کمک- تحریم آمریکا.عدم سرویس دهی به ما!

ramin006

Member
من هاست و دومین از jahanhosting.net خریدم . هاست تقریبا می شه گفت کار می کنه ولی دومین نه . می گن به خاطر تحریم آمریکاست.
می خواستم بدونم که آیا میشه این مشکل رو حل کرد ؟ یعنی وقتی تحریم شده دیگه این دومین پرید؟!
و در ضمن می تونم یه دومین دیگه ثبت کنم و به این هاست ومعرفی کنم؟
ممنون می شم . به نظر شما بهترین راه حل چیست؟ البته قراره که تو این هفته با یه سرور اروپایی قرارداد ببندند
تا ببینیم چی میشه.

ady_constantine

Active Member
من برعکس آنرا شنیده بودیم ! یعنی هاست تعطیل می شد ولی دومین نه !

نام دومین خود را اعلام کنید تا من برایتان بررسی کنم !

در ضمن می تونم یه دومین دیگه ثبت کنم و به این هاست ومعرفی کنم؟

این کار را باید پشتیبانی هاست شما انجام دهد و امکانپذیر است !

ممنون می شم . به نظر شما بهترین راه حل چیست؟ البته قراره که تو این هفته با یه سرور اروپایی قرارداد ببندند

آدرس سایت خود رابدهید تا شاید من بتونم کمکتان کنم ;)

ramin006

Member
ممنون از کمکاتون
آدرس دومین : http://www.maku-online.com شانزدهم این ماه ثبت کردن . به اسم خودشون ثبت کردن!
یوزر پسورد هم به من ندادن.
اگه بتونید کمکم کنید عالی میشه.

parsbin

Member
عجب سرويس جالبي ميدن و عجب صداقتي هم دارند!

دوست عزيز دامين هيچ وقت مشمول تحريم قرار نگرفته و نخواهد گرفت

ady_constantine

Active Member
دوست عزیز !
من بارها اشاره کردم که ثبت دومین از مکان معتبر بسیار مهم است و دومین را حتما با کنترل پنل بخرید . اگر شرکتی کنترل پنل دومین در اختیارتان قرار نمی دهد ، دومین هایی که عرض می کند قابل اعتماد نیست !
لطفا این تاپیک را بخونید :
http://forum.majidonline.com/forum87/thread53604.html

دومین شما را من نگاه کردم و در آنلاین نیک ثبت شده است . آنلاین نیک به هیچ وجه با ایرانی مشکل ندارد و دومین ها تحت تحریم قرار نمی گیرند ! بنابراین از لحاظ دومین مشکلی برایتان پیش نیامده است ! احتمال داره شرکت جهان هاستینگ از شرکتی که دومین ها را خریداری می کنه و به شما می فروشه به مشکلی مثل مشکل مالی برخورد کرده باشه و آنها کنترل را از آنها گرفته باشند ! ( برای همین می گم از شرکت واسطه خریداری نکنید !!! )

درحال حاضر صاحب دومین این آدرس ایمیل است : [email protected]
آیا این ایمیل متعلق به شماست ( که بعید می دونم و متعلق به صاحب جهان هاستینگ می باشد :( )

spsgorgan

Active Member
جهان هاستينگ تحريم شده ! دومين شما سرجاشه . هاستشون پر شده . هاست جديد بگيرند درست ميشه

ramin006

Member
ایمیل مال من نیست مال جهان هاستینگه.
آیا راهی برای تست هاست بدون دومین هست ؟ مثلا با زدن آی پی تو مرورگر کار دومین رو انجام بده ؟

ady_constantine

Active Member
ramin006 گفت:
ایمیل مال من نیست مال جهان هاستینگه.
آیا راهی برای تست هاست بدون دومین هست ؟ مثلا با زدن آی پی تو مرورگر کار دومین رو انجام بده ؟

سلام !

من دومین شما را مجدد چک کردم . بعید می دونم که آنها به شما گفته باشند که دومین شما دچار مشکل شده است !

همیشه چیزش OK است . حتی status آن به شکل active می باشد که آنها می تونند در صورت اشکال در دسترسی دومین به مکان دیگری انتقال بدهند !

شما برای چک کردن دومین اگر مقاله مرا خوانده باشید گفته بودم از این طریق می تونید چک کنید :
http://whois.domaintools.com/maku-online.com

می بینید که وضعیت دومین عادی است و status آن هم active می باشد ;)

spsgorgan

Active Member
بله ميشه .
این رو هم بگم که هاست ما به هیچ وجه مورد تحریم قرار نمیگیره.
عزيز دل برادر ! هاست مورد تحريم قرار نميگيره ولي وقتي كلا يه سرور اينكارو بكنه شما هم جزو اون هستي

MJ Rayaneh

Well-Known Member
عزيز دل برادر ! هاست مورد تحريم قرار نميگيره ولي وقتي كلا يه سرور اينكارو بكنه شما هم جزو اون هستي
خوب ما برای سرورهامون قرارداد بستیم و باز هم همینو میگم که تحریم به هیچ وجه شامل سرویس های ما نمیشه.
برای کسب اطلاعات بیشتر برام پیغام خصوصی بزن تا دلیلش رو بهت بگم.

جدیدترین ارسال ها

بالا