کمک در خرید قلم.....

mani h2

Member
سلام عید همگی مبارک:rose:
من یه چند وقتی هست میخام قلم بخرم ولی چون هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم نتونستم...
البته یه بار رفتم بازار ولی چون فروشنده اطلاعاتی نداشت و فقط هم یه مارک جنیوس داشت اونم گرون تر از فروشگاه های اینترنتی نخریدم.
چنتا سوال:
1-چه مارکی بخرم؟
2-قلم نوری با تبلت چه فرقی میکنه؟
3-اگرکسی فروشگاه اینترنتی میشناسه لطفا معرفی کنه.
4-قیمت بعضی از اینا که توی این فروشگاه های بالاست چرا انقدر گرونهههه:shock:ما ها که پول نداریم....:cry:
Wacom
PL2200
21"
pl2200.jpg
5-در کل اگه میشه اگه خودتون از مارک ومدل خاصی استفاده میکنید و راضی هستید معرفی کنید.:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
مارک وکام wacom بهترین برند موجود در جهان هست که تقریبا تکنولوژی انحصاری داره و قدرت و حساسیت بالایی داره!
قلم نوری و تبلت مکمل هستند در واقع قلم نوری و صفحه میشه tablet & pen (صفحه و قلم)

من خودم از هپیران خرید کردم و راضی هستم
در مورد قیمت ها هم باید بگم کلا برند وکام گرون هست و این طبیعی هست (هر چی پول بدید آش میخوردی)
چیزی هم که شما اتچ کردید CintiQ هست که بهترین تبلت هست و به دلیل اینکه خودش ال سی دی هست گران هست
اما شما با توجه به توان مالی باید خرید کنید
که پیشنهاد من BAMBO شرکت وکام هست
جنیوس رو من پیشنهاد نمیکنم اما برای شروع مناسب هست

من خودم مارک وکام مدل اینتوس 4 رو دارم سایز آ6 که کوچک ترین سایز هستش اما راضی هستم
موفق باشید

[MASOUD]

Active Member
سلام

من با پیشنهاد های گیلاس موافقم فقط
مارک وکام wacom بخر. همین و بس.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز لطفا اسم سایت یا وبلاگ ایرانی داخل پستتون قرار ندید. پستتون ویرایش شد.

در مورد قلم هم گیلاس توضیحات خوبی دادن. منم مارک Bambo رو برای شروع کار پیشنهاد میکنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا