کمک در مورد سایز رندر

elya3

Well-Known Member
سلام دوستان یه کمک در مورد سایز رندر و فرمت عکسی که بعد رندر با رم پلیر بتونم تبدیل به فیلمش کنم رو میخواستم
چه سایزی برا رندرhd بزنم برا فیلمی که شاید هم جشنواره بره هم این که رو تلویزیون پخش بشه؟ و با چه فرمتی رندر بگیرم؟tiff or jpeg?.....................

سید163163

Active Member
فرقی نمی کنه مهم اینه که خروجی رندرت با کیفیت باشه
در آنصورت کیفیت خوب ازآب در میاد

elya3

Well-Known Member
کسی میتونه تنضیمات ساده رندر با وی ری رو بهم بده که زیاد سنگین نباشه برای فیلم؟ من یه میحط باز دارم (یه شهر) که الان رندرش سنگینه آیا تنظیمات سبک و در حد کیفیت نرمالی هست که اعمال کنم؟

rmreza

Well-Known Member
برای رندر پایین این بدک نیست
سایز عکس :640*480
لایت کش بین 600 تا 700
noise threshold : .007
sample : 60-70
subdivision متریال ها 15 الی 20
subdivision نور 30 الی 40

البته شما باید سیستمت رو میگفتی چیه دو هستیه ، سه هستیه ، رم چنده:shock:
البته شما میتونید آبجکت هایی رو که دارید تبدیل به پروکسی نمایید تا سرعت رندر بالا بره.
با این تنظیماتی که گفتم با یک سی پی یو دو هستیه و رم 4 1600 هر فریم برای یک رندر نمای داخلی مجهز( مبلمان و لوستر و ...) نیم ساعت طول میکشه.
شما سیستمت رو بگو تا ببینیم چی میشه.:green: :there:

elya3

Well-Known Member
ram=6
cpu=i7
اما چو برای فیلم میخوام دیگه رندرام نباید از ده مین بیشتر طول بکشه همین صحنه اولم 360 فریمه اگه ده مینم طول بکشه نزدیک سه روز زمان میبره رندرش و لپ تاپم و پروژهم با هم منفجر میشن احنمالا

rmreza

Well-Known Member
دقیقا.
البته من با اسکریپت building generator یک شهر ساختم و چون متریال ها تقریبا رنگ بود ولی تسکچر دیوار و آهن و .. به نسبت کمتر داشت داشت و بعد با forest pack توسعش دادم شد یک شهر عظیم 100 تا فریم با رزلوشن 320 *240 گرفتم با یک سی پی یو دو هسته ای و رم 4 1600 3ساعت طول کشید البته ناگفته نماند با solidrocks رندر گرفتم.
اگه شما با کیفیت hd لازم دارین باید یکی رو پیدا کنید که سیستمش مَشتی باشه cor i7 هشت هسته ای با آخرین درجه گیگا هرتز و رم 16 به بالا .
مواظب باش چون شما لپ تاپ دارین رندر های طولانی براش بده و یکهو میبینید که بومب ترکید.:green:
اگه سرمایش رو دارید مراکزی توی تهران هستند که ابر کامپیوتر دارن و کارشون همینه رندر و رندر و رندر.
به هر حال موفق باشید.

elya3

Well-Known Member
ممنون من موفق شدم صحنمو با 115 مگ حجم و حدود سه میلیون پلیگان با سرعت 4 ثانیه در هر فریم بزنم رندر:neutral:
در ضمن من با لپ تاپم عهد بستم که آبرو داری کنه تا آخر این پروزه مثل خودم سختیا رو تحمل کنه و ان الله مع الصابرین

جدیدترین ارسال ها

بالا