کمک در تکسچرها ماشین

MSB_GRAPH

Active Member
دوستان میدونم خوب نیست قبول دارم بابا من 2 ماه شروع کردم،هنوط تازه کارم کمک کنید در همه موارد
موفق باشید

midos

Member
برای رنگ آمیزی ماشینت باید به بدنه و شیشه و ... متریال بدی. و برای رندر گرفتن هم ، اگه بخوای کارت خوب دربیاد باید از منتال ری یا وی ری یا مکس ول و ... استفاده کنی. خلاصه بگم،خیلی کار باید انجام بدی. باید نور پردازی کنی و تنظیمات سایه ها رو انجام بدی.گه بخوای می تونی یه hdri هم به بدنه ماشینت اضافه کنی. و در نهایت یه محیط برای ماشینت درست کنی که این مرحله خیلی راحته.

mg_mahyar

Member
نه بابا این حرفا چیه میزنید بنده خدا رو میپیچونید.
برای رندر باید skylight + directlight بزاری.
بعدا تنظیمات رو انجام بدی. برای رندر کیفیت خوبی میگیری نیازی به ویری و مکسول هم نداری. البته بحثش ظطولانیه.
بعد از قرار دادن لایت ها توی پنجره enviroment در بخش Exposure control الگوریتمی مثل Logarithmic انتخاب کن.
توی پنجره render setup هم باید در تب advance litingh برو و light tracer رو انتخاب کن
به bounce عدد یک یا دو بده.
به ray sampel هم عدد 500 بده.
یه نمه طولانی میشه رندر ولی خیلی کیفیت خوبی میده.

در مرحله قبل از این کار باید مدل خوبی داشته باشی.تک رنگ رندر بگیر میفهمی ایراد مدل کجاست. بعدش برای دادن متریال باید ID به خودرو نسبت بدی . و شروع کنی به تنطیم ها. تا رنگ خوبی بگیره . اما اگر میخوای طرح بدی باید طرح UV رو داشته باشی.

سلام
تمامی دوستان چحوری دوستمون را سر در گم کردید
دوست عزیز میتونی توی امضای من بری به سلام منتال ری وبعد بگی که من این متریال (همون رنگ )را بگی دوستان می گن چجوری درست کنی
مثال بگو من می خوام یه متر یال فلزی براق داشته باشم و دوستا ن می گن

جدیدترین ارسال ها

بالا