کمک- تحریم آمریکا.عدم سرویس دهی به ما!

ramin006

Member
من هاست و دومین از jahanhosting.net خریدم . هاست تقریبا می شه گفت کار می کنه ولی دومین نه . می گن به خاطر تحریم آمریکاست.
می خواستم بدونم که آیا میشه این مشکل رو حل کرد ؟ یعنی وقتی تحریم شده دیگه این دومین پرید؟!
و در ضمن می تونم یه دومین دیگه ثبت کنم و به این هاست ومعرفی کنم؟
ممنون می شم . به نظر شما بهترین راه حل چیست؟ البته قراره که تو این هفته با یه سرور اروپایی قرارداد ببندند
تا ببینیم چی میشه.

ady_constantine

Active Member
من برعکس آنرا شنیده بودیم ! یعنی هاست تعطیل می شد ولی دومین نه !

نام دومین خود را اعلام کنید تا من برایتان بررسی کنم !

در ضمن می تونم یه دومین دیگه ثبت کنم و به این هاست ومعرفی کنم؟

این کار را باید پشتیبانی هاست شما انجام دهد و امکانپذیر است !

ممنون می شم . به نظر شما بهترین راه حل چیست؟ البته قراره که تو این هفته با یه سرور اروپایی قرارداد ببندند

آدرس سایت خود رابدهید تا شاید من بتونم کمکتان کنم ;)

ramin006

Member
ممنون از کمکاتون
آدرس دومین : http://www.maku-online.com شانزدهم این ماه ثبت کردن . به اسم خودشون ثبت کردن!
یوزر پسورد هم به من ندادن.
اگه بتونید کمکم کنید عالی میشه.

parsbin

Member
عجب سرويس جالبي ميدن و عجب صداقتي هم دارند!

دوست عزيز دامين هيچ وقت مشمول تحريم قرار نگرفته و نخواهد گرفت

ady_constantine

Active Member
دوست عزیز !
من بارها اشاره کردم که ثبت دومین از مکان معتبر بسیار مهم است و دومین را حتما با کنترل پنل بخرید . اگر شرکتی کنترل پنل دومین در اختیارتان قرار نمی دهد ، دومین هایی که عرض می کند قابل اعتماد نیست !
لطفا این تاپیک را بخونید :
http://forum.majidonline.com/forum87/thread53604.html

دومین شما را من نگاه کردم و در آنلاین نیک ثبت شده است . آنلاین نیک به هیچ وجه با ایرانی مشکل ندارد و دومین ها تحت تحریم قرار نمی گیرند ! بنابراین از لحاظ دومین مشکلی برایتان پیش نیامده است ! احتمال داره شرکت جهان هاستینگ از شرکتی که دومین ها را خریداری می کنه و به شما می فروشه به مشکلی مثل مشکل مالی برخورد کرده باشه و آنها کنترل را از آنها گرفته باشند ! ( برای همین می گم از شرکت واسطه خریداری نکنید !!! )

درحال حاضر صاحب دومین این آدرس ایمیل است : [email protected]
آیا این ایمیل متعلق به شماست ( که بعید می دونم و متعلق به صاحب جهان هاستینگ می باشد :( )

spsgorgan

Active Member
جهان هاستينگ تحريم شده ! دومين شما سرجاشه . هاستشون پر شده . هاست جديد بگيرند درست ميشه

ramin006

Member
ایمیل مال من نیست مال جهان هاستینگه.
آیا راهی برای تست هاست بدون دومین هست ؟ مثلا با زدن آی پی تو مرورگر کار دومین رو انجام بده ؟

ady_constantine

Active Member
ramin006 گفت:
ایمیل مال من نیست مال جهان هاستینگه.
آیا راهی برای تست هاست بدون دومین هست ؟ مثلا با زدن آی پی تو مرورگر کار دومین رو انجام بده ؟

سلام !

من دومین شما را مجدد چک کردم . بعید می دونم که آنها به شما گفته باشند که دومین شما دچار مشکل شده است !

همیشه چیزش OK است . حتی status آن به شکل active می باشد که آنها می تونند در صورت اشکال در دسترسی دومین به مکان دیگری انتقال بدهند !

شما برای چک کردن دومین اگر مقاله مرا خوانده باشید گفته بودم از این طریق می تونید چک کنید :
http://whois.domaintools.com/maku-online.com

می بینید که وضعیت دومین عادی است و status آن هم active می باشد ;)

spsgorgan

Active Member
بله ميشه .
این رو هم بگم که هاست ما به هیچ وجه مورد تحریم قرار نمیگیره.
عزيز دل برادر ! هاست مورد تحريم قرار نميگيره ولي وقتي كلا يه سرور اينكارو بكنه شما هم جزو اون هستي

MJ Rayaneh

Well-Known Member
عزيز دل برادر ! هاست مورد تحريم قرار نميگيره ولي وقتي كلا يه سرور اينكارو بكنه شما هم جزو اون هستي
خوب ما برای سرورهامون قرارداد بستیم و باز هم همینو میگم که تحریم به هیچ وجه شامل سرویس های ما نمیشه.
برای کسب اطلاعات بیشتر برام پیغام خصوصی بزن تا دلیلش رو بهت بگم.

بالا