jackgonjishke
New Member
سلام خدمت همه.
من الان حدود 5 ماه هست شروع به برنامه نویسی کردم.
و برنامه نویسی تحت وب رو تا حد متوسط رو به بالا رو یاد گرقتم .
در حال حاضر من javascript css css3 html4.01 html5 رو تاحد زیادی بلدم و از زبان های تحت سرور هم با php و sql آشنایی زیادی دارم و قادر به طراحی سایت همراه با دیتابیس هستم
ولی به صورت متوسط نه در سطح سایت های قوی.
متاسفانه من یه مشکل بزرگ دارم واونم سن من هست
چون من 13 سال درام توانایی شرکت در کلاس های مجتمع فنی و ...... رو ندارم!
.
حالا من گیج شدم که باید چه کارهایی بکنم برای مسال
من نمی دونم برنامه نویسی تحت وب رو ادامه بدم یا با برنامه نویسی های تحت os های ویندوز یا لینوکس رو بیارم یا زبان هایی مثل اسسمبلی رو یاد بگیرم.
نمی دونم باید برای ادامه دادن برنامه نویسی باید به کلاس خواصی برم یا کتاب های مفیدی هم در این زمینه جود دارن( البته 100% وجود دارن ولی من نمیدونم چی خوبه و باید از کجا تهیه کنم)
اگه کسی از اساتید ، مدیران یا کاربران بتونه به من کمک کنه یک عمر مدیون زحماتش میشم![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
من الان حدود 5 ماه هست شروع به برنامه نویسی کردم.
و برنامه نویسی تحت وب رو تا حد متوسط رو به بالا رو یاد گرقتم .
در حال حاضر من javascript css css3 html4.01 html5 رو تاحد زیادی بلدم و از زبان های تحت سرور هم با php و sql آشنایی زیادی دارم و قادر به طراحی سایت همراه با دیتابیس هستم
ولی به صورت متوسط نه در سطح سایت های قوی.
متاسفانه من یه مشکل بزرگ دارم واونم سن من هست
چون من 13 سال درام توانایی شرکت در کلاس های مجتمع فنی و ...... رو ندارم!
![Crying or Very sad :cry: :cry:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_cry.gif)
حالا من گیج شدم که باید چه کارهایی بکنم برای مسال
من نمی دونم برنامه نویسی تحت وب رو ادامه بدم یا با برنامه نویسی های تحت os های ویندوز یا لینوکس رو بیارم یا زبان هایی مثل اسسمبلی رو یاد بگیرم.
نمی دونم باید برای ادامه دادن برنامه نویسی باید به کلاس خواصی برم یا کتاب های مفیدی هم در این زمینه جود دارن( البته 100% وجود دارن ولی من نمیدونم چی خوبه و باید از کجا تهیه کنم)
اگه کسی از اساتید ، مدیران یا کاربران بتونه به من کمک کنه یک عمر مدیون زحماتش میشم
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)