کمک برای ویرایش فایل exe

sam2007

Member
سلام دوستان
من یه فایل اجرایی دارم که با وی بی 5 یا 6 نوشته شده !

می خوام منو هاشو به فارسی ترجمه کنم ! بعضی فایل های اجرایی رو با ریسورس هکر و یا برنامه های مشابه میشد این کارو کرد ولی اینو وقتی باز میکنم چیزی توش نیست !

البته فایل رو با برنامه به سورس وی بی هم تبدیل کردم و باز کردم و کمپایلش کردم ولی حجم فایل اصلی 5 مگ بود که با این کار حجمش شد 500 کیلو ، برنامه باز میشد ولی هیچ کدوم از فرم هاش کار نمیکرد !

دوستان آیا برنامه خاصی برای این کار هست که بشه منو ها و ... رو ویرایش کرد که مخصوص وی بی باشه !
ممنونم:rose:

the_king

مدیرکل انجمن
فایل های اجرایی کامپایل شده با ویژوال بیسیک 5 و 6 ساختار فرم های خاص خودشان را دارند که بصورت
Resource های استاندارد ذخیره نشده اند. به همین دلیل Resource Editor های عادی برای ویرایش
آنها مناسب نیستند.

یک ویرایشگر Binary مانند WinHex یا XVI32 می توانند متن موجود در فایل exe را ویرایش کنند، اما تنها در صورتی
که طول نوشته جایگزین با متن اصلی یکسان یا حداقل کوچکتر از آن باشد، نه بزرگتر، مثلا ترجمه کردن متن
No به "خیر" آسان نیست، چون سه کاراکتر بایستی در فضایی جایگزین شود که برای دو کاراکتر آمادگی داشته.

همچنین نرم افزار های تخصصی ای نظیر VB Decompiler Pro می توانند اطلاعات فرم برنامه را برای استفاده
مجددا در یک برنامه دیگر استخراج کنند، اما این توانایی را ندارند که کد های برنامه را به نحو قابل استفاده ای
استخراج نمایند.

sam2007

Member
ممنون جناب کینگ !

پس هیچ راهی نیست !؟

البته با همون دکمپایلر ای که فرمودید خارج کردم ولی در وی بی نمیشه مجددا کمپایل کرد

the_king

مدیرکل انجمن
ممنون جناب کینگ !

پس هیچ راهی نیست !؟

البته با همون دکمپایلر ای که فرمودید خارج کردم ولی در وی بی نمیشه مجددا کمپایل کرد

همیشه راه هایی هست، مثلا دستکاری در حافظه برنامه در حال اجرا (نوشتن یک Loader برای برنامه) ،
ولی در اغلب موارد ارزش اش را ندارد، مخصوصا با توجه به قدمت زبان ویژوال بیسیک 5 و 6

جدیدترین ارسال ها

بالا