Fa کمک برای کامل کردن قفل در mmb

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز silver soft مگه من با شما بودم که اینقدر حرصی میشی
شما هم با این رفتار زشتتون خوب خیلی ناراحتین جواب ندین دیگه چرا بد میگی
خوب تو پست اول میگفتی دوست عزیز نمیشه و نخواهد شد و گشتم نبود نگرد نیست دیگه لازم نبود اینقدر ما رو زیر سوال ببری و خوردن خوردنمون بدیم و دیگه جرات نکنیم مبحث ایجاد کنیم ضمنا بهتره خودتون اول قوانین انجمن بخونید
و اگه از بیلدر و سوالات مزخرفش ناراحت میشین پس چرا اول عضو این انجمن شدین و به سوالات پاسخ میدین اصلا چرا خودتون با بیلدر کار میکردین و میکنین و حالا که حرفه ای شدین و با برنامه نویسی های پیشرفته کار میکنین بیلدر اخ شد
ضمنا یادتون نره که شما هم یه روز آماتور بودین

من نگفتم شما با من بویدد ، طرف من کل دوستانی بودن که اینطور فکر میکنن .
من هر چی نگاه میکنم رفتار زشتی از خودم نمیبینم ، یه بار دیگه پست من رو مرور کنید ، اگر راهنمایی کردن رفتار زشته ... ! والا من تو این انجمن هزاران بار دیدم که گفته شده امنیت برای بیلدر معنایی نداره ولی دوستان مثل اینکه زیادی به جمله " کار نشد نداره " اتکا دارن !

در ضمن من فقط گفتم که چی داره میگزره تا دیدتون بازتر شه ، خواه پند گیر و خواه ...

بنده هم برنامه نویسی رو با همین بیلدر شروع کردم ، از اول و مادر زادی هم اطلاعاتم اینقدر نبود و پایه همه دانسته هام تو برنامه نویسی رو همین جا میدونم و برای همین هم توش فعالیت میکن تا همونطور که از اینجا به خیلی جاها رسیدم و دارم میرسم ، بتونم به دیگر دوستان تازه کار کمک کنم ، در غیر این صورت نه کسی از قعالیت من تقدیر میکنه نه دست مزدی برای این کار میگیرم !

موفق باشید .

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوستان عزیز و گرامی،
لطفاً بحث رو با رعایت اصول اولیه ی مباحثه ادامه بدید !

اگر پستی رو خوندید و احساس کردید حرف ناشایستی زده شده، یکبار دیگه پست رو بخونید، اگر بازهم همین نظر رو داشتید نیم ساعت صبر کنید بعد پست بدید !
اجازه ندید کار به اینجا بکشه، بحث علمی رو اصولی و علمی دنبال کنید....

درنهایت اگر هیچکدوم از این معیارها رعایت نشد، مجبور به قفل کردن این مبحث خواهم بود، چون ایجاد یک جو نامناسب که احیاناً به بی احترامی به کاربر یا کاربرانی بینجامه رو به هیچ وجه بر نمیتابم !

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام خدمت nevercom
خوب دوست عزیز من مبحثی ایجاد کردم برای رفع مشکلم ولی بعضی دوستان نمیدونم چرا دنبال سوژه میگردن تا یا طرف مسخره کنن یا بی احترامی کنن ولی بعضی مواقع حرفهایی زده میشه که جایی نمیذاره جز جواب دادن به شیوه خودشان
ولی باز چشم مدیر جون :green:
من هم از همینجا از جناب Silver Soft عذرخواهی میکنم اگه چیزی گفته شده یا کدورتی پیش اومده ما کوچیکتونیم :rose::oops:

m javad

کاربر متخصص
سلام:rose:
آقا من پست خودمو دوباره خوندم
کسی تو اون پست بش بی احترامی نشده بود که
کسی هم توانمندیهاش زیر سوال نرفته بود. تنها چیزی که توناییش زیر سوال بود بیلدر بیچاره بود که بازم میگم، این نرم افزار داستان داره به خدا
آقا وقتی من میگم شما با بیلدر نمیتونی یه قفل دروست و حسابی بسازی که ندارم میگم شما نمیتونی قفل بسازی که بت برمیخوره
دارم میگم بیلدر اونقدر قوی نیست که بشه باهاش قفل خوب ساخت. پس شما با بیلدر نمیتونی ( نتوانستن بر میگرده به بیلدر )
معنیش این نیست که با برنامه های دیگه نتونی
وقتی Silver Soft میگه کل سورس برنامت رو رم بازه، دیگه دنباله چی هستی؟
خوب این معنیش اینه که داستان تمومه
بابا بیلدرو ساختن برا 4 تا کاره جینگل مستون ، نمیگم بده ، نمیگم اخه، ولی نمیشه باهاش یه برنامه با ارزش بسازی بعد که برنامت 3 سوت رو هوا شد تازه غصه بخوری که چرا از اول ...
من وقتی میگم "حالا شما همین قفلی که میگی رو اصلا عملی بکن" به این خاطره که ما الان اصلا قفلی نداریم
شما یه فکری داری که میگی میام شماره سیال رو چک میکم و این پارامترو شرطی میکنم.
خب این گام اوله.گام بعد تست قفلی هست که ساختی ( که میگی ساختم و آماده شده ). خب تو تستش که مشکل ایمیج گرفتن حل نشده
با یه ایمیج ساده از سی دی کارش تمومه
وقتی میگم "اصلا ببین عملی میشه ، ببین برای تغییر سریال چه مشکلاتی داری و اصلا اگه کار تموم شد میتونه قفلی باشه که از دست نرم افزارهای قفل شکن در بره"
منظورم اینه که فعلا همینو تکمیل کن ببین میشه
اصلا فکر کردی چطور شماره سریال هر سی دی رو که با هم متفاوته قبل از رایت تو برنامت بزاری
خب اینطوری که برای هر سی دی باید یه فایل exe درست کنی که سریال همون سی دی که باید روش رایت بشه توش باشه
یا شایدم این مشکلو با هوش و فکر و دو دره کردن حل کردی، نمیدونم
منظورم اینه که اول کارو تا انتها برو

loo30fer : نمیدونم چرا ولی بعضی مواقع بعضی از دوستان دوست دارن چیزهایی رو بگن که به غرور آدم بر بخوره و طرفشون به جای راهنمایی مسخره کنن

اگه چیزی گفتم که احساس میکنید به غرورتون بر خورده به خاطر اشتباهم عذر میخوام
ولی باور کنید منظورم این بود که حیف اون نرم افزاری هست که میخواهید روش کار کنید دست اینو اون باشه ( البته اگر اینقدر براتون مهمه )
شما که دارید وقت میزارید. خب همین وقتو بزارید برای یه نرم افزاری که مطمئنتون کنه حداقل
تنها نکته ی با ارزش این پست اینه که شما راهی برای قفل گذاری پیدا کردید ( نمیدونم قبلا استفاده شده یا نه )
حرف من اینه که حیفه این فکرو با بیلدر بخواهید عملی کنید.همین
موفق باشید.

منم با نظر M Javad عزیز موافقم شما سعی کنید توسط زبانهای دیگر امثال دلفی و ... قفلتون را توسعه بدید در ضمن اگر می خواهید یک قفل ساز ماهر بشی باید راههای شکستن هم بلد باشی در کل اینجوری بگم mmb برای قفل نویسی برنامه مناسبی نیست چون راحت کرک می شه به دلیل ساختار ضعیف خود برنامه . امیدوارم که متوجه شده باشید . به هر حال برای قفل خود توسط MMB شما می بایست یک پلاگین بنویسید و تمام پارامترهای قفل خود را در این پلاگین جا بدید و آنرا به بیلدر ربط دهید . البته شاید دوستان بگویند اینکه شد همون اولی پس چه فرقی کرد شما باید پلاگینتون رو بصورت اکسترنال کنار فایل اجرایی خود بگذارید بعد برنامه هایی که قرار است اجرا شوند را به این پلاگین پیوست کنید . چطوری مثلا شما یک فایل فلش دارید که بصورت اکسترنال کنار برنامه است و می خواهید آنرا توسط MMB اجرا کنید . َشما میبایست کدهای خود را درون این فایل فلش تزریق کنید ، این کدها پلاگین را اجرا کرده و قفل را بررسی می کند و در صورت درست بودن فایل فلش را نشان می دهد در ضمن شما می بایست در فایل فلش خود کدی را بنویسید که فقط توسط MMB صدا زده بشه و اگر شخص خود فایل فلش را اجرا کرد کار نکنه . در اینصورت برنامه بیلدر فقط وظیفه صدا زدن را ایفا می کنه و قفل و فایل اجرایی ساخته شده توسط بیلدر از یکدیگر مستقل هستند . من خودم شخصا برای محصولات خودم از این روش استفاده می کنم . این را هم متذکر شوم که هیچ قفلی در دنیا نیست که شکسته نشود . موفق باشید ...
العلم مقرون بالعمل " علم با عمل مقرو ن است " امام علی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا