کمک در انتخاب پلاگین برای مو

black-death

Member
سلام خسته نباشید به نظر شما من برای مایا 2012 از چه پلاگینی برای مو استفاده کنم که هم داینامیک قدرتمندی داشته باشه هم از لحاظ رندر شدن قدرتمند باشه؟
مثلا توی despecable me از چه سیستم مویی استفاده شده یا توی پشت حنه های تنگلد من دیدم که سیستم موش کلا فرق میکرد تا حالا ندیده بودم همچین سیستمی

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
عزیز زیاد وابسته این چیزا نباش منظورم اینه که خود hair مایا هم فوق العادس مخصوصا که الان تبدیل به N هم شده و از لحاظ Dynamic هم پیشرفت داشته و هم با خود مایا match کامله ولی شما میتونید از shave and haircut هم استفاده کنی اینها اصلی ترین هان.
توی despecable me هم چیز خواصی دیده نمیشه ، یعنی چیزی که کار خفنی بکنه ، همه ابزارهای مو این کار رو برای شما میکنن حالا با مقدار تغییر تو نوی ابزارهای استفاده شده مثل قابلیت های رندر و ساپورت اون ها از هر rendere ـی یا نوع edit برای حالت دادن.
ولی دنبال چیزی مثل tangled نباش چون 100% اون رو مخصوص نوشتن عزیز البت چیزی که من دیدم این بود که دنباله ی مو بیشتر متصل به یه جسم Dynamic بود تا اینکه اون دنباله بلند رشته رشته باشه و هر تار مو برای خودشون و کملا مجزا حرکت داشته باشه.

حالا بستگی به خودت داره که با shave حال کنی یا Hair چون هر دوشون خوب جواب میدن.
چون این جور نرم افزارا بیشتر برای پروژه هایی نوشته میشن بعد برای عموم عرضه میشن مثل Z Brush و Mod Box که شبیه هم هستند ولی مثلا Mod Box برای شرکت weta و فیلم ارباب حلقه ها ساخته شد بعد ارائه شد. کلا منظورم اینه بیشتر بحث customize کردنه تا تفاوت که تفاوت هایی هم دارن به همون دلیل Customize کردن.
انشا الله که حرف اشتباهی نزده باشم که اگه زدم دوستان بزرگ محبت کنن و اصلاح کنن تا دوستمون دچار سردرگمی و مشکل نشه.

حق یارت.

davoodice

Well-Known Member
سلام
چندتا نکته در نظر داشته باش

از شیو اسستفاده نکن چون فوق العاده بد کرک شده و دینامیکشم جالب نیست

از اسکریپت ghm_hair_generator استفاده کن

اگر از رندر من یا 3de light یا air نمی خوای برای رندر مو استفاده کنی کلا مو رو بی خیال شو

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
داوود جان یه خواهش
میشه بهتر توضیح بدی چرا اگه با اینا رندر نمیگیریم کلا مو کار نکنیم؟ آخه مثلا گیر Hair مایا با mental ray و VRay چیه؟
مشکلی ایجاد میکنن یا خوب ساپورت نمیشن؟ یا سنگینن؟ که فکر نکنم سنگین بودن توی رندر مشکل زیادی باشه چون بالاخره سیستم فارم هست واسه رندر.
کالا اگه بیشتر توضیح بدی ممنون میشم تا من و بچه ها یه چیزی یاد بگیریم. :rose:

davoodice

Well-Known Member
برای اینکه به هیچ عنوان به پای کیفیت رند من و ... نمیرسه و ثانیا خیلی خیلی خیلی سنگینه به طوری که ازرششو نداره

davoodice

Well-Known Member
البته اگه موها زیاد باریک باشند که بی نهایت ظول میکشه مخصوصا منتال ری
اما ویری 2.2 رو هنوز تست نکردم ولی وی ری 2 مالی نبود

black-death

Member
من با خود موی مایا کار کردم ولی اصلا نتونستم چیز جالبی بدست بیارم البته از روی بی تجربگی
آموزش دیجیتال توتورز رو هم دیدم اما اونم چیز خاصی نداشت میخواستم خواهش کنم اگر منابعی چیزی در دست دارید در اختیارم بزارید ممنون

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
ممنون عزیز ولی شما فکر render form رو کردی؟ آخه مثلا اگه ما بخوای یه کاری رو جلوه یا حتی انیمیشن کار کنیم نه واسه دل خودمون تا یه نمونه داشته باشیم اونقدر هم بودجه نیست که بخوایم اینا رو اصل بخریم چی میشه؟ میخواستم بدونم شما که renderman رو تست کردین تفاوت زمانیش رو چقدر دیدی؟
چون لازم دارم میپرسم میخوام از تجربیاتت استفاده کنم عزیز :rose:

davoodice

Well-Known Member
آموزش جدید دیجیتال خوبه
اون اسکریپت هم خوبه برای استیل مو
فردا انشالله دو تا نمونه از کار با موی مایا رو میارم

davoodice

Well-Known Member
بله رندر من و 3delight رو تست کردم فرض کنید 1 به 500 از لحاظ کیفیت و تایم رندر فرق داره با منتال ری

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
خوب الان این دو یعنی 3Delight و Renderman به صورت Crack پیدا نمیشه.
چون واقعا لازم دارم واسه پروژه ای باید قبلش تحقیقاتم رو کامل کنم تست هام رو بزنم تو همه چی بعد واردش بشیم به پروژه.
ممنون میشم راهنماییم کنی.

davoodice

Well-Known Member
3delight با کرک برای مایا 2012 64 بیت هست اما رندر من از 2009 به بعد نیست

davoodice

Well-Known Member
راستی تا یادم نرفته می تونی از 3ds max , hairFarm استفاده کنی خیلی قویه

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
ممنون. اون رو ( Hair farm ) میشناسم واسه مایا میخواستم
حالا هی باید این و اون رو تست بزنم ببینم بالاخره تو کدوم باید کار کرد.
خیلی ممنونم ازت عزیز :rose:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سخت واسه یکی دو دقیقمه؟ این تازه یه قسمتشه.
بالاخره تو همین چیزاست آدم میره جلو، کار سخت رو دوست دارم

باز تشکر عزیز

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
مبلغ و زمان رو ما میگیم قبول نکنن، خدا رو شکر هست کارایی که بریم سر اونا یعنی چیزی میگم که خودمون رو تو درد سر نندازیم.
در مورد 3Delight هم راستیتش چند روزه باهاش آشنا شدم ولی تو کاراش دیدم district 9 باهاش کار شده فیلمی که وقتی میدیدمش فکم هی می افتاد باید جمش میکردم.

black-death

Member
آقا یه سوال وی ری fur رو چرا ساپورت نمیکنه ؟
البته من با یک و نیم کار کردم میخوام ببینم وی ری 2 درست شده یا نه ؟

بالا