کمک در مورد تکسچر

Abasonline1369

New Member
سلام .ترو خدا کمکم کنید.من تو تکسچر مدل هام مشکل دارم.آنرپ مدل رو 512*512 ذخیره می کنم. بعد میارم تو فتوشاپ ، عکسی رو هم که میخام بندازم روش میارم. یه تیکه از اون عکس که کیفیتش خوبه رو جدا میکنم ، می برم تو فایل آنرپ سایزش با آنرپ فرق میکنه و خیلی بزرگ میشه. با ترنسفرم کوچیکش میکنم کیفیتشو از دست میده.سایزش رو هم کوچک کردم با رزولیشن بالا ، بازم فایده نداره و کیفیتش به هم میریزه.من چیکار کنم که عکسم با کیفیت بشه و موقع تغییر سایز به هم نریزه.مدل ها رو برا بازی میخایم.ممنون میشم کمکم کنید.

kami_re62

Member
سلام .ترو خدا کمکم کنید.من تو تکسچر مدل هام مشکل دارم.آنرپ مدل رو 512*512 ذخیره می کنم. بعد میارم تو فتوشاپ ، عکسی رو هم که میخام بندازم روش میارم. یه تیکه از اون عکس که کیفیتش خوبه رو جدا میکنم ، می برم تو فایل آنرپ سایزش با آنرپ فرق میکنه و خیلی بزرگ میشه. با ترنسفرم کوچیکش میکنم کیفیتشو از دست میده.سایزش رو هم کوچک کردم با رزولیشن بالا ، بازم فایده نداره و کیفیتش به هم میریزه.من چیکار کنم که عکسم با کیفیت بشه و موقع تغییر سایز به هم نریزه.مدل ها رو برا بازی میخایم.ممنون میشم کمکم کنید.

برو به این شاخه :
Customize>Preferences>View Port>Configure Driver​

50624888879038353851.jpg

اعداد رو به این صورت بذار ایشالله مشکلت حل میشه:wink:

madmaster_3d

Well-Known Member
نه مشکل ایشون تو فتوشاپه . این کار رو که می گم بکن درست میشه
فتوشاپت چنده!؟ من 6 رو میگم بهت فرقی نمی کنه با قبلی ها

اول برو به این شاخه
edit > content aware scale
بعد ارو اروم از هر جهت کوچیکش کن. یکمی یکمی. البته باید سایز انرپ ها رو هم بزرگ بگیری زمانی که داری خروچی میگیری.

یک کاره دیگه هم می تونی بکنی. نیازی نیست اون قسمتی که تکسچرت کیفیت داره رو ببری و روی تکسچرت بزاری. کلش رو روی انرپت بزار. حالا اون قسمتی که کیفیت داره روی مرکز انرپت باشه. اون ها هم که کیفیت نداره بیرون از انرپت. چون نیازی نیست دوره انرپت اگر انرپ دیگه ای نیست خالی باشه و پاک کنی. اینطوری تازه بهتره.

امتحان کن همین رو اوکی میشی.

rmreza

Well-Known Member
در ضمن میتونی در فتو شاپ از گزینه convert to smart object استفاده کنی حالا اگه ترنسفورم هم بکنی تغییر کیفیت پیدا نمیکنه ( روی لایه راست کلیک کن وبعد ادامه بده)

madmaster_3d

Well-Known Member
اره منم یادم بود اسمارت رو ولی با راست کلیک نمیاد. برو تو
layers > smart object > convert to smart object

شما اگر در حالت عدی یک عکسی رو کوچیک کنی و اینتر بزنی بعد دوباره بزرگ کنی کل کیفیتش از بین میره میشه بازی اتاری
ولی اگر به اسمارت ابجکت تبدیل کنی و کار فوق رو انجام بدی. کیفیتش سر جاشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا