کمک در راهنمایی یادگیری افتر افکت

با سلام
دوستان عزیز و حرفه ای لطفا برادری کنید و راهنمایی کامل و جامع ارائه دهید
راستشو بخواین مدتیه دنبال یادگیری نرم افزار یا مبحثی خاص هستم و مرددم که دنبال کدوم باشم و کدام نرم افزار یا زبان برنامه نویسی رو یادبگیرم
ضمن اینکه دانشجوی ترم آخر کارشناسی نرم افزار و مهمتر اینکه متعهل هم هستم و وقت کمی هم برای یادگیری دارم(حداکثر 6 ماه)
البته علاقه زیادی هم به کارهای گرافیکی دارم و در زمینه های زیر هم آشنایی دارم(در آخر اشاره خواهم کرد)
سوال من اینه که
اول اینکه آیا از نظر بازار کار یادگیری افتر افکت مناسب هست یا خیر؟
دوم اینکه برای یادگیری افتر افکت و یا حرفه ای شدن در آن نیاز به یادگیری نرم افزار های دیگر هم هست یا خیر؟
سوم اینکه با فتر فکت چه کار هایی میشه کرد؟
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنین و منو از این سردرگمی نجات دهید(ان شاء الله)

دوستان اگر در زمینه های دیگر آشنایی دارین که فکر میکنین یادگیری نرم افزار یا چیز دیگری مناسب تره راهنمایی کنین

با تشکر

مواردی که به آن آشنایی دارم
css
html
javascript
photoshop
MultiMedisBuilder

آخرین ویرایش:

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
وسعت سردرگمیت خیلی زیاده اول به یک روانشناس رجوع کن تا با کمکش بیشتر متمرکز شی که اصلا قرار چه کاره بشی. بعدش که تکلیفت با خودت معلوم شد اون موقع می شه راهنماییت کرد.
الان اصلا معلوم نیست دوست داری تو چه شاخه ایی از این هنر فعالیت کنی؟ ادیت عکس؟ سه بعدی سازی برای فیلم و انیمیشن؟ 3 بعدی برای طراحی داخلی و معماری؟ موشن گرافیک؟ فیلمسازی ؟ تبلیغات؟ . این مثال هایی که زدم ربطی به نرم افزار نداره . به فرض اینکه شما حتی اون نرم افزارهایی هم که اسم بردی بلد نباشی بالاخره باید بدونی بیشتر به چه شاخه ایی علاقه مندی؟

Iverson

Active Member
ببین افتر افکتز اسم قشنگی داره، ولی واقعا نرم افزار راحتی نیست...تا اونجایی که من دیدم بچه هایی که کار کردند به دو نتیجه رسیدند یا توان کافی نداشتند و رفتند در زمینه دیگه ای کار میکنند یا تونستند با شرایط خودشون رو نگه دارند و کار کنند

اونم تو این بازار کار، با این شرایط شما من پیشنهاد میدم چون آشنایی کافی با برنامه نویسی دارید و در حال تحصیل نرم افزار هستید همان برنامه نویسی یا شبکه رو ادامه بدید...

منم پیشنهادم اینه شما به روانشناس مراجعه کنید ... فقط هر چه سریعتر کانال کاری خودتون رو مشخص کنید

تمام نقشهاي تو در زندگي براي تو يك چهره ميسازد اما توهيچ كدام از ان چهره ها ونقش ها نيستي
دوسته گلم hassan mafia ضمن ارزوي موفقيت رو براتون دارم .
شما بايد به علاقه اي كه تو اون زمينه داريد رجوع كنيد . تمام شاخه هايي كه دوسته عزيزمون (
mooli63) گفتند هركدومشون يه كاري براي خودش داره وهركدومشون براي خودش ميتونه آينده ساز باشه ودرامد خوبي رو به همراه داشته باشه .
پيشنهاد حقير به شما اينه كه اول علاقتون رو مشخص كنيد بعد اين 6 ماهي كه وقت داريد رو صرفه اون زمينه اي كه بهش علاقه داريد بكنيد اينجوري خيلي زود به موفقيت ميرسيد .
ياعلي

rasoulvalli

Well-Known Member
اگر اصفهان هستید شرکت ما برنامه نویس میخواد. ضمنا بنظر من اول ببینید در چه زمینه ای استعداد دارید و در چه زمینه ای علاقمندید. کاری به درآمد نداشته باشید شما توی زمینه استعدادی و علاقه خودتون پیش برید بیشترین درآمد و رضایت شغلی و آررامش رو خواهید داشت. ضمنا مرحله شناخت استعداد و علاقه کار راحتی نیست. موسساتی هستند برای استعداد یابی و کمک از دیگران و خوندن مقاله های مختلف در اینترنت و کتا ب لازمه. راستی متاهل درسته.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
شما الان در شرایطی نیستی که بخوای راه انتخاب کنی ( متاهلی هزار دردسر دیگه ) ولی میتونید درکنار این چیزای که بلد هستید علاقع تون هم دنبال کنید من خودم طراحی وب سایت کردم طراحی کتاب پوستر و ... وعلاقه ام از بچگی به فیلم سازی بوده و موشن گرافیک و انمیشن ولی چون بازار کار تو ایران براش محیا نیست مجبور بودم کارهای دیگه بکنم ولی حدود یک سال همه فعالیت های دیگه را گذاشتم کنار و فقط برای علاقه خودم دارم کار میکنم ( مزیت مجرد بودن ) :rose:

aakooma

Member
خودت شرایط خودت رو سخت کردی
داداش فقط بچسب به چیزی که علاقه داری.....

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
به نظر من شما با این چیزهایی که توش سررشته داری باید بری طراحی وبسایت انجام بدی که هم برنامه نویسی داره هم گرافیک،after effects رو بیخیال شو!بحث فقط نرم افزار نیست چون شما تا بیای اصول اولیه مثلا جلوه های ویژه و موشن گرافیک رو یاد بگیری 6 ماهِت تموم شده

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
اقا بهترین کار اینه که همسرتو طلاق بدی قول می دم به همه ی نرم افزارها برسی. وقت اضافه هم پیدا می کنی :cool:

دوستان ممنون از راهنمایی ها و دلسوزیاتون
من بیشتر از همه با Shahryar Mirbozorgi موافقم
توی مشهد هم خیلی دنبال یه جایی هستم که اون چیزهایی رو که یاد دارم حرفه ای تر کنم،ولی پیدا نمیشه!!
فکر کنم بهتر باشه برم سمت فلش
چون هم بهش علاقه دارم هم به کارهایی هم که یاد دارم میتونه کمک کنه
فقط از بازار کارش میترسم که خوب نباشه
یاعلی

Iverson

Active Member
منم مشهد هستم...
فکر کنم فلش کار خوب مشهدی تو سایت باشه...یک سرچ بزنید

جدیدترین ارسال ها

بالا