hassan mafia
Member
با سلام
دوستان عزیز و حرفه ای لطفا برادری کنید و راهنمایی کامل و جامع ارائه دهید
راستشو بخواین مدتیه دنبال یادگیری نرم افزار یا مبحثی خاص هستم و مرددم که دنبال کدوم باشم و کدام نرم افزار یا زبان برنامه نویسی رو یادبگیرم
ضمن اینکه دانشجوی ترم آخر کارشناسی نرم افزار و مهمتر اینکه متعهل هم هستم و وقت کمی هم برای یادگیری دارم(حداکثر 6 ماه)
البته علاقه زیادی هم به کارهای گرافیکی دارم و در زمینه های زیر هم آشنایی دارم(در آخر اشاره خواهم کرد)
سوال من اینه که
اول اینکه آیا از نظر بازار کار یادگیری افتر افکت مناسب هست یا خیر؟
دوم اینکه برای یادگیری افتر افکت و یا حرفه ای شدن در آن نیاز به یادگیری نرم افزار های دیگر هم هست یا خیر؟
سوم اینکه با فتر فکت چه کار هایی میشه کرد؟
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنین و منو از این سردرگمی نجات دهید(ان شاء الله)
دوستان اگر در زمینه های دیگر آشنایی دارین که فکر میکنین یادگیری نرم افزار یا چیز دیگری مناسب تره راهنمایی کنین
با تشکر
مواردی که به آن آشنایی دارم
css
html
javascript
photoshop
MultiMedisBuilder
دوستان عزیز و حرفه ای لطفا برادری کنید و راهنمایی کامل و جامع ارائه دهید
راستشو بخواین مدتیه دنبال یادگیری نرم افزار یا مبحثی خاص هستم و مرددم که دنبال کدوم باشم و کدام نرم افزار یا زبان برنامه نویسی رو یادبگیرم
ضمن اینکه دانشجوی ترم آخر کارشناسی نرم افزار و مهمتر اینکه متعهل هم هستم و وقت کمی هم برای یادگیری دارم(حداکثر 6 ماه)
البته علاقه زیادی هم به کارهای گرافیکی دارم و در زمینه های زیر هم آشنایی دارم(در آخر اشاره خواهم کرد)
سوال من اینه که
اول اینکه آیا از نظر بازار کار یادگیری افتر افکت مناسب هست یا خیر؟
دوم اینکه برای یادگیری افتر افکت و یا حرفه ای شدن در آن نیاز به یادگیری نرم افزار های دیگر هم هست یا خیر؟
سوم اینکه با فتر فکت چه کار هایی میشه کرد؟
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنین و منو از این سردرگمی نجات دهید(ان شاء الله)
دوستان اگر در زمینه های دیگر آشنایی دارین که فکر میکنین یادگیری نرم افزار یا چیز دیگری مناسب تره راهنمایی کنین
با تشکر
مواردی که به آن آشنایی دارم
css
html
javascript
photoshop
MultiMedisBuilder
آخرین ویرایش: