کمک در اتمام کار کارکتر آهو

MSB_GRAPH

Active Member
سلام دوستان عزیز خیلی ممنون میشم کسی میتونه به من کمک کنه.
این آهو که تصویر در لینک هست من کار کردم حالا هر کاری میکنم نمیتونم از حالت هندسی در بیارم
با TurboSmooth،MeshSmooth،Smooth
امتحان کردم کار به جای که درست بشه خراب میشه کسی جز این ها راهی دیگه بلد هست
اگر کسی راهی جز این پیشنهاد کنه ممنون میشم
موفق باشید.
لینک:
http://night-skin.com/upload/images/84cqfkkmztkw6iehv3hz.jpg:cry:
دوستان عزیز این هم سموت شده آن هست حالا اگر از اصل مشکل داره میشه بگین من از چه راهی انجام بدم بهتره این EditMesh
انجام شده لینک اسموت شده:
http://night-skin.com/upload/images/vr4h26eilnj4h1ozf6so.jpg

آخرین ویرایش:

ali_tavanaie

Well-Known Member
میگم توی meshsmooth مدل کلاسیک رو انتخاب کن بعد با strength و اینا بزای کن شاید نتیجه داد، من هم همچین مشکلی داشتم فقط راهش زیاد کردن پلی گن هام با تنظیم دستی بود ، دوستان مدل ساز بهتر میتونند راهنماییت کنند مثل جناب Avghh

.:. soroosh .:.

Active Member
من مکس کار نکردم .
اما شما یک عکس هم اگر از اسموت شده کار بزارید که ببینیم مشکل از کجاست بهتر میشه راهنمایی کرد .
من احساس میکنم شما منظورتون اینه که یک قسمتهایی از آجبکتتون بعد از اسموت کردن دارای فرورفتگی یا برآمدگی های ناخواسته میشه .
که اگه اینطور باشه این مشکلتون بر میگرده به نحوه مدلسازی شما .
الان اینطور که من میبینم شما face های سه ضلعی زیاد دارید که این نوع فیس ها شدیدا آبجکت را به هم میریزن مگر اینکه به طور کامل و حرفه ای ایجاد شده باشن که خیلی مشکل و پیچیده میشه .
باز هم اگر عکس از اسموت شده مدل بزارید دوستان بهتر متوجه مشکل شما میشن و ...

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
دوست عزیز شما یه اسکرین شات از حالت smooth بزار تا بشه کاری کرد

mosi3d

New Member
دوست عزیز شما می تونید از ساده ترین راه حل استفاده کنید بطوری که اول شاخ های آهو رو detach کنی بعد هیکلشو smooth کنی بعد دوباره شاخاشو بهش Atach کنی اگه جواب نداد چند تا راه حل دیگه هم دارم که حتماً به دردت می خوره .من چون تازه ویندوز عوض کردم برنامه 3dدم دستم نیست و گرنه بیشتر کمکت می کردم .
دوست جدید شما
mosi3d​

HOMAYOON.F

Member
سلام
ببین دوست من، این یه کاراکتر لو پولیه که واسه گیم کاربرد داره. میتونی با اسموتینگ گروپ درستش کنی. اما اگه میخوای مودیفایر اسموت یا توربو اسموت بهش بدی باید مدل لوپولیش رو یه دستی بکشی، بعد...

ali3dm

کاربر VIP
MSB_GRAPHجون
یه عکس از وایر فریم مدلت بذار تا بشه بهتر نظر داد
فکر کنم از سه ضلعی و NPOLYGONزیاد استفاده کردی
باید FACEهای مدلت همش چهار ضلعی باشن نه بیشتر نه کمتر

جدیدترین ارسال ها

بالا