کمک در انتخاب؟!!

با سلام!
من می خام برنامه نویسی وب یا جاوا یاد بگیریم.
چون احساس می کنم بازار کار خوبی توی ایران داره و داره این بازار کار بیشتر می شه. چون همه سازمان ها دارن به سمت اتوماسیون و سایت های اینترنتی پیش میرن.
حالا می خام ببینم با این هدفی که من دارم من چه برنامه ای رو یاد بگیرم بهتره.

zorig4fun

Member
به جمع دوستان خوش امدی
اول از همه شما بايد برنامه های ساده را ياد بگيری مانند html بعد که پيشرفت کردی خودت ميفهمی که اين برنامه نويسی مثل اسباب بازی هست دست بچه و کم کم پيشرفت خواهی کرد وبا برنامه نويسی های ديگر آشنا ميشی و از بين چند تا يکی را بايد انتخواب کنی ميخواستم فقط بگم که انتخواب کردی بايد پاش وايستی و راه طولانی در جلوی روی شما هست.
من خودم تازه کارم و به صورت تفريحی اين کار را انجام ميدم و همه چيز از ساخت يک وبلاگ شروع شد.
به نظر من شما يک وبلاگ درست کن و شروع کن امکانات مختلف به ان اظافه کنی کم کم راه ميفتی.
مجيد انلاين هم مواقع نياز به کارت مياد و من يک منبع خوب برات سراغ دارم برو روزانه به اينجا مطالعه کن http://www.w3schools.com/ موفق باشی

m_ziba

Member
من برای برنامه نویسی وب همیشه توصیه می کنم Asp .net یاد بگیرید.

mehranzand

Member
همینطوری که دوستان گفتند ابتدا HTML رو باید یاد بگیری که
یک زبان برنامه نوییسی نیست بلکه یک زبان نشانه گذاری هست
شما این زیان را مینطوری با مقالات آنلاین و کتاب های موجود در بازار
شروع کنی ... البته بت توصیه میکنم همراه با HTML ، حتما css هم
یاد بگیر css.
زبان برنامه نویسی وب هم ASP.NET رو بهت پیشنهاد میکنم و می تونی
با کتاب ASP.NET جعفر نژاد قمی شروع کنی کتابی خوبیه.
اینم بگم اگر بخوای ASP.NET را با VB بنویسی مقداری هم باید VB بلد باشی!
امیدوارم موفق باشی

مرمر

Member
اجازه؟ من هم بگم؟
من هم با asp.net موافقم. البته اگه کد نویسیت خیلی خوبه php هم خوبه . اما یکی مثه خود من چون aspویژوال بود اومدم سراغش. من هم ابتدای کار هستم.
و یه چیز دیگه: حتما باید یه data base(بانک اطلاعاتی ) هم کار کنی .آخه سایت سازی برا سازمانها همه به بانک هم نیاز دارن. من خودم sql server 2005 رو انتخاب کردم .
همه موفق باشیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا