کمک در امنیت

با سلام
آقایون من یه پروژه درست کردم فقط می خوام در حد واقعا کمی امنیت داشته باشه که هر کسی نتونه به فایل ها دسترسی داشته باشه
1- میخوام dvd رو کسی نتونه رایت کنه (یه نرم افزار معرفی کنین)
2- نمیخوام فایلهای درون دی وی دی نمایش داده بشه
فقط لطفا نگین جستجو کن چون جستجو کردم و چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
در مورد استفاده از پلاگین ها و کد های سخت افزاری هم اگه فیلم آموزشی رو بذارین که عالی میشه
از تمامی کسانی که کمک میکنن پیشاپیش تشکر میکنم

vahab00

Member
یه برنامه بود اسمش یادم نیست اما می تونست همه فایل هات رو یه جا جم کنه و بعد و اجازه مشاهده فایل هات رو نده
یعنی کل برنامتو تو یه exe جم میکرد
اسمش یادم نیست
اگه یادم اومد حتما میگم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
یه برنامه بود اسمش یادم نیست اما می تونست همه فایل هات رو یه جا جم کنه و بعد و اجازه مشاهده فایل هات رو نده
یعنی کل برنامتو تو یه exe جم میکرد
اسمش یادم نیست
اگه یادم اومد حتما میگم
اون برنامه اسمش MoleBox هست

راه های مختلفی وجود داره، اما هرکدوم کاستی های خودشون رو دارن، نمیشه یک راه حل کلی ارائه کرد که بطور کامل پاسخگوی نیازتون باشه
مثلا میتونید با MoleBox کل برنامه بهمراه فایل ها رو پک کنید، اما ممکنه بعضی آنتی ویروس ها برنامه رو مخرب شناسایی کنن !
یا مثلا میتونید با CD Secure فابل های داخل دیسک رو مخفی کنید، اما خیلی راحت میشه بهشون دسترسی پیدا کرد...

دوستان پروژه من dvd هست
اگه امکان داره حداقل یه نرم افزار برای رایت اون معرفی کنید که فایل های درون dvd رو مخفی کنه
لطفا زودتر راهنماییم کنین
با تشکر

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوستان پروژه من dvd هست
اگه امکان داره حداقل یه نرم افزار برای رایت اون معرفی کنید که فایل های درون dvd رو مخفی کنه
لطفا زودتر راهنماییم کنین
با تشکر
هر برنامه ای هم به شما معرفی بشه باز همون مشکلاتی رو که جناب Nevercom فرمودن وجود داره.
اگه میخواین امنیت فایل و پروژتون رو بالا ببرین باید هزینه کنید.

من فقط میخوام در حدی که هر کسی منومه به فابل ها دسترسی داشته باشه پروژم رو به مرحله آخر برسونم
حتی در همین حد هم که فایلها رو نمایش نده و داخل temp نمایش بده هم کافیه!!!
فقط لطفا سریعتر کمک کنید

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
من فقط میخوام در حدی که هر کسی منومه به فابل ها دسترسی داشته باشه پروژم رو به مرحله آخر برسونم
حتی در همین حد هم که فایلها رو نمایش نده و داخل temp نمایش بده هم کافیه!!!
پس از همون برنامه CD Secure یا UltraIso برای مخفی کردن پوشه استفاده کنید تا به شکلهای معمول قابل مشاهده نباشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا