کمک برای Contact to Database

emath

New Member
با سلام خدمت همه ی اساتید . مشکلی در رابطه با این اسکریپت دارم که از اینجا می تونید دریافتش کنید .طبق راهنمایی که داده شده من کل فایل ها رو روی سرور گذاشتم ولی کار نمی کنه . البته روی IIS سیستم خودم درست کار می کنه . مشکل کجاست ؟

آخرین ویرایش:

mosyhey

Member
فایلهایتان را ندیدم ولی این که روی ISS درست باشد و روی سرور نه اکثراً به علت تنظیم نبودن سطح دسترسی یا permission فایل و فولدر محتوی بانک اطلاعات است.

emath

New Member
سلام . مرسی از راهنمایی تون دوست عزیز . لینک دانلود فایل ها رو گذاشته بودم . کاش فایل ها رو ببینید . من سررشته ای از asp ندارم .لطفا کمک کنید

rah

Member
دوست عزیز

عین همین فایل ها رو رو سرورت گذاشتی؟؟؟
اگر این کارو کردی اشتباهه. با نگاه اول به یک صفحه دیدم که بانکتو اشتباه آدرس دادی!!!

emath

New Member
خوب توی راهنمای اسکریپت اومده که عینا روی سرور قرار بدید . چیزی از تغییر آدرس دهی گفته نشده بود . خوب دوست عزیز کاش راهنمایی می کردید که حالا من چه چیزی و به چه صورتی تغییر بدم. در ضمن سروری که فایل ها روی اون قرار دارند ، Microsoft SQL databases quota و MS SQL databases رو ساپورت نمی کنه ، اما MySQL databases quota رو ساپورت می کنه نمی دونم که این تاثیری داره یا نه ؟

آخرین ویرایش:

rah

Member
عذر می خوام .
اگه آی دی یاهو داشته باشید با چت راحت تر می تونم بهتون بگم. اگر نه که بگید همین جا بگم

mosyhey

Member
با سلام
اولاً دقیقاً بفرمایید چه خطایی می گیرد.
دوماً آیا فایل ها و فولدر ها را با همین ترتیب و ترکیب روی سرور ریخته اید یا نه؟
چون روی ISS درست است روی سرور هم بایستی درست شود. فکر کنم permission باید اصلاح شود.
نمی دانم کنترل پنل سایت شما چیست. ولی وارد آن شوید. در قسمت مدیریت فایل ها و فولدر ها جلوی هر فایل و فولدر یک گزینه ای به نام permission است که معمولا با یک قفل آن را نمایش می دهند. وارد پرمیشن فایل کسس .mdb و فولدر محتوی آن شوید و همه گزینه های read , write و غیره یا full control را فعال کنید.
حال ببینید مشکل حل می شود؟

emath

New Member
contact to database

سلام مرسی ازکمکتون . این فایل ها رو به همین شکل و بدون تغییر روی سرور گذاشتم .کنترل پنل هم پلسک هستش . فکر شما دقیقا درست بود مشکل برای primisson بود . مشکل تقریبا برطرف شد .فقط قسمت admin هنوز مشکل داره . این اسکریپت هم روی iis هم روی یه سرور مجانی درست جواب میده . خطای که برای قسمت admin داره دقیقا شبیه خطای قبلی است . primission کل پوشه admin رو تغییر دادم ولی باز همان خطا رو داد .
اسکریپت ها اینجاست .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا