کمک در طراحی سایت

javad.mafia

Member
من دانش آموز رشته کامپیوتر هستم و سال آخرم و در درس بسته های نرم افزاری نرم افزار دریمو یاد میگیریم و آخره کار هم باید یه سایت تحویل بدیم من از مجید آنلاینی ها کمک می خواستم در طراحی سایت که چطور یه کار ساده ولی زیبا بسازم معلم مون از گرافیک خیلی خوشش میاد ومن هم کارم اینه ولی علاقه ای به دریم ندارم فقط گرافیک سرم می شه می تونید کمکم کنید که چطور یه قالب حرفه ای ساده درست کنم ممنون می شم :shock:

SPD

Member
ميتوني رو من حساب كني .

البته من زياد با دريم ويور كار نميكنم چون بهش اعتقاد ندارم . با برنامه e-text كار ميكنم . يه اديتور همين ...........

در ضمن سايتت بگو چهطور ميخواهي و چي ميخواهي باشه و كليه مواردي كه ميخواهي داشته باشه .........

و مهلت و زمان خواسته /
"؟؟

Saeed

Well-Known Member
یادش بخیر منم تو هنرستان واسه کل کلاس قالب تحویل دادم ، معلممون فهمید اما چون واسه اوونم سایت طراحی کرده بودم صداشو در نیاورد :lol:

کمکی خواستی میتونی رو منم حساب کنی :wink:

javad.mafia

Member
آقایون من اصلا در طول سال از دریم هیچی حالیم نشد
می خواستم یه قالب باحال درست کنم چی کار باید بکنم
الان دوباره دو سه نفر میان میگن میتونی رو من حساب باز کنی:lol:بابا به من بگید چه خاکی تو سرم کنم
در ضمن می خوام سایتم وا میشه یه آهنگی بزنه

bah.man

Member
من خودم کلی از این کارا برام پیش اومده باز شما میگین هنرستان من شاگردای دانشجوی کارشناسی داشتم

در هر صورت خواستم بگم اصلا رو من حصاب وا نکن

اگه زبانت قوی باشه این وب کمکت میکنه
http://www.entheosweb.com/dreamweaver/default.asp

از اینجا هم میتونی قالب ساده گیر بیاری
http://www.oswd.org

javad.mafia

Member
آقا من از خیر قالب گذشتم خودم ردیف میکنم می خواستم سایتم وا میشه با یه آهنگی که درست کردم پخش شه ور یه چیزه دیگه من یه بکگراند گذاشتم می برم مدرسه بکگرانده بزرگ میشه یعنی من مانیتورم 19 و مدرسه هم 17 یه کدی نی که اینکارو درستش کنه و یه کدم می خواستم سره یه کلمه مثل در باره ما یه پنجره کوچک باز شه از روشم رد می شم بره؟

bah.man

Member
البته راه راحتش اینه که از این تگ استفاده کنی

PHP:
<BGSOUND SRC="Adresse ahanget">

این تگ رو ما بین تگ head بزاری درسته

این واسه IE درست کارمیکنه و تو فایرفاکس مشکل میده

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا