کمک در بوت کردن با cd

kafseh

New Member
سلام خسته نباشید
راستش دفعه قبلی کسی برای من ویندوز xp را نصب کرده که حالا هیچ گونه ارتباطی با او ندارم و حالا که می خواهم دوباره از اول ویندوز را نصب کنم و می خواهم کامپیوتر روی cdبوت شود وقتی که دکمه deletرا نگه می دارم از من کارنت پسورد را می خواهد در صورتی که من پسوردی نداده ام و وقتی در هر سه بار پرسیدنش هر چیزی را بزنم (اینتر یا هر چیز دیگری ) بعد از دفعه سوم که اشتباه بود خود به خود وارد صفحه ای می شود که باید ویندوز خود را انتخاب کنم و به این ترتیب من به اون جایی که میتونم بوت را عوض کنم یا پسورد بدم و... دسترسی ندارم
خواهش میکنم که مرا سریع راهنمایی کنید که چکنم؟

sunrise

Member
شما مي تونيد CMOS رو خالي کنيد، براي انجام اين کار مي تونيد باتري سيستم رو براي مدت پنج دقيقه بيرون نگه داريد (البته براي سيستم هاي امروزي جواب نميده و راه دوم رو خدمتتون عرض مي کنم) و راه ديگه که براي سيستم هاي جديد کاربردي هست اينه که جامپري که کنار باتري CMOS هست رو بکشيد (جايي که بهش وصل ميشه سه تا پين به اين شکل داره: . . .) و يک خونه بهش اضافه يا ازش کم کنيد موقع قرار دادن مجدد، بعنوان مثال اگه الان جامپر به اين صورت قرار گرفته: . . . شما مي بايست جامپر رو برداريد و به اين صورت قرار بديد: . . . چند ثانيه بذاريد همينطوري بمونه بعد دوباره جامپر رو برداريد و سر جاي اولش قرار بديد، به اين ترتيب پسورد برداشته ميشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا