کمک به یک تازه کار

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام
من می خوام طراحی سایت و برنامه نویسی وب را یاد بگیرم به طور حرفه ای
از دوستان خواهش دارم که انواع برنامه ها و زبان ها را در این زمینه گفته و بگویید در ابتدا برای یاد گیری کدام را بهتر است شروع کنم

ممنون

md5

Member
خوب اول بگو تا بحال برنامه نویسی کردی یا نه در ضمن من واسه شروع php رو پیشنهاد میکنم چون هم کتابخانه کاملتری داره و باعث میشه کمتر درگیر برنامه نویسی های پیچیده بشی هم اینکه یادگیریش آسونتره چون سینتکس های راحت تری داره همچنین نیازی به درگیر شدن با مسائلی از قبیل متغیر ها و غیره نداره چون خیلی هوشمندانه میتونه نیازهاتو برطرف کنه هم اینکه سورس های رایگان بیشتری تو نت داره

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام
من تا به حال با هیچ برنامه برنامه نویسی کار نکردم

thekhosrow

Member
خوب اول بگو تا بحال برنامه نویسی کردی یا نه در ضمن من واسه شروع php رو پیشنهاد میکنم چون هم کتابخانه کاملتری داره و باعث میشه کمتر درگیر برنامه نویسی های پیچیده بشی هم اینکه یادگیریش آسونتره چون سینتکس های راحت تری داره همچنین نیازی به درگیر شدن با مسائلی از قبیل متغیر ها و غیره نداره چون خیلی هوشمندانه میتونه نیازهاتو برطرف کنه هم اینکه سورس های رایگان بیشتری تو نت داره

من براي طراحي سايت اول با dreamviewer شروع كردم بعد با Frontpage اين چيزا..
حالا نياز به يادگرفتن php دارم براي شروع بايد چيكار كنم !؟
بايد نرم افزاري نصب كنم يا اسكريپت آماده اي رو باز كنم تحليل كنم !؟ يه توضيح مختصري ميدي
:oops:

md5

Member
البته اینا فقط واسه آموزش نیست کلا چیزائیه که واسه اجرا کردن و کار با دیتا بیس هستش

thekhosrow

Member
مرسي نه بابا تا فيبر نوري دانشگاه هستش نگران چي باشيم
63.gif

من xampp رو نصب رو سيستم دارم كه خودش Mysql و phpا داره نياز نيست كه اون 2تا رو down كنم يا اينا كه تو دادي با اينا كه نصبن فرق فوكوله !
297.gif

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام
من که نمی تونم دانلود کنم
فقط 1 سئوال دارم
چند مدل PHP هست
آخه در همین سایت بعد از php پسوند هایی هست تفاوت در چیست ؟

md5

Member
خواهش میکنم امیدوارم همونی باشه که خودم دارم چون فقط من از روی اسم سرچش کردم و پیداش کردم

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
با سلام
ممنون از تمامیه شما
خیلی به درد خورد
فقط می خواستم بدونم غیر از php چه زبانهایی نیاز هستند ؟
به الویت بگین

md5

Member
ببین به نظرم اول از همه بهتره HTML یاد بگیری البته HTML زبان نیست
بعد بری JavaScript تا حدوی یاد بگیری چون بعدا به دردت میخوره
بعد از اینا PHP یاد بگیری
بعد بری یه سری فریمورک که با PHP ساختن دانلود کنی باهاشون ور بری تا سطح خودتو بالا ببری
مثلا Smarty ...
بعد یکم با پروژه های ساخته شده ور بری تا باز محارتت بیشتر شه
بعد اونموقع به یه سری چیزهایی نیاز پیدا میکنی که دیگه وقتش میشه بری زبونهای دیگه ای یاد بگیری مثل Perl

md5

Member
حالا خودت باید ببینی تو چه مرحله ای هستی و کارت رو ادامه بدی اینم بدون هرچی بیشتر زبون بلد باشی بیشتر بدردت میخوره هر زبونی که میبینی محبوبیت داره حتما یه علتی داره که یه جا ممکنه به دردت بخوره

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام
یکی به من گفت ASP بهتر و راحت تر و قوی تر از php هست
نظرتان را اعلام کنین

جدیدترین ارسال ها

بالا