*کمک*(در مورد انتخاب رشته)

miladsaw

New Member
سلام به همگی.
ببخشید من میخوام انتخاب رشته کنم.الان اول دبیرستانم.خودم سه تا گزینه تو ذهنم دارم که برم.
1:انسانی
2:نمایش
3:انیمیشن
انسانی را برای راحتی و آینده ی شغلی دوست دارم.نمایش هم برای اینکه به کارگردانی علاقه دارم و در مورد انیمیشن هم به خاطر اینکه باز علاقه دارم ولی در مورد این دو رشته آخر اطلاعات کافی ندارم.
می خواستم بدونم اون هایی که اطلاعات کافی دارند در مورد این رشتها،کدوم رشته را بیشتر توصیه می کنند.
در مورد(سختی و آسانی،آینده ی شغلی،دانشگاه،پول و ...)

ببخشید که مزاحم شدم.اگر میتونید جواب بدید.ممنون:rose:

the_king

مدیرکل انجمن
b3 - انجمنی را برای ارسال کردن مبحث انتخاب نمایید که با موضوع فعالیت و قوانین آن انجمن مطابقت داشته باشد.
به عنوان مثال در انجمن مسائل و مشکلات عمومی انجمن صرفا در مورد مشکلات انجمن های مجیدآنلاین و کاستی های آنها بنویسید، نه مشکل شخصی تان در طراحی وبلاگ یا خطا در نصب کردن ویندوز

تاپیک منتقل گردید.

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
خوب نمیشه گفت کدام بهتره یا کدام آینده شغلی بهتری داره به صورت قطع به یقین
اما به نظر من هم اگر انیمیشن را بتونید سوره یا صدا و سیما قبول بشید خیلی بهتر از اون 2 تای دیگه هستش:rose:

mehdi_wade

Member
سلام؛

اگه اهل بخور بخوابو صفا و حال و هول هستی‌ توی هیچ جا به هیچی‌ نمیرسی! اگر از ریاضی‌ خوشت نمیاد انیمیشن هم به دردت نمی‌خوره! انسانی‌ هم متاسفانه شده پاتوق تنبل‌ها و بی‌ سواد‌ها (البته نه همه) در صورتی‌ که بهترین رشتست. خلاصه نصیحتت نکنم سبک زندگیت رو عوض کن سفت و سخت تا جوونی‌ بچسب به یه چیز که با مشورت حسابی‌ فک میکنی‌ برا آیندت خوبه و ولش نکن تا سختی‌هاش تموم شه و برات ثمر بده.

نمایش مزخرفه چون همه بلدن(رجوع شود به آهنگ نقاب‌ سیاوش :)) !)

انیمیشن ظاهرش از بیرون قشنگه ولی‌ پشت صحنه خیلی‌ سخت و پر زحمت، فک نکن ۱ ساله اوستا میشی‌ البته اگه الان شروع کنی‌ عالیه!

انسانی‌ هم برا انسان هاست که شما هنوز عقلت نپخته خیلی‌ زوده برات بعدا آدم میتونه بره توی روز برا خودش وقت بذاره عارف شه!

توصیه من اینه که یا کار‌دانش یه کار فنی‌ یاد بگیری، یا تجربی‌ یا مهندسی‌ بخونی در کنارش برو حوزه هنری اگه قبول شدی انیمیشن بخون یا نمایش و روزی چند ساعت هم برا دل خودت انسانی‌ بخون اینطوری هم خرو داری هم خرما هم دین و هم دنیا!

حوزه هنری رو اکیدأ بهت توصیه می‌کنم چون آدمای سالمی اونجا هستن و بهت علاوه بر هنر توی زندگی‌ هم کمک می‌کنه بازار کارشم عالیه!

و خلاصه اینکه : " فرصت هارو غنیمت بشمار قبل از از دست رفتنش " _ مولای عشق، علی‌ (علیه سلام)

گرچه از این یاسین‌ها توی گوش ما هم میخوندن! :))))))))))

هر جا که میری ایشالا موفق هستی‌!:rose:

eye arman

Member
آقا اینجور که شما گفتی ایشون می ره خود کشی می کنه :)
برادر من خودم اول دبیرستانم از الان انتخاب کردم طراح وبسایت و بلدم و کار می کنم در کنار درس شما هم همین کار رو بکن از همین الان کارت رو شروع کن و یاد بگیر
داداش همه چی بستگی به خودت داره به اینجور چیزا گوش نکن که انسانی جاش بده و انیمیشن سخته و ...
در ره منزل لیلی که خطر هاست تران شرط اول قدم آن است که مجنون باشی
اگه به یه رشته علاقه داشته باشی سختی هاش برات هیچ میشه پس به سختی هاش فکر نکن
تو هر رشته هم که خیلی قوی باشی و علاقه داشته باشی و زود تر کارت رو شروع کنی و مطالعه کنی موفق میشی و در آمدش هم خوب میشه مثلا کف فاشی :)
ولی اگه دو دلی و همه رو دوست داری خوب انیمشین به نظر من آینده بهتری داره

جدیدترین ارسال ها

بالا