کمک برای ساخت یک کتاب صوتی حرفه ای و با کیفیت...

masoud.dehnavi

New Member
سلام دوستان

من تازه وارد انجمن شدم. چون چند سال هست که کار صوتی و رادیویی میکنم با این فضا به طور حرفه ای آشنا هستم. هرکس خواستار ساخت یک

کتاب صوتی با کیفیت با صدای گوینده عالی، ضبط استودیویی و میکس قوی هست من در خدمتش هستم...

اینا هم دوتا از نمونه کارهای کوتاهم.

از اشعار خانم راحمه شهریاری
http://s5.picofile.com/file/8135179892/shahriari.mp3.html

بر اساس کتاب جوانمرد-خانم عرفان نظرآهای
http://s5.picofile.com/file/8135178734/ravayate_9.mp3.html

omid74

Member
سلام. بسیار زیبا بود. گویندگان صدای خوبی داشتن ولی صدای گوینده ی مرد به نظرم بهتر بود

فقط یه نکته. اگه من بودم مقداری افکت هاشو تغییر میدادم تا تأثیر گذارتر بشه. مقداری تغییرش دادم تا منظورمو بهتر متوجه بشین

مقداری صدارو پن کردم و.......

لینک دانلود

اینم صدای خامش

لینک دانلود

البته میدونم خودتون واردین ولی فقط خواستم نظری بدم

masoud.dehnavi

New Member
خیلی خوب بود مرسی

فقط افکتی که به صدای خانم داده شده صدارو از حالت طبیعی خودش خارج میکنه و ما تو رادیو این اجازه رو نداشتیم...
ناگفته نمونه اگه گوش بکنی بعضی جاهاش گوش رو اذیت میکنه. من حتی تو ریورب و اکو و دلی هم خیلی ریز دقت میکنم که خیلی مشخص نباشه .

راستی صدای خانم صدای گوینده نبود ایشون فقط شاعر هستن که خودشون شعرهاشونو میخونن

و یه نکته دیگه
حقیقتش من تا حالا با این کیفیت نتونستم موسیقی رو از متن جدا کنم میشه آمورش تصویریشو بذاری برام؟

omid74

Member
خیلی خوب بود مرسی

فقط افکتی که به صدای خانم داده شده صدارو از حالت طبیعی خودش خارج میکنه و ما تو رادیو این اجازه رو نداشتیم...
ناگفته نمونه اگه گوش بکنی بعضی جاهاش گوش رو اذیت میکنه. من حتی تو ریورب و اکو و دلی هم خیلی ریز دقت میکنم که خیلی مشخص نباشه .

راستی صدای خانم صدای گوینده نبود ایشون فقط شاعر هستن که خودشون شعرهاشونو میخونن

و یه نکته دیگه
حقیقتش من تا حالا با این کیفیت نتونستم موسیقی رو از متن جدا کنم میشه آمورش تصویریشو بذاری برام؟

ببخشید. داشتم با آدوب کار میکردم که یکدفعه وسطش هنگ کرد و بسته شد. خواستم دوتا فایل واستون بفرستم که داخله فایل دومی میخواستم صدا رو به وسط بیارم و از حالت پن خارج کنم و ریورب رو مقداری کم کنم که نشد

میدونم ریوب کار رو خیلی بردم بالا واسه همین انگار صدا دیستروت شده. هنوز از اول تا آخرش گوشش ندادم. کلا با افکت ها 5 دقیقه فقط دورش بودم.

---------------------

آموزش خاصی نداره. با آدوب اینکار رو کردم. خودش قشنگ تنظیمات داره که میتونین این کار رو باهاش انجام بدین

omid74

Member
یه سوال. داخل رادیو با چه بیت ریتی آهنگ پخش میشه؟؟؟ کیفیت کار موقع پخش پایین میات یا نه؟؟

masoud.dehnavi

New Member
احساس کردم با نویز ریداکشن این کارو کردی

چون ما معمولا اجازه اینکارو نداشتیم زیاد دنبالش نرفتم. میشه بگی از کدوم قسمت اینکارو کردی؟

masoud.dehnavi

New Member
رادیو معمولا با 128 نهایتا 192 کار میکنه. مسلما بیت ریت های بالا رو میاره پایین برای پخش

masoud.dehnavi

New Member
مرسی آقا پیداش کردم

البته خودم هم با نویز ریداکشن امتحان کردم تقریبا خوب جدا شده بود...

ممنون

omid74

Member
مرسی آقا پیداش کردم

البته خودم هم با نویز ریداکشن امتحان کردم تقریبا خوب جدا شده بود...

ممنون

خواهش میکنم. با نویز ریداکشن میشه ولی چون داخله آهنگ آکوردها مدام جابه جا میشه و در حال تغییر هست واسه همین موقع حذف به صدا لطمه وارد میشه. من خودم با چندتا افکت و بعضی مواقع با مخلوط نویزریداکشن و چندتا پلاگین دیگه خیلی خوب وکال خواننده رو واسه رمیکس جدا میکنم

مثلا این یه نمونه

لینک دانلود

masoud.dehnavi

New Member
متوجه شدم
چون فرکانس های وکال و موسیقی نزدیک بهم هستن بازم اونطوری که باید جدا نمیشه ولی خب خیلی کار خوبی بود. مرسی باز هم

جدیدترین ارسال ها

بالا