کمک در طراحی ارم

fire1360

Member
دوستان من میخام برای یک شرکت با نام ایمن سازه نوین پاژ که در زمینه ساخت پلهای عابر پیاده و بیلبوردهای تبلایغاتی فعالیت داره یک ارم که فارسی باشه طراحی کنم اگه دوستان میتونن تو این زمینه کمک کنن ممنون میشم

asa.graphic

Well-Known Member
سلام
بنظر من شما یه طرح اولیه بزن تا دوستان نظر بدن. کمو زیادش کنن تا خروجی کارتون خوب دربیاد .

fire1360

Member
من چند تا از اتودامو براتون میزارم فکر میکنم هنوز خام باشن اساتید راهنمایی و کمکشون رو دریغ نفرمایند

پیوست ها

• arm2.jpg
    arm2.jpg
    725.3 کیلوبایت · بازدیدها: 28

fire1360

Member
فایل سبکترشو گذاشتم

پیوست ها

• arm2.jpg
    arm2.jpg
    603.5 کیلوبایت · بازدیدها: 15

asa.graphic

Well-Known Member
سلام
برای طرح اولیه بد نیست اما
چندتا نکته :
1 - آرمات خیلی تیزن باید سعی کنی کمی نرم تر و انعطاف پذیرشون کنی تا در نگاه اول مخاطب رو جذب کنه
2 - نوع فونت استفاده شده بچهگونس یعنی باید از فونتی استفاده کنی که پخته باشه منظورم اینکه ارم یمجموعه
نماد قدرت و کیفیت اونجاست هرچی آرم شکیل تر و با مفهوم تر باشه باعث میشه مخاطب شخصیت مجموعرو بالاتر ببینه
3 - اگه با کرل کار میکنی اول نوشتتو مثلا ایمن رو تایپ کن با چنتا فونت مختلف بعد نوشترو ادیت کن و ویرایشش کن
اونقدر بالا پایینش کن تا به دلت بشینه البته برای اینکه دیدت باز تر بشه یه سری لوگو تایپ ببین تا بهت ایده بدن

موفق باشید ...

fire1360

Member
دوست عزیز به خاطر موضوع ارم که مربوط به سازه و پل هست از خطوط تیز و جدیتر استفاده کردم
از فرم مربع به خاطر استحکام و ایمنی استفاده کردم

asa.graphic

Well-Known Member
من که نگفتم چرا کار مربعه ؟
حالا دلیلم نمیشه چون کار سازس حتما کار تیز باشه ! شما به چندتا سایت بابت طراحی آرم مراجعه کنید
عرض بندرو متوجه میشید .
در ضمن تیزی کار برای استحکام با مربع خوب ولی بازم دلیل نمیشه ایمن روهم تیز در بیارید
فکز نمیکنید مخاطب با اینهمه جدیت اصلا میترسه طرف این شرکت بره ...........؟
در کنارجدیت کمی هم بفکر جذب مخاطب و رساندن مفهوم باشید .

موفق باشید ....

جدیدترین ارسال ها

بالا