افزونه 1 کمک برای پروژه

salam8

New Member
سلام خسته نباشین
من پروژه کتابفروشی آلاین را برداشتم و آنرا باید با زبانهای PHP و MYSQL بنویسم
لطفا کمکم کنید و بگین از کجا باید شروع کنم
در حال یادگیری SQL server 2005 و PHP هستم
اما ترتیب کارهایی که باید انجام بدم را نمیدونم
ممنون مشم اگه کمک کنین..............

hassancd

Active Member
سلام بر شما و خسته نباشید شما می توانید ابتدا از یادگیری html , css شروع کنید و در ادامش به PHP برسید ومیتونید نسبت به تفاوت اس کیو ال سرور و مای اسکیو ال هم یه توجهی داشته باشید
و اگه بتونی همرو همزمان یاد بگیری خیلی خوب و عالیه
بنابر این از Php شروع کن تا به مباحث بانک اطلاعاتی برسی و با خوب با توابع پایه ای php و کوئری نویسی با mysql رو یاد بگیر تا قدرت خوبی تو تکمیل پروژه داشته باشی

salam8

New Member
برای همین پروژه در قسمت تجزیه و تحلیل آن موجودیت های ( مشتری - مدیر - سایت - سبد خرید - ادارۀ پست - فروشگاههای ذی ربط - کتاب - بانک) را در نظر گرفته ام
موجودیت ها درست میباشد؟؟؟؟؟

hassancd

Active Member
قربان اگر میخوای تحلیل کنی سیستمت را باید به صورت کامل باشه و این دیدی که من دارم از سیستم فروشگاهی با دید فرد دیگر فرق میکنه و بستگی به امکاناتی که میخوای داشته باشی هستش
ابتدا یک تعریف از سیستمت برای خودت داشته باش و کلیه جداول(موجودیتهات میشن) به همراه فیلدات رو روی کاغذ پیاده سازی کن و یکبار سیستم مورد نظرترو به صورت دستی جلو ببر و نیازهاتو باز بنویس که ممکن میشه یک موجودیت جدید که رابط بین دو موجودیت دیگه هست پیدا کنی و اون رو باز اضافه کن تا تعداد موجودیتهای بعدیت پیدا میشه و یک تحلیل کامل و جامع از سیستم خودت داشته باشی فقط توضیح دادم که با دقت کارترو ببری جلو و یه کار خوب از آب در بیاد و تو کد نویسی و آموزشی که داری میبینی به مشکل بر نخوری و دوباره کاری نکنی

MAH203

Member
سلام خسته نباشین
من پروژه کتابفروشی آلاین را برداشتم و آنرا باید با زبانهای PHP و MYSQL بنویسم
لطفا کمکم کنید و بگین از کجا باید شروع کنم
در حال یادگیری SQL server 2005 و PHP هستم
اما ترتیب کارهایی که باید انجام بدم را نمیدونم
ممنون مشم اگه کمک کنین..............
----------------------
سلام دوست من
پروژه منم همینه!!!
شما تونستید انجامش بدید؟

salam8

New Member
سلام ــ بله اتفاقا دو روز پیش تحویلش دادم ، ففقط قسمت خرید آنلاین رو ازش حذف کردم و تبدیل به یه نمایشگاه یا کتابخانه اش کردم که امکان دانلود کتاب هم داشته باشن، کاربرای عضو شده
امیدوارم شما هم موفق باشین:)
لینکی هم که restles گفتن آموزشش عالیه
اما فیلم آموزش PHP هم اگه بتونین نگاه کنید راحتر یاد میگیرین

MAH203

Member
سلام ــ بله اتفاقا دو روز پیش تحویلش دادم ، ففقط قسمت خرید آنلاین رو ازش حذف کردم و تبدیل به یه نمایشگاه یا کتابخانه اش کردم که امکان دانلود کتاب هم داشته باشن، کاربرای عضو شده
امیدوارم شما هم موفق باشین:)
لینکی هم که restles گفتن آموزشش عالیه
اما فیلم آموزش PHP هم اگه بتونین نگاه کنید راحتر یاد میگیرین

----------------------------------
افرین .خسته نباشید
می شه پروژتونو داشته باشم؟
موندم چطوری شروع کنم :-?

salam8

New Member
شما ایمیلتون رو برام بفرستین تا پروژه ام را براتون بفرستم
خوشحال میشم کمک کنم

salam8

New Member
براتون پنج شنبه حتما میفرستم
چون باید قسمتهاییش رو جدا کنم
فردا و پس فردا خونه نیستم....

farik

Well-Known Member
باسلام..
دوست عزیز..من جای شما بودم..کد رو تحت gpu یا لایسنس اپن سورس دیگه ای به نام خودم در این سایت و سایت های دیگه اسکریپت میزاشتم برای اپن سورس..مفید خواهد بود..هم برای نام و رسم شما ..هم برای دوستان..خواستین یاد آوری کنین فکر کنم یکی از این سایتهای معروف ادمینش تو اددلیستم بود..
موفق باشید..

bestdata

Active Member
پیشنهاد من به شما اینه اسکریپ رایگان فروشگاه ساز "اپن کارت" Open card رو دانلود کنید و روی لوکال نصب کنید
و با بررسی اون خیلی چیز های دیگه یاد میگیرید
لینک دانلود:
نسخه فارسی شده
http://opencart.ir/rq
نسخه اصلی انگلیسی
http://www.opencart.com/index.php?route=download/download

مشکلی در زمینه نصب و بررسی داشتید تیم سئوقالبفا در خدمت شما خواهد بود

salam8

New Member
با تشکر از راهنمایی هاتون.
ان شاالله بعد عید ــ روش کار میکنم.

جدیدترین ارسال ها