کمک به یک مبتدی ( گذاشتن صورت خودم روی صورت یکی دیگه )

senjd

New Member
سلام دوستان
من تازه با افترافکت آشنا شدم
الان میخوام صورتم رو بزارم رو یه شخص تو یه کلیپ
ممنونتون میشم اگه کمکم کنید
:rose::?:

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام دوستان
من تازه با افترافکت آشنا شدم
الان میخوام صورتم رو بزارم رو یه شخص تو یه کلیپ
ممنونتون میشم اگه کمکم کنید
:rose::?:

سلام
ورود شما رو به سایت و افتر افکت تبریک می گم

باید دقیق بگی که میخواهی کار در چه سطحی باشه .... دو بعدی ، سه بعدی ، یا حتی به قول من یک بعدی

کار سختی رو هم در ابتدا انتخاب کردید چون باید با مقوله ترکینگ آشنایی پیدا کنید

در کل: به نظرم باید با برنامه موکا صورت شخص رو ترکینگ کنی ( یعنی حرکاتش رو بدست بیاری) بعد تو افتر صورت خودت رو جایگزین کنی
و اصلا همه مراحل کار رو نمیشه کامل توضیح داد. چون باید ابتدا موکا رو یاد بگیری

من دو تا آموزش موکا به فارسی درست کردم بگردی پیدا می کنی. پیدا نکردی بگو برات بذارم. آموزش خارجی هم سرچ کنی پیدا میشه خیلی زیاده ...
در مورد جاگزینی صورت یه کار خارجی قبلا دیدم که کار شما رو انجام داده بود ... اگر آموزشش رو پیدا کنم برات میذارم

اما همین کار رو اگه بخواهی خیلی حرفه ای تر انجام بدی میره تو مقولات ترکینگ سه بعدی ....

senjd

New Member
سلام
ورود شما رو به سایت و افتر افکت تبریک می گم

باید دقیق بگی که میخواهی کار در چه سطحی باشه .... دو بعدی ، سه بعدی ، یا حتی به قول من یک بعدی

کار سختی رو هم در ابتدا انتخاب کردید چون باید با مقوله ترکینگ آشنایی پیدا کنید

در کل: به نظرم باید با برنامه موکا صورت شخص رو ترکینگ کنی ( یعنی حرکاتش رو بدست بیاری) بعد تو افتر صورت خودت رو جایگزین کنی
و اصلا همه مراحل کار رو نمیشه کامل توضیح داد. چون باید ابتدا موکا رو یاد بگیری

من دو تا آموزش موکا به فارسی درست کردم بگردی پیدا می کنی. پیدا نکردی بگو برات بذارم. آموزش خارجی هم سرچ کنی پیدا میشه خیلی زیاده ...
در مورد جاگزینی صورت یه کار خارجی قبلا دیدم که کار شما رو انجام داده بود ... اگر آموزشش رو پیدا کنم برات میذارم

اما همین کار رو اگه بخواهی خیلی حرفه ای تر انجام بدی میره تو مقولات ترکینگ سه بعدی ....

والا واسه یه کاره 2 بعدیه که با گوشی فیلمبرداری شده که سر و صورت تحرک خاصی نداره و فقط باید حرکات لب شبیه سازی بشه
درضمن اگه لطف کنی و مقالات رو بزاری ممنونت میشم
ممنون که جواب پستمو دادی
:oops:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزی تکنیک ساده اما هوشمندانه ای هست

شما باید از اول فیلم برداری کنین به عکس زیر دقت کن

Facial_Capture_Thumb.png

برای انجام این کار شما باید تمام مارکر های مشکی رو ترک کنی (اگه میخوای قدرت مانور بیشتری رو حرکت ها و ماهیچه های مختلف صورت داشه باشی بودن این تعداد زیاد از مارکر ها لازمه )

در اینجا مثلا تو شاید 20 30 تا نال آبجکت لازم داشته باشه هر کدوم برای یک مارکر

بعدش یه عکس از صورت دوم بزار رو این ویدئو و سعی کن رو هم خوب بشینه اونوقت با Pupet pin بیا نقاطی رو که میخوای حرکت داشته باشند رو بساز بعدش هم شما باید پوزیشن اینها رو پرنت کنی به نال مربوطه

به همین راحتی

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام

همونطور که گفتم این کار گستره ی زیادی داره

روش سهیل هم روش خوبیه البته ... در روش سهیل از قبل روی کارکتر مارکر گذاشته شده ... اما شما میخواهی رو کلیپ آماده این کار رو انجام بدی و مارکری در کار نیست .... ولی باز هم روش سهیل قابل انجام هست ....

شما ویدئوی pistol youth رو ببین از یوتوپ می تونی بگیری اون هم یه صورت رو جایگزین کرده
و آموزش کار رو هم تو نت بگردی پیدا میشه نام آموزش این هست

face replacement by: david torno

این روش از موکا برای ترکینگ استفاده کرده و البته اونی که صورتش روی کارکتر میشینه برای اینکه خیلی طبیعی باشه فیلمبرداری شده (بصورت کروماکی)

در کل کلمه face replacement tutorial رو بگردی به چیزهای خوبی می رسی

کلا تکنیک های جایگزنی صورت خیلی متنوع هست و از پیش تولید تا پس از تولید قابل انجام هست

جدیدترین ارسال ها

بالا