کمک در طراحي سايت خبري

martina

New Member
با سلام خدمت دوستان و مديريت محترم سايت:
من عضو جديد سايت شما هستم و تحصيلات خود را در مقطع کارشناسي نرم افزار کامپيوتر به تازگي به پايان رساندم. به عنوان پروژه پايان دوره طراحي سايت خبري همراه با آرشيو را بايد انجام دهم. در اين زمينه اطلاعات بسيار کمي دارم. پايگاه داده انتخابي من sql يا my sql است. اما زبان برنامه نويس آنرا نميدانم کدام انتخاب کنم. php يا asp خواهشمندم من را راهنمايي کنيد و کتاب و منبه مناسبي را معرفي نماييد.

با تشکر

سلام ، تبریک می گم .
خوب ؟ الان مشکلت چیه ؟
اگه بخوای با php انجام بدی بچه های انجمن کمکت می کنن .
البته باید خودتم دنبالش بری و هرجایی که به مشکل برخوردی ، مطرح کنی تا راهنماییت کنیم .

saeedesign

Member
به نظر من از php استفاده کنی راحت تری .. البته شما استادید ولی اینطور که می گید آماتور هستید !
شما سعی کنید بیس و کار اصلی سایت رو پیاده کنید و خط به خط مشکلی برخوردید مطرح کنید..
انشاءلله بهترین پروژه رو تحویل می دید :rose:

k2-4u

Well-Known Member
من عضو جديد سايت شما هستم و تحصيلات خود را در مقطع کارشناسي نرم افزار کامپيوتر به تازگي به پايان رساندم. به عنوان پروژه پايان دوره طراحي سايت خبري همراه با آرشيو را بايد انجام دهم. در اين زمينه اطلاعات بسيار کمي دارم. پايگاه داده انتخابي من sql يا my sql است. اما زبان برنامه نويس آنرا نميدانم کدام انتخاب کنم. php يا asp خواهشمندم من را راهنمايي کنيد و کتاب و منبه مناسبي را معرفي نماييد.

با تشکر
اگر به زبان های Visual Basic یا C#
و یا سایر زبان های شرکت Microsoft آشنایی دارین
من پیشنهاد می کنم با Asp.net کار کنید
به طور کلی دوستان دانشگاهی تو ایران با asp.net هیمشه خوب کنار میان

ولی خب چون ما خودمون php کار می کنیم
php رو . بهتر و راحت تر می دونیم :wink:

oldooz

Well-Known Member

با تشکر
به نظر من php بهتره...
هر مشکلی هم داشتی اینجاها کسایی پیدا میشن که جواب بدن

saeedesign

Member
اینم نظر خوبیه .. چون اکثرا استادا اصلا تحقیق ها و کار های عملی رو نمی بینند !

جدیدترین ارسال ها

بالا