کمک به بهبود گرافیک بعضی از بخش های مجید آنلاین

Altir

Member
به نام خدا

با سلام خدمت دوستان
قبلا این طرح رو با یوزر قبلیم یعنی وب نگاه مطرح کرده بودم ولی چون اون یوزر را عوض کردم آلان با این یوزر می خوام این طرح رو مطرح کنم.

بعضی از قسمت های مجید آنلاین یکم گرافیکش پایین هست و این ممکنه زیاد برای مجید آنلاین جالب نباشه چون هر چی باشه مجید آنلاین یکی از بزرگترین منابع گرافیکی اینترنتی تو ایران هست!

مثلا با همین بخش آیکون حالت شخصی شروع می کنیم. من دو تا آیکون طراحی کردم در واقع دو تا مدل :

khoshhal1.png

khoshhal2.png

که در عمل یه چیزی شبیه به این عکس می شه:

tozih.png

دوستان هم لطف کنن همکاری کنن و کارهاشون و نظراتشون رو همین جا ارائه بدن البته با اجازه و همکاری مدیران و مسئول ها.

موفق باشید.

shayanboy

Active Member
به نام خدا

با سلام خدمت دوستان
قبلا این طرح رو با یوزر قبلیم یعنی وب نگاه مطرح کرده بودم ولی چون اون یوزر را عوض کردم آلان با این یوزر می خوام این طرح رو مطرح کنم.

بعضی از قسمت های مجید آنلاین یکم گرافیکش پایین هست و این ممکنه زیاد برای مجید آنلاین جالب نباشه چون هر چی باشه مجید آنلاین یکی از بزرگترین منابع گرافیکی اینترنتی تو ایران هست!

مثلا با همین بخش آیکون حالت شخصی شروع می کنیم. من دو تا آیکون طراحی کردم در واقع دو تا مدل :

khoshhal1.png

khoshhal2.png

که در عمل یه چیزی شبیه به این عکس می شه:

tozih.png

دوستان هم لطف کنن همکاری کنن و کارهاشون و نظراتشون رو همین جا ارائه بدن البته با اجازه و همکاری مدیران و مسئول ها.

موفق باشید.
سلام .
من هم با نظر شما موافقم .:rose:

شایان

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب اول از همه ممنون که به فکر هستید.

دوم اینکه توی قوانین انجمن هم از کاربران درخواست شده که از ساختن چند تا یوزر خودداری کنن.
شما اگر میخواستید نام یوزرتون عوض بشه بهتر بود به مدیرای ارشد بگید تا همون یوزر رو براتون تغییر نام بدن.

در مورد طرحتون هم باید این تاپیک رو در بخش درستش مطرح میکردید که من منتقلش میکنم.

newdelta

Member
اینم برای خودش نظریه. اگه یه تاپیک تو این زمینه بزارین و از بچه ها بخواین که حالت شخصی رو طراحی کنن شاید بد نباشه.

Mandana

Active Member
خیلی فکر عالی ای هستش.می به شخصه بسی هم خوشحال میشم کسی این کار رو انجام بده:oops:
منتها مساله ای که هست اینه که سایز عکس حالت شخصی رو بیشتر نکنین.ینی در همین سایزی که هست طراحی جدید بشه.سایز العانش استاندارد هست و تمام شرایط منجمله تعداد تشکر ها و رزولوشن مانیتور و غیره توش مراعات شده.اینی که گذاشتین خیلی قشنگه اما بزرگه.همون رو با سایز کوچیکتر بسازین بسی استقبال میهاینیم.
همینا دیگه.بی صبرانه منتظرم:D
موفق باشین دوست هاین:rose:

پ.ن: راستی یوزر قبلیتون چش شده مگه؟

Altir

Member
ممنون از استقبال دوستان
چشم فقط شما یه نظر در مورد این دو تا طرح بدید و یکی رو انتخاب کنید یا نظر بدید که من شروع کنم به کار کردن در اندازه درست.

یوزرم هم یه مشکل برام پیش آورد ولی حرف سارا خانوم درست من باید به مدیر ها اطلاع می دادم تا یوزرنیم من رو تغییر بدن ، خوب حالا که گذشته ولی قول می دم تکرار نشه.

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا