Silver Soft
کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز silver soft مگه من با شما بودم که اینقدر حرصی میشی
شما هم با این رفتار زشتتون خوب خیلی ناراحتین جواب ندین دیگه چرا بد میگی
خوب تو پست اول میگفتی دوست عزیز نمیشه و نخواهد شد و گشتم نبود نگرد نیست دیگه لازم نبود اینقدر ما رو زیر سوال ببری و خوردن خوردنمون بدیم و دیگه جرات نکنیم مبحث ایجاد کنیم ضمنا بهتره خودتون اول قوانین انجمن بخونید
و اگه از بیلدر و سوالات مزخرفش ناراحت میشین پس چرا اول عضو این انجمن شدین و به سوالات پاسخ میدین اصلا چرا خودتون با بیلدر کار میکردین و میکنین و حالا که حرفه ای شدین و با برنامه نویسی های پیشرفته کار میکنین بیلدر اخ شد
ضمنا یادتون نره که شما هم یه روز آماتور بودین
من نگفتم شما با من بویدد ، طرف من کل دوستانی بودن که اینطور فکر میکنن .
من هر چی نگاه میکنم رفتار زشتی از خودم نمیبینم ، یه بار دیگه پست من رو مرور کنید ، اگر راهنمایی کردن رفتار زشته ... ! والا من تو این انجمن هزاران بار دیدم که گفته شده امنیت برای بیلدر معنایی نداره ولی دوستان مثل اینکه زیادی به جمله " کار نشد نداره " اتکا دارن !
در ضمن من فقط گفتم که چی داره میگزره تا دیدتون بازتر شه ، خواه پند گیر و خواه ...
بنده هم برنامه نویسی رو با همین بیلدر شروع کردم ، از اول و مادر زادی هم اطلاعاتم اینقدر نبود و پایه همه دانسته هام تو برنامه نویسی رو همین جا میدونم و برای همین هم توش فعالیت میکن تا همونطور که از اینجا به خیلی جاها رسیدم و دارم میرسم ، بتونم به دیگر دوستان تازه کار کمک کنم ، در غیر این صورت نه کسی از قعالیت من تقدیر میکنه نه دست مزدی برای این کار میگیرم !
موفق باشید .