کمک به یک درمانده

masica

Member
اگه صدای منو می شنوید بهم کمک کنید من تا چند روز دیگه باید این پروژه رو تحویل بدم .:-?
اگه می تونید کمکم کنید
چطوری می تونم با اسکریپ های AutoPlay Media Studio 6.0 یه ایکس باکس فعال بسازم کمکم کنید
خواهشمندم .:cry:

royal200x

Member
اگه صدای منو می شنوید بهم کمک کنید من تا چند روز دیگه باید این پروژه رو تحویل بدم .:-?
اگه می تونید کمکم کنید
چطوری می تونم با اسکریپ های autoplay media studio 6.0 یه ایکس باکس فعال بسازم کمکم کنید
خواهشمندم .:cry:
سلام .
من با این برنامه کار نکردم ، اما شاید بتونم اطلاعات مفیدی برات پیدا کنم .
و البته منظورت از ایکس باکس فعال چیه ؟ اگه لغت لاتینش رو بگی خیلی بهتر می شه .
موفق باشی ...

masica

Member
:)سلام ممنون از اینکه یکی صدام رو شنید
اسمش توی برنامه combobox نوشته شده !
یه قسمت دیگه هم هست که اسمش list box می باشد اگه در مورد اون هم اطلاعاتی دارید بهم کمک کنید !
ممنون میشم اگه زودتر بگید چون باید این کار رو تا سه چهار روز دیگه بدم
یه دنیا تشکر

royal200x

Member
:)سلام ممنون از اینکه یکی صدام رو شنید
اسمش توی برنامه combobox نوشته شده !
یه قسمت دیگه هم هست که اسمش list box می باشد اگه در مورد اون هم اطلاعاتی دارید بهم کمک کنید !
ممنون میشم اگه زودتر بگید چون باید این کار رو تا سه چهار روز دیگه بدم
یه دنیا تشکر

خب .. اگه درست متوجه شده باشم :
برای ایجاد یک ListBox و یا ComboBox در این برنامه ، شما از این قسمت امکانش رو فعال کن :
View : ToolBar : AdvancedObject
حالا همه جور کامپوننت می تونی رو پروژه بذاری .
البته منظورت از فعال بودن رو متوجه نشدم . اما برنامه جالبیه ، یه ذره باهاش کار کردم ، به درد می خوره ...
و سحر خوش .

masica

Member
:Dسلام
ممنون از جوابت ولی من توی نوشتن برنامش مشکل دارم اگه بازش کنی می بینی که دو تا ردیف به نامهای itembox و itemdata داره من نمی دونم چطوری باید اینا رو پر کنم .:-?
اگر هم پر کنم هنگام اجرای برنامه جواب نمیده !
بذار اینطوری بگم :
من می خوام دو تا پاراگراف بذارم با دوتا تیتر توی همین combox که با انتخاب هر تیتر پاراگراف مربوط به خودش بیاد.
بازم ممنون امیدوارم طاعات و عباداتتون قبول باشه سحرها مارو هم دعا کنید !یه دنیا تشکر :)

royal200x

Member
:dسلام
ممنون از جوابت ولی من توی نوشتن برنامش مشکل دارم اگه بازش کنی می بینی که دو تا ردیف به نامهای itembox و itemdata داره من نمی دونم چطوری باید اینا رو پر کنم .:-?
اگر هم پر کنم هنگام اجرای برنامه جواب نمیده !
بذار اینطوری بگم :
من می خوام دو تا پاراگراف بذارم با دوتا تیتر توی همین combox که با انتخاب هر تیتر پاراگراف مربوط به خودش بیاد.
بازم ممنون امیدوارم طاعات و عباداتتون قبول باشه سحرها مارو هم دعا کنید !یه دنیا تشکر :)

سلام . ممنون ، از شما هم قبول . محتاجیم خودمون ...
خب . من الان یه نمونه ساختم ، جواب هم میده ، فقط مشکل اینجاست که با نسخه 7 نوشتم ؛ نسخه 6 رو هم دارم اما سریالش رو ندارم به همین خاطر نشد نصبش کنم !
حالا دو تا کار می شه کرد ، اگه سریال نسخه 6 رو داری بده من تا نمونه رو بسازم و بذارم همینجا . یا اینکه نسخه 7 رو شما گیرش بیاری و این نمونه رو که لینکش این پایینه دانلود کنی و استفاده بفرمائید . :D

masica

Member
سلام :D
ممنون از کمک فوق العادتون! :)
شماره رمزی که من دارم اینه SERIAL:AM6-XX289-JRM84-BV9SL-4V0C2
درسته مال شما جواب میده ولی مال من نه !:cry:
می تونید بگید چطوری درستش کردید فقط با نوشتن اطلاعات توی item text ؟:-?:shock:

آخرین ویرایش:

royal200x

Member
سلام :D
ممنون از کمک فوق العادتون! :)
شماره رمزی که من دارم اینه SERIAL:AM6-XX289-JRM84-BV9SL-4V0C2
درسته مال شما جواب میده ولی مال من نه !:cry:
می تونید بگید چطوری درستش کردید فقط با نوشتن اطلاعات توی item text ؟:-?:shock:

ممنون بابت شماره رمز ؛ جواب داد ، اما برای 7 روز !
..
نمونه نسخه 7 رو به 6 بردم . می تونی از لینک زیر دانلودش کنی .
سورس رو کامل نگاه کنی همه چیز گویاست ، میشه گفت خیلی کار کردن با این برنامه روتین و مرتبه .
البته یک مقداری پیش زمینه ی کدنویسی باید داشته باشی .
باز هم سوالی بود بپرس . موفق باشی ...

masica

Member
:D:Dسلام ! ممنون از لطف بزرگی که کردید واقعاً ازتون ممنونم!
:rose::nokte:من نفهمیدم شما چطوری اینا رو نوشته بودید ؟
اگه ممکنه یه کمک دیگه هم بهم بکنید کار با قسمت new progress object , new input object رو هم بلد نیستم اگه ممکنه لطف کنید منو راهنمایی کنید :)
پیشاپیش ممنون از کمکتون
متشکرم :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا