کمک به مبتدی مایا

quickneed

Member
سلام دوستان من به تازگی جدی شروع کردم مایا یاد بگیرم .. البته بیشتر از 5 سال مکس کار کردم . لطفا یه سری سایت آموزشی مایا بهم معرفی کنین .. ممنون

navanama

Active Member
سلام دوستان من به تازگی جدی شروع کردم مایا یاد بگیرم .. البته بیشتر از 5 سال مکس کار کردم . لطفا یه سری سایت آموزشی مایا بهم معرفی کنین .. ممنون

سلام . یه سئوال دارم بیشتر جنبه تحقیقاتی داره میشه بگی چرا با این همه سابقه تو مکس میخوای بری سمت مایا آیا مکس نیازها رو برآورده نکرده یا بخاطر قدرت انیمیشن مایا میخوای اون رو هم یاد بگیری ؟

quickneed

Member
سلام . یه سئوال دارم بیشتر جنبه تحقیقاتی داره میشه بگی چرا با این همه سابقه تو مکس میخوای بری سمت مایا آیا مکس نیازها رو برآورده نکرده یا بخاطر قدرت انیمیشن مایا میخوای اون رو هم یاد بگیری ؟

سلام .. اتفاقا نه مکس حرف نداره .. فکر کردم یه برنامه ی به قول معروف پشتیبان برای تری دی یاد بگیریم و برنامه ی دیگه ای رو هم تجربه کنم .. کنجکاوی .و دیدم مایا میتونه گزینه ی خوبی باشه .. ولی بعضی چیزای مایا واقعا عجیبه در مقایسه با مکس الآن که دارم کار میکنم و تفاوتاشو میبینم متوجه شدم .. مخصوصا در مدلینگ .. نمیدونم شایدم به خاطر اینکه تو مایا مبتدیم اینجوریه ولی مثلا تو مکس symmetry داریم و مدل رو فورا متقارن میکنیم ولی مایا چرا همچین چیزایی رو نداره و یه جوریه نمیدونم!! اون Mirror داره ولی به نظر من symmetry خیلی برتر و قوی تره حالا این یکی از جنبه هاش بود که به دیدم اومد میدونم که مایا تو انیمیشن قویه . nparticles و سیستم ذره ایش ، کاراکتر انیمیشن و ... ولی تو مکس هم پلاگین قدرتمند thinking particles رو داریم .. همون طور که گفتم از سر نیاز نبود .. اینکه آدم بیشتر از یه برنامه رو بلد باشه به نظرم خوبه .. اینکه آدم مهارت هاشو ارتقا و گسترش بده .. ولی مایا یه سری چیزا داره که به قولی شسته و رفته ترش کردن .. اینا یه سری نظراتم بود :)

mostafabibin2

Well-Known Member
مایا هم داره دوست عزیز. میتونی Duplicate کنی و تیک instance رو هم بزنی.

ولی من به شما پیشنهاد می کنم اگر مکش رو خوب بلدی دیگه نرو سمت مایا به جاش برو سراغ چیزای دیگه مثل:

برنامه نویسی، یا نرمافزارهای Houdini, RealFlow, و ...

آخرین ویرایش:

quickneed

Member
مایا هم داره دوست عزیز. میتونی Duplicate کنی و تیک instance رو هم بزنی.

ولی من به شما پیشنهاد می کنم اگر مکش رو خوب بلدی دیگه نرو سمت مایا به جاش برو سراغ چیزای دیگه مثل:

برنامه نویسی، یا نرمافزارهای Houdini, RealFlow, و ...

درسته مایا هم داره ولی مثل مکس نیست ..
در مورد برنامه نویسی هم رشتم نرم افزاره .. ولی دوست دارم تو برنامه های سه بعدی هم برنامه نویسی کنم .. realflow بهش نیاز پیدا نکردم برای کارهای کوچیک مایعات هم از پلاگینی مثل glue3d مکس استفاده کردم .. با realflow کمی کار کردم و یادگرفتنش سخت نیست ولی در مورد houdini بله در نظر داشتمش و میدونم یادگرفتنش هم خیلی سخته و بهترین انتخاب برای دینامیک و سیستم ذره ایه .. ممنون از بابت پیشنهادت:rose:

ehsan_62

Well-Known Member
سلام .. اتفاقا نه مکس حرف نداره .. فکر کردم یه برنامه ی به قول معروف پشتیبان برای تری دی یاد بگیریم و برنامه ی دیگه ای رو هم تجربه کنم .. کنجکاوی .و دیدم مایا میتونه گزینه ی خوبی باشه .. ولی بعضی چیزای مایا واقعا عجیبه در مقایسه با مکس الآن که دارم کار میکنم و تفاوتاشو میبینم متوجه شدم .. مخصوصا در مدلینگ .. نمیدونم شایدم به خاطر اینکه تو مایا مبتدیم اینجوریه ولی مثلا تو مکس symmetry داریم و مدل رو فورا متقارن میکنیم ولی مایا چرا همچین چیزایی رو نداره و یه جوریه نمیدونم!! اون Mirror داره ولی به نظر من symmetry خیلی برتر و قوی تره حالا این یکی از جنبه هاش بود که به دیدم اومد میدونم که مایا تو انیمیشن قویه . nparticles و سیستم ذره ایش ، کاراکتر انیمیشن و ... ولی تو مکس هم پلاگین قدرتمند thinking particles رو داریم .. همون طور که گفتم از سر نیاز نبود .. اینکه آدم بیشتر از یه برنامه رو بلد باشه به نظرم خوبه .. اینکه آدم مهارت هاشو ارتقا و گسترش بده .. ولی مایا یه سری چیزا داره که به قولی شسته و رفته ترش کردن .. اینا یه سری نظراتم بود
عزيز مايا چيزيش نيست مشکل اينجاست که سويچ کردن بين 2 نرم افزار اين مشکلات را تا مدت ها داره ...
در مورد symmetry هم موافقم يکی از ابزار هايی هستش که توی مکس بهتر گنجانده شده ولی من الان مشکلی باهاش ندارم
توی مايا خيلی راه های متفاوتی داره
اتفاقا جديدا يکی از خود بچه های اين سايت يک اسکريپت نوشته برای مايا که واقعا فوق العادست برای symmetry
من چند وقت پيش ميخواستم به دليل اينکه سيستم شرکتی که باهاشون کار ميکردم مکس بود
به مکس سوئيچ کنم ولی واقعا سخت بودم برام
واسه همين دوباره برگشتم به مايا
دقيقا همين حرف شمارا ميزدم ميگفتم چرا مکس اينطوريه ...

سلام
یک کاراکتر در ریبراش ساختم و وارد مایا کردم میخواهم به کاراکترم حرکت بدم ولی نمیتونم لطفا راهنماییم کنید

maxscript

Well-Known Member
دوست عزیز باید مش رو ریگ و بعد انیمیت کنی بدون ریگ انیمیتی در کار نیست

جدیدترین ارسال ها

بالا