کمک در مورد طراحی یه رو جلد واسه یه کتاب س ام اس عاشقونه و تبریکات عید

vpic

Well-Known Member
با سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان.من خودم تری دی کار می کنمو معماری کار می کنم.یه دو روز پیش یه پیشنهاد واسه این طراحی رو جلد بهم شد.هرچی گفتم می چیزی نمی دونم گفتن کاراتو دیدیم پسندیدیم باید واسمون تموم کنید.
میشه کمک کنید و ایده ها تونو بگید تا بلکه کمکی هم واسمون بشه؟
ممنون میشم
یا علی

odrakoola

Well-Known Member
99.99 % کارایی که در مورد SMS دیدم چاپ شده همش روی جلد قلبی ، روبانی ، تیر در قلبی و .... اومده حالا شما هم اگه میخوای از بقیه عقب نمونی میتون از همین المان های کلیشه ای استفاده کنی.....
اما پیشناد من به شما که همین الان به ذهنم رسید: از عکس یک موبایل لمسی به روز با کیفیت (iPhone 4G) استفاده کن که یه سری فایل های متنی به همراه سایر المان های عید دارن از داخلش بیرون میان .
با یه کم ذوق و سلیقه میتونی کار قشنگی بزنی که خیلی از طراح های حرفه ای جلد که میشناسم نمیتونند بزنند زبادم ازت وقت نمیگیره..
موفق باشی

vpic

Well-Known Member
خیلی ممنون از راهنمایی خودمم یه همچین چیزی تو ذهنم بود ولی اون طریقه بیرون اومدن و چیدمان آیکون ها واسم مشکله.خودم یه چندتا اسکچ که زدم نامه ها مثه تپه ای از نامه و المانهایت و عکس یه ساعت شنی رو هم تو موبایل افز گذاشتم که اسم کتاب بالای جلد هستو مثه قطره اشک میریزه بالاسر موبایلو قسمت بالای ساعت شنی تو موبایل پر شده و از زیر ساعت شنی نو صفحه موبایل به جای اشک داره پاکت نامه و المانها میاد بیرون.
خوبه ه نظرتون؟
راستی میشه در مورد قیمت گذاری هم کمک کنید؟محدوده 150 تا 200 هرزار خوبه یا کمه یا زیاده؟
اگه یه سایت هم این المانها و عکس های فانتزی و جالب برای این کار مدنظر دارید لطف کنید برام بزارید.
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا