Fa کمک در تبدیل چند فایل به یک فایل

hamedsoft2010

New Member
با سلام خدمت اساتید عزیز . میخواستم به وسیله بیلدر چند فایلو به یک فایل تبدیل کنم , مثلا چند فایل txt را به یک فایل با هر پسوندی تبدیل کنم و باز دوباره بتوانم آن یک فایل را به همان فایلهای txt بازگردانم ,همانند

winrar. من پلاگین compress رو دیدم اما این فقط یه فایلو تبدیل میکنه و و من نیاز دارم چند فایلو با هم تبدیل کنه , حالا به کمک بیلدر یا پلاگین یا خط فرمان مهم اینه که بشه تو بیلدر ارش استفاده کرد ... خیلی گیرم

[h=3][/h]

silvercover

کاربر متخصص
همه ی فایل ها رو بذار توی یه پوشه و همون پوشه رو فشرده سازی کن.

atpf

Active Member
سلام دوست من شما اگر توضیح بدید برا چه کاری میخواید شاید دوستان بهتر بتونن راهکار بدن خدمتتون.

hamedsoft2010

New Member
من الان فقط میخوام یک پوشه (folder)رو فشرده کنم با پلاگین copmpress فقط میشه فایلو فشرده کرد (فایلهای درون یک پوشه ) اما من میخوام خود پوشه رو فشرده کنم و لازم نباشه فایلهایی که تو اون پوشه هست رو یکی یکی فشرده کنم و مثلا میخوام پوشه E:\ film رو فشرده کنم این کار با winrar به راحتی امکانپذیزه اما من با بیلدر میخوام

atpf

Active Member
میشه توضیح بدید این کارو دقیقا برای چه منظوری می خواید انجام بدید؟ حتما باید با بیلدر فشرده بشه؟ شاید راهکاری غیر از این باشه.

hamedsoft2010

New Member
ببین عزیزم من 5تا فایل txt دارم و میخوام اینارو با پلاگین ftp تو هاستم آپلود کنم و این پلاگین قابلیت آپلود 5 فایل رو همزمان نداره از طرفی آپلود 5 تا فایل زمان بره , از این نظر که پلاگین باید 5بار یه پورت رو باز کنه و ببنده و اما اگه این 5 فایل بشه یک فایل آپلود خیلی

راحتتر و با سرعت بیشتری انجام میگیره

از اونجایی که پلاگین نمیتونه یه پوشه رو آپلود کنه من میخواستم این 5تا فایلو بریزم تو یک پوشه اونو rar ya compress کنم که بشه یک فایل بعد آپلودش کنم

آخرین ویرایش:

mqt

Member
با کامندلاین حل میشه

سلام.
برای این که فایل هارو فشرده کنید به محل نصب WinRAR برید و از اونجا فایل Rar.exe رو کپی کنید. با این فایل کار داریم.
برای فشرده سازی از این دستور استفاده کنید (در کامندلاین)
[PHPS]Rar.exe a -ep1 film.rar E:\film\*[/PHPS]
اینو امتحان کردم درست کار کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا