کمک در مورد اسکریپت فرمان اجرای منوهای یک برنامه از اتوران

@S3

Member
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی، من در زمینه کار با mmb اطلاعات چندانی ندارم اما به این کمک از طرف اساتید گرامی شدیداً نیاز دارم و اون اینکه بنده میخوام در اتوران با زدن یک کلید قسمتی از منوی یک برنامهٌ بخصوص اجرا بشه مثلاً با کلیک در اتوران بخوایم گزینه Open از منوی File در برنامه Notepad اجرا بشه آیا این امکان وجود داره و اسکریپتی در این مورد هست، پیشاپیش از پاسخ گوییتون ممنونم.

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم
بله چنین امکانی در mmb وجود دارد که با استفاده از دستور SendCommand انجام میشود
برای باز کردن فرم OpenDlg دستور را بصورت زیر به شی Binder ارسال کنید، به نمونه زیر توجه کنید
ببخشید، نمیتوانم توضیح بیشتری بدهم، باید سریع بروم، انشاء الله دوستان توضیح بیشتر را میفرمایند

موفق باشید
یاعلی

پیوست ها

• SendCommandExmpl.rar
    475 بایت · بازدیدها: 30

@S3

Member
سلام علیکم
بله چنین امکانی در mmb وجود دارد که با استفاده از دستور SendCommand انجام میشود
برای باز کردن فرم OpenDlg دستور را بصورت زیر به شی Binder ارسال کنید، به نمونه زیر توجه کنید
ببخشید، نمیتوانم توضیح بیشتری بدهم، باید سریع بروم، انشاء الله دوستان توضیح بیشتر را میفرمایند

موفق باشید
یاعلی

ممنون از پاسختون اما بعنوان مثال برنامه notepad رو عرض کردم و میخوام بدونم برای باز شدن هر منو در هر برنامه دلخواه به چه صورت میشه، بازم ممنون از لطفتون.

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
ممنون از پاسختون اما بعنوان مثال برنامه notepad رو عرض کردم و میخوام بدونم برای باز شدن هر منو در هر برنامه دلخواه به چه صورت میشه، بازم ممنون از لطفتون.

با اجازه جناب msnv

دوست عزيز
اگه تو همون مثال دقت كنيد مي‌بينيد دستور SendCommand دوتا پارامتر 0 و 1 داره.

پارامتر اول منو و پارامتر دوم گزينه‌هاي داخل منو هستند و از شماره 0 هم شروع ميشن

مثلا منو File كه اولين منو هست شماره 0 و به همين ترتيب منوهاي بعدي

و گزينه هاي هر منو هم به ترتيب از 0 تا آخرين گزينه

در اينجا گزينه New برابر 0 و گزينه Open برابر 1 هست. پس براي فراخواني دستور Open از منو File اين دستور استفاده ميشه

کد:
SendCommand("Binder","0,1")

• Like
Reactions: @S3

@S3

Member
به طور واضح تر چطوری میشه کاری کرد تا منوهای یک برنامه به طور مستقیم از کلیدهای درون اتوران اجرا بشن و خود برنامه دیده نشه چون به هر حال در عملیات بالا برنامه در اتوران دیده میشه، در هر صورت ممنون از پاسختون

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
به طور واضح تر چطوری میشه کاری کرد تا منوهای یک برنامه به طور مستقیم از کلیدهای درون اتوران اجرا بشن و خود برنامه دیده نشه چون به هر حال در عملیات بالا برنامه در اتوران دیده میشه، در هر صورت ممنون از پاسختون

ميتونيد شي Binder رو خارج از محيط برنامه قرار بديد تا ديده نشه

• Like
Reactions: @S3

@S3

Member
ميتونيد شي Binder رو خارج از محيط برنامه قرار بديد تا ديده نشه

خوب دیده نشدنش درست اما در مورد کد مثلا در عکس زیر برای ران شدن گزینه مورد نظر در منوی باز شده من کاری که گفتین رو اعمال کردم یعنی
کد:
SendCommand("Binder","4,2")
نشد شاید اشتباهی کرده باشم لطفاً شما کد درست رو بزارید، ممنون

t35955_image.jpg

آخرین ویرایش:

msnv

Well-Known Member
خوب دیده نشدنش درست اما در مورد کد مثلا در عکس زیر برای ران شدن گزینه مورد نظر در منوی باز شده من کاری که گفتین رو اعمال کردم یعنی SendCommand("Binder","4,2")نشد شاید اشتباهی کرده باشم لطفاً شما کد درست رو بزارید، ممنون

سلام علیکم
کد فرم بالا:
SendCommand("Binder","4,1")

موفق باشید

@S3

Member
لطفاً میشه بطور مثال در مورد دسترسی به منوی Hibernate در این تصویر هم بفرمایید کدش به چه صورت میشه، ممنون

i35966_Layer2.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا