کمک در مورد راه اندازی هاست

mani h2

Member
با سلام خدمت دوستان من از یک هاست free میخام استفاده کنم .
چن تا مشکل دارم :
cpanel رو پیدا نمیکنمممم:mad:
توی فایل منیجر فایل zip نمیتونم آپلود کنم..:cry:

یه صفحه درست کرده بودم script هاشو نمیخوند :
این لینکه چیزیه که درس کردم 5 مگ هست همش..

http://hotfile.com/dl/127727033/219394b/Blacklight.rar.html
یکی از دوستان بهم گفت از جوملا استفاده کنم ولی رفتم تو سایتش تنها کاری که تونستم بکنم دانلود کردنش بود هیچی از آموزش هایی که گزاشتن سر در نیاوردم حتی برای نصبش..:cry:

دوستان پدرم در اومد چی کار کنم.....:snap:

میشه در مورد ftp یکم برام توضح بدین..چنتا عکس هم پیوست کردم شاید متوجه بشید مشکل من چی هست..

پیوست ها

• Untitled1.png
    Untitled1.png
    109.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • Untitled2.png
    Untitled2.png
    92.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4

Cisco

مدیر انجمن
سلام
معمولا هاست های رایگان سی پنل ندارن و پنلشون ویستا پنله که آدرس بیشترییاش اینجوری میشه: www.cpanel.yourfreehost.com
از محدودیت های هاست رایگان اینه که از طریق اف تی پی نمیشه از حجم 4 مگ بالاتر آپلود کرد.
برای این که جوملا آپ بشه باید فایل فشرده رو باز کنید و به دوقسمت (که هر کدوم بشه پایین 4 مگ تقسیم کنین) , دوتاش رو روی هاست آپلود کنین و بعد از طریق فایل منیجر آنلاین اون رو آنزیپ کنین.
آدرس اف تی پی شما برای تنظیم اینه:
ftp.yourfreehost.com
username:
مثلا: gigfa_9988231
پسورد: پسوردی که برای پنلتون گذاشتین
پورت:21
اگر هم باز مشکلی بود در خدمتم.
موفق باشین

mani h2

Member
سلام
معمولا هاست های رایگان سی پنل ندارن و پنلشون ویستا پنله که آدرس بیشترییاش اینجوری میشه: www.cpanel.yourfreehost.com
از محدودیت های هاست رایگان اینه که از طریق اف تی پی نمیشه از حجم 4 مگ بالاتر آپلود کرد.
برای این که جوملا آپ بشه باید فایل فشرده رو باز کنید و به دوقسمت (که هر کدوم بشه پایین 4 مگ تقسیم کنین) , دوتاش رو روی هاست آپلود کنین و بعد از طریق فایل منیجر آنلاین اون رو آنزیپ کنین.
آدرس اف تی پی شما برای تنظیم اینه:
ftp.yourfreehost.com
username:
مثلا: gigfa_9988231
پسورد: پسوردی که برای پنلتون گذاشتین
پورت:21
اگر هم باز مشکلی بود در خدمتم.
موفق باشین
هی دارم گیج تر میشممم :sad:
من چیزی نفهمیدم شاید برای ماه رمضان باشه خون به مغزم نمیرسه...
ولی دوستان به خدا من تا حالا از نزدیک توی یه هاست نبودم و با موسم لمسش نکرده بودم تا دیروز بلخره موفق شدم..
یکم ساده برام توضیح بدید ترو خدا....:shock:
اصلا چیزی متوجه نمیشم.

Cisco

مدیر انجمن
ساده تر از این؟
شما باید یک مقدمات کار با پنل داشته باشید.
می تونید از آموزش های این سایت استفاده کنین.

insurer

Member
دوست عزيز هاستهاي رايگان تو آپلود كردن محدوديت دارند...با ftp 4 مگ بايت و با php page 2مگابايت ...من خودم روي خيلي هاستهاي رايگان كار كردم..اكثر پنلشون ویستا است و ميشه گفت يه چيز مزخرفند...اكثرا هم پهناي باندشون دروغه..مثلا من فضاي يكسري از اينها براي عكسهاي چند وبلاگ استفاده ميكردم...در اثر بازديد از اين وبلاگها...پهناي باند كم مياورد...وبلاگ بعد چند وقت بالا نمي اومد...
من براي نصب مثلا ديتالايف 4 بخشش كردم و زيپ كردم و تك تك آپلود كردم ...بعد يه بدي ديگش با اف تي پي كه آپلود كردين نميشه آنزيپ كرد بايد برويد روي ويستا پنل اين كار بكنيد....ايميل هم كه 98% درصدشون نميدن...
در كل من توصيه ميكنم يك هاست يك ساله از سايتهاي كه معتبر باشند و قيمت خوب بدهند(براي مثال هاست http://www.sadafhost.com 100 مگابايت 10 تومن ميدن) بخرين و لذت استفاده از سي پنل يا پلسك را با دستان خود حس كنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا