کمک برای loadtext

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام من میخواستم کاری کنم که فایل txt که مثلا از 3 line استفاده شده رو تو پروژم بگه از چند line مثل متن زیر
Line1
Line2
Line3​
که از 3 line.

و میخواستم بدونم چطوری میشه از فایل text که line1 رو حذف کنم.

و چطوری مشه کاری کرد که Loadtext نوشته لاین 3 رو بخونه.​

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
براي اينكه بتونيد تعداد لاين هاي يك فايل متني رو بدست بياريد از تابع NOL استفاده كنيد:
کد:
path$='X:\myfile.txt'
x=NOL(path$)
با اين كد تعداد خطوط فايل متني مورد نظر شما تو متغير ثبت ميشه.

... و میخواستم بدونم چطوری میشه از فایل text که line1 رو حذف کنم...
ميتونيد يك كاراكتر خالي رو به جاي اون خط قرار بديد.
کد:
temp$=''
x=1
[COLOR="DarkGreen"]*** x = Line number[/COLOR]
retval=StrToLine(path$,temp$,x,TRUE)

... و چطوری مشه کاری کرد که Loadtext نوشته لاین 3 رو بخونه...
پيشنهاد ميكنم خط مورد نظرتون رو با تابع StrFromFile تو يك متغير رشته اي برگردونيد و بعد از LoadText استفاده كنيد.
کد:
x=3
[COLOR="DarkGreen"]*** x = Line number[/COLOR]
str$=StrFromFile(path$,x,1)

loo30fer

ببخشید من زیاد وارد نیستم میتونید برام کاملش بذارین آخه کار نکرد

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

اينم مثال. چون براي آدرسها درايو C رو تعيين كردم فايل text كه كنار برنامه قرار داره رو كپي كنيد تو درايو C كامپيوتر خودتون.

موفق باشيد

پیوست ها

• Media1.zip
    856 بایت · بازدیدها: 33

loo30fer

نه نمیخوام که به جای خط اول فاصله ایجاد بشه چون باز 3 خط حساب میشه اگه امکانش هست پاک بشه چون میخوام یه پروژه درست کنم واسه کارت شارژ که وقتی شماره خط اول رو نشون داد اون رو حذف کنه و یه text درست کردم که وقتی پروژه اجرا شد بگه تعداد شارژ 2 تا واسه همین میخوام حتما حذف بشه چون اگه از شارژها سه تا باشه و از دوتاش استفاده بشه باز میگه تعداد شارژ 3 تا ممنون میشم کمکم کنید

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
پيشنهاد ميكنم به كمك پلاگين SQLite يك ديتابيس بسازيد و اطلاعاتتون رو به صورت ركورد تو ديتابيس ذخيره كنيد. و هر زمان هم خواستيد ميتونيد ركوردي رو حذف يا از موجودي گزارش بگيريد.

اگه قصد داريد با فايل متني كار كنيد پيشنهاد ميكنم به جاي شمارش خطوط يك متغير آزاد رو در نظر بگيريد كه در زمان ورود اطلاعات به ازاي هر كارت يك واحد به متغير اضافه كنه و هر زمان هم يك كارت كم ميشه يك واحد از متغير كم كنه. اينطوري موجود بانك شما همون عددي خواهد بود كه متغير نشون ميده.

روشي كه شما پيش گرفتيد براي ساخت برنامه محاسباتي مطلوب نيست دوست من. كمي بيشتر رو روشتون فكر كنيد.

loo30fer

میتونید برام یه پروژه بذارید که نوشتم رو در EditBox رو در این آدرس ثبت کنه C:\Database.db و یکی برای لودش باشه و اون رو لود کنه میخوام با استفاده از database اینکار انجام بشه
شرمنده آخه من نتونستم از مثالهای توی انجمن سر دربیارم ممنون میشم

جدیدترین ارسال ها

بالا