کمک برای نوشتن چند خط کد php

saeed21

New Member
سلام.
با php چطور میشه این رو نوشت.
X$ مقداری معلوم هست $Z و $W متغییر. من میخوام مقدار R را تعیین کنم.
به این شکل که اول با توجه به متغییر ها میاد بررسی میکنه، اگر Z>W باشه مقدار Y=X میشه و Y رو به عنوان R معرفی میکند اگر نبود (یعنی Z<W بود) میره به مرحله بعد و از مقدار X یک واحد کم می کند و بعد دوباره میاد بررسی می کنه که آیا Z>W شده یا نه اگر Z>W شده بود میاد اون مقدار Y که به ازای آن Z>W شد را به عنوان R معرفی ولی اگر هنوز Z>W نشده بود دوباره میره به مرحله قبل و این بار 2 واحد از مقدار X کم میکنه (و یا یک روش دیگه میشه یک واحد دیگه از مقدار Y بدست آمده در مرحله قبل، کم کنه) و بعد دوباره میاد مقایسه میکنه که آیا Z>W شده یا نه و این حلقه آن قدر ادامه پیدا میکنه (یعنی میاد در هر مرحله یک واحد دیگه از X کم میکنه) تا Z>W بشه و آن وقت اون مقدار Y را که به ازای آن Z>W شد را به عنوان R معرفی میکنه.

آخرین ویرایش:

saeed21

New Member
سلام.
با php چطور میشه این رو نوشت.
X$ مقداری معلوم هست $Z و $W متغییر. من میخوام مقدار R را تعیین کنم.
به این شکل که اول با توجه به متغییر ها میاد بررسی میکنه، اگر Z>W باشه مقدار Y=X میشه و Y رو به عنوان R معرفی میکند اگر نبود (یعنی Z<W بود) میره به مرحله بعد و از مقدار X یک واحد کم می کند و بعد دوباره میاد بررسی می کنه که آیا Z>W شده یا نه اگر Z>W شده بود میاد اون مقدار Y که به ازای آن Z>W شد را به عنوان R معرفی ولی اگر هنوز Z>W نشده بود دوباره میره به مرحله قبل و این بار 2 واحد از مقدار X کم میکنه (و یا یک روش دیگه میشه یک واحد دیگه از مقدار Y بدست آمده در مرحله قبل، کم کنه) و بعد دوباره میاد مقایسه میکنه که آیا Z>W شده یا نه و این حلقه آن قدر ادامه پیدا میکنه (یعنی میاد در هر مرحله یک واحد دیگه از X کم میکنه) تا Z>W بشه و آن وقت اون مقدار Y را که به ازای آن Z>W شد را به عنوان R معرفی میکنه.

من پایین بدون Y توضیح میدم اونو که نوشتم یه مقدار گیج کننده شده.

X عددی ثابت.
Z و W به صورت تصادفی انتخاب شدن.

1. شرط Z>W را بررسی کن.
2. اگر شرط برقرار بود X را به عنوان R معرفی کن.
3. در غیر این صورت i (از 1 تا 100) واحد از X کم کن و برو به مرحله 1. (یعنی اول یک واحد از X کم میکنه و میره به مرحله 1 اگر شرط برقرار نبود 2 واحد کم میکنه و دوباره میره به مرحله 1 و این قدر این کار رو تکرار میکنه تا شرط برقرار بشه و اون مقدار از X را که به ازای آن شرط برقرار شد را به عنوان R اعلام کنه.)

mtchabok

Member
سلام
PHP:
<?php
$x = 100;
$x++;
do{
    $x--;
    $z = (int) rand(0, $x);
    $w = (int) rand(0, $x);
}while($w>=$z);