کمک بک گراند فتوشاپم زرده؟؟/

با سلام من نمی دونم فتوشاپم چه طور شده هر چی صفحه جدید می سازم بک گراندش زرد هست چند بار هم پاک کردم نصب کردم برنامه رو مشکلم برطرف نشده لطفا راهنمایی کنید چطوری سفید کنم ؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
این دو موردی رو که با فلش مشخص کردم چک کن که رعایت کرده باشی:

55.gif

GFX Master

خوب من فراموش کردم بپرسم که این مشکل در مورد سفیدی صفحه فتوشاپه فقط یا هر چی سفیدی تو ویندوز هست اینطوری شده؟ اگر همه سفیدها اینطوری شدن مشکل از تنظیمات نور و رنگ ویندوزه.

NAKOOT

Well-Known Member
ببین مال من هم قبلا این طوری شده بود ... دوباره نصبش کن ... و وقتی اجراش کردی یه سئوال ازت
می پرسه بعد همونی رو که خودش گفته بزن .... ببخشید دیگه همین یادم بود ...

GFX Master

بله همونطوری که ایشون گفتن احتمال هم داره که پروفایل رنگ فتوشاپت رو به اشتباه تغییر داده باشی.

کلیدهای Ctrl + Shift + k رو با هم فشار بده تا وارد تنظیمات رنگ بشی حالا دقت کن که تنظیمات رنگ مثل شکل زیر باشه:

52.gif

GFX Master

ممکنه از تنظیمات نور و رنگ مانیتورت باشه. روی سفحه دسکتاپ راست کلیک کن و Properties رو انتخاب کن و گزینه های اون بخش رو یکمی دستکاری کن شاید اینطوری درست شه!

این عکس رو ببینید اینطوری هست همش ...

پیوست ها

• 11.JPG
    11.JPG
    100.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6

nima_dsnr

کاربر VIP
این که همون رنگ بکگراندت هست
وقتی تازه یه سند باز میکنی همون طور که سارا کفت توجه کن که رنگ زمینه روی White باشه.
احتمالا روی background colour میذاری.

برای اطمینان هم کلید (D) رو فشار بده تا رنگهات ری استارت بشن.
حالا یه سند جدید باز کن.

تمام تنطیمات وایت همه درسته این هم عکس براتون گذاشتم چکار کنم

پیوست ها

• 22.JPG
    22.JPG
    38.9 کیلوبایت · بازدیدها: 4

GFX Master

بله این دوستمون رنگ سفید رو انتخاب میکنن ولی همونطوری هم که تو عکس زیر مشخص کردم رنگ سفید اصلا در پروفایل رنگی ایشون وجود نداره و بجای رنگ سفید اینطوری زرد نشون داده میشه. خود منم چند سال پیش همچین مشکلی برام پیش اومد ولی هر چی فکر کردم که اون موقع چیکار کردم که درست شد یادم نیومد!

در ضمن دوست عزیز من یک نمونه از color setting رو برای شما گذاشته بودم. شما عکس منو با عکس خودت مقایسه کن ببین چه فرقی داره؟!!!!

nima_dsnr

کاربر VIP
راست میگه همه چیزش درسته
والا دیگه من که عقلم به جایی قد نمیده...

جدیدترین ارسال ها

بالا