کمک در تبلیغات

sadegh138

New Member
دوستان بهترین کار تبلیغاتی که میشه برای رونق یک تاکسی تلفنی انجام داد چیه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

mohammad@er

Well-Known Member
دو تا کوچه اشتباه اومدی!
داری می گی تبلیغات!
طیف بسیار کسترده!
ولی اگر اژانس هستی!
یه سایت بساز(بده برات برنامه نویسی کنن) نه با وردپرس ها!
به طور انلاین سفارش بگیر!
2یه برنامه اندروید (بده برات بنویسن) بده به مشتریات تا بتونن با گوشی (از طرق اس ام اس )سفارش بگیرن!فقط بگو حتما برنامه نویس یه کاری کنه که طرف وقتی سفارش می ده کد اشتراکش برات ارسال شه!
توجه کن منظورم از اس ام اس راه ارتباطی برنامه با شما هست نه اینکه طرف اس ام اس کنه برات!
و لینک برنامه رو هم تو سایت بزار!
اگر هم تاکسی هستی!
پشت شیشه بزرگ بنویس دربستی اینطوری هم میشه!

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
فک نمیکنم کسی بخواد به جای اینکه با یه تلفن خیلی راحت به آزانس زنگ بزنه
از طریق اینترنت درخواست بده!
فکر میکنم مکانیزه بشه جالب باشه اما نمیدونم که تو تبلیغات چقدر تاثیر خواهد داشت نیاز داره یه طرح توجیهی بنویسی
یه پیشنهاد:
براساس شماره اشتراکی که هر مشتری داره تمام سرویس هایی که دریافت کرده لیست بشه (با استفاده از گوشی باشه بهتره)
که همینطور بتونه پیگیری کنه که الان که مثلا 10مین زنگ زدم ببینم ماشین کجاست داره میاد هنوز ماشینی نیست یا...
البته پروژه خیلی بزرگی هست و نیاز داره تا تحلیل زیادی روش بشه و اینکه به صرفه هست یا نه (ولی خب به عنوان یه پیشنهاده)
موفق باشیــــــــــــــــــــت:rose:

mohammad@er

Well-Known Member
دوست عزیز!mamad.noise
پارازیت گرامی!
بسیاری از اژانس ها از این روش استفاده می کنند!
فقط اینترنت ها!
و مشتری می گیرن!
شاید مسافر بخاد با یه راننده خاص بره!
می تونه رانندش رو انتخاب کنه!
ثانین این روش حداکثر 1 میلیون تومین خرجشه!
این بنده خدا خاص از یه برنامه نویس توجیح اقتصادی بگیره!

sadegh138

New Member
دوستان ممنون از پیشنهاداتون.
بیشتر دوست دارم کارای تبلیغاتی کنم تا سایت راه بندازم.
به نظر شماچجور کار تبلیغ چاپی جواب میده؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزیز تاکسی تلفنی معمولا توی هر شهر , توی هر محل یکی هست که اون قسمت یا منطقه رو ساپورت کنه
بنا بر این شما توی همون محل خودت اگر هم رغیبی داری با داشتن یه شماره رند و استفاده از بنر تبلیغاتی و تراکت خانه به خانه یا پاساژ های اون منطقه مشتری خودتو جذب کنی
با تبلیغ خوب و هدف مند
استفاده از اینترنت و ... هم خوبه ولی به نظر من هم جا نیفتاده هنوز و طیف زمانیش هم بیشتر از تماس گرفتن هست!

جدیدترین ارسال ها

بالا