کمک برای ساخت.................

Pensive-pith

Active Member
با سلام
من یک می خواستم یک صفحه طراحی کنم
که دارای :
یک فیلد و دکمه هست
و این کار رو انجام بده:
وقتی که در فیلد یک مقداری قرار داده شد و وقتی که روی دکمه کلیک شد Ip کاربر به Ip سایت تغییر کنه و بعد اون مقدار ری که در فیلد هست اجرا بشه
(در اون فیلد باید یک لینک قرار بگیر لینک راپیدشر من در راپیدشر یک یوزر گرفتم اما فقط میشه با یک Ip باهاش آن شد من تونستم با ip سایتم با هاش آن بشم و می خواستم این سایت رو طراحی کنم که همه ازش استفاده کنن اگه راهی هست به من بگین کارم بجوری گیر)

آخرین ویرایش:

milads

Banned
شما دقيقا مي خواهيد كاره ف.ي.ل.ت.ر.ش.ك.ن. رو انجام بديد . سايتهاي ف.ي.ل.ت.ر.ش.ك.ن. همين كار رو انجام مي دن .
اما من يه بار با ف.ي.ل.ت.ر.ش.ك.ن. خواستم يك فايل از Rapid دانلود كنم . اما نشد . فكر نمي كنم بشه .

1p30

Member
شما می تونید از نرم افزار های تحت ویندوز استفاده کنید که برای این کار طراحی شده اند!!

Pensive-pith

Active Member
شما تا به حال لینک مستقیم از راپید نگرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه گرفته باشید نمیگید که امکان نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

Pensive-pith

Active Member
تورو خدا کمک کنید
من می خوا این سایت رو بزنم و هر کس که عضو سایت بشه به راحتی بتون لینک مستقیم از راپید بگیر
من تمام سایت رو کامل کردم فقط سر همین موندم
کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pensive-pith

Active Member
نه من نرم افزار نمی خوام
من یک سایت می خوام که سایت آماده هست
فقط همین جا مونده

Pensive-pith

Active Member
دوستان دقیق بخونین اگه جایی رو متوجه نشدین بگین

من یه پرتال اماده کردم که فقط رو یه جای اصلیش یه جا گیر داره

میخام که یه اکانت راپید شیر خریدم ولی میخام کاری کنم همه بتونن ازش لینک مستقیم بگیرن

من چنتا سایت خارجی در این زمینه دیده بودم که لینک راپید میدادیم و لینک مستقیم میگرفتیم

من هم میخام چنین کاری بکنم اگه میتونین کمکم کنین جایی هم توش اگه گیر کردین یا منظور رو متوجه نشدین بگین کمک میکنم

خلاص

jhoseini

Member
خوب، بعد از وارد کردن مشخصات این اکانت، وارد محیط کاربری رپیدشیر میشید؟ منظورم اینه که رپیدشیر به واسطه ی session یا cookie یا ip به کاربر اعتماد میکنه؟
reading.gif

Pensive-pith

Active Member
دوست عزیز
وقتی که از راپید اکانت می خری فقط میشه با یک ip ازش استفاده کرد

jhoseini

Member
یعنی فقط از ip محدود میشه؟
اگه اینطوره، کافیه که ip سرور رو بدید و رو سرور copy() بدید
164.gif

Pensive-pith

Active Member
نگاه کن دوست عزیز من می خوام که یک کاربر این لینک رو وارد کرد و وقتی که روی دکمه کلیک کرد با ip سرور به راپید وسل بشه
(البته وقتی که با سرور با هاش وسل میشی همیش تو راپید با ip سرور توش آن هست فقط نیاز هست ip کاربر به ip سرور تغیر کنه همین)

jhoseini

Member
اینو تست کنید
kaffeetrinker_2.gif

PHP:
if($url = $_GET['url']){
@ header('Content-disposition: filename='.basename($url).'');
@ header('Content-type: unknown/unknown');
echo implode('',file($url));
exit;
} else {
  echo '<form><input name=url></form>';
}

Pensive-pith

Active Member
دوست عزیز من یک سوالا دیگم داشتم

چطوری میشه تو را پید با سرور با هاش آن شد

(اون دوستم که گفته بود می تونم دروغ گفته بود و منو سر کار گذاشته بود حالا اگه شما می تونید به من کمک کنید که من با سرور با هاش آن بشم تو رو خدا کمک کنید)

راستی این کدی که شما در بالا گذاشتید چه کاری میکنه
؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا