کمک در مورد خروجی pdf

ayat2006

New Member
سلام
من یه سایت درست کردم که بخشی از این سایت باید اطلاعات کامل کاربران رو در قالب یه صفحه php نمایش بده . مشکل من اینه که می خوام از این اطلاعات که در قالب چند جدول زیر هم و به صورت یه رزومه هست رو به pdf تبدیل کنم ممنون میشم کمک کنید ... یه نمونه ضمیمه کردم که از سایت
http://www.e-estekhdam.com
گرفتم دقیقا همچین چیزی می خوام....

پیوست ها

• pro3_cv.pdf
    99.3 کیلوبایت · بازدیدها: 7
اگر سرور دست خودته، اگر ظاهر پی دی افت خخخخخخخخخخخیلی واست مهمه، اگر بازدید سایتت بالا نیست، اگه میخوای توی 2 ساعت کل کار فعلا را بیوفته از webkit استفاده کن. یه wkhtmltopdf که سرچ بزنی سایتش میاد. webkit همون موتور کروم هست که به صورت اپن سورس قابل دانلود و استفاده هست. شما وقتی توی کروم پرینت رو انتخاب میکنی یه گزینه ذخیره به صورت پی دی اف واستون میاره که دقیقا همون چیزیو که میبینید با فرمت پی دی اف واستون ذخیره میکنه. این همون کارو میکنه اما خیلی سنگینه و اگر تعداد کاربرای سایت بره بالا اذیتت میکنه. بجاش هر markupیی که بهش بدی، دقیقا همون جوری که طرف توی مرورگرش میبینه واست خروجی پی دی اف تولید میکنه. ضمن اینکه امکان خروجی عکس هم داره.
اما اگر حوصله و وقت داری میتونی از tcpdf استفاده کنی. ساپورتش از فارسی درست شده و برای اون فایلی هم که شما ضمیمه کردی فک میکنم جوابگو باشه. منتها باید یکم حوضله بکنی و بشینی یه markup درست که برای این کتابخونه قابل فهم هست بنویسی. یکم زمانگیره اما نیازی به در اختیار داشتن سرور نداری.

جدیدترین ارسال ها

بالا