سلام دوستان عزیز
من میخوام با فتوشاپ سی دی طراحی کنم ((منظورم روی سی دی هست)) ولی بلد نیستم
مثل اندازه ی کادر و رزولیشن و نحوه ی درآوردن دایره خود سی دی و سوراخ وسط سی دی
اگه میشه دوستان لطف کنند و توضیح بدن
سلام عزیزم
ببخشید اگه دیر جواب میدم!
باید دو تا دایره متحد المرکز ایجاد کنی یکی با قطر کمتر از 12 و اون یکی با قطر 4. من برات یه فایل psd پیوست کردم که تو اون این دو تا دایره ایجاد شدن. البته رزولیشن این فایل پایینه که می تونی اونو 300 بزاری و بعد کار کنی! توجه داشته باش توی جایی که تو این تصویر سیاه هست فقط باید کار کنی و جاهای سفید که در واقع ناحیه های اضافی کاغذ و دایره کوچیک cd (سوراخ) هستند چاپ نمی شن! مثلا کلمه online و حرف n توی این فایل چاپ نمیشن! یادت باشه موقع چاپ لایه سیاه رو پاک کنی!!
موفق باشی
سلام عزیزم
انجام وظیفه بود گلم
اگه نمی تونی فایل رو دانلود کنی:
روی لینک کلیک کن، یه صفحه جدید باز میشه، یه خورده صبر کن، یه صفحه دیگه باز میشه که ازت آدرس میخاد، یه آدرس که بتونی بعدن اون آدرس رو پیدا کنی بهش بده! یه خورده صبر کن تا کارش تموم بشه. حالا لذت ببر
اگه دانلود میشه و برنامه winrar رو دستگات نصب هست، ولی فایل باز نمیشه، شرمنده ولی دو سه روز صبر کن دستگام یه خورده مشکل داره، حل که شد، برات فایل exe می فرستم که مشکل دیگه ای نداشته باشی!
موفق باشی
سلام h-akhavan عزیز
مشکله من تو دانلود هست که نمیتونم صفحه رو باز کنم وقتی رو لینک کلیک میکنم قسمت دانلود باز میشه و فایلی رو به اسم 1193735085 میخواد دانلود کنه که اصلا معلم نیست فرمتش چیه!. اون فایل اصلی نمیاد.
سلام به دوستان ببخشید چند روز نبودم
مرسی به خاطره راهنمایی دوستان h-akhavan Dr_King
دوستان اگه میشه فایل psd بدین ممنون میشم ولی لطفا پیوست نکنین اگه میشه لینک مستقیم بدین
مثل این www.??????.com/cd.psd