کمک برای ساخت یک پنجره popup

فلش رو چقدر قبول دارید؟

• کم

رای: 0 0.0%
  • متوسط

• زیاد

• خیلی زیاد

رای: 6 100.0%

• مجموع رای دهندگان
    6
وضعیت
موضوع بسته شده است.

BioDread

Banned
فکر کنم دیگه این ورا پیداش نشه
تو میخوایی وقتی رو دکمه کلیک شد پنجره پوپاپ بیاد؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

فكر كنم اگه اين بحث رو تموم نكنيد بايد بگم اين تاپيك رو قفل كنن

دوست من AhvazCity جان عزيز اينجا فروم فلشه پس لطف كنيد اگه به فلش علاقه نداريد و بكار شما نمي آيد در اين انجمن وارد نشيد

البته تنها با شما نيستم .

مثل اينكه يكي بياد توي طوايف عرب از بديشون بگه خوب معلومه كه جنگ و دعوا و خونريزي پيش مياد

پس خواهشي كه دارم ديگه اين بحث رو اينقدر كشش نديد نه بچه هاي اين فرم با شما مشكل دارن نه شما با اين بچه ها

ممنون ميشم ( گوش كنيد )

موفق باشيد

apolon_021

Member
هرکسی نظر و عقیده های خودشو داره ؛ ماها نمی تونیم نظرمونو به دیگران تحمیل کنیم .

Mandana

Active Member
دوستانه عزیز اینجا فرومه فلش استش نه کل کل! :دی
میخواید بحث کنید بگید یه میتینگ آنلاین بگذارید راحت بشینید بحث کنید...اما این طرز رفتار رو نه از کماربره فعال انجمن می تونم توقع داشته باشم نه از عضو قدیمی ئه سایت ^.^ بابا نرم افزار، نرم افزاره حالا یکی با فلش کارش راه می افته یکی با مولتی مدیا بیلدر...خر کدوم هم قابلیت های خودشون رو دارن و بحث منطقی در مورد توانایی ها ی یک نرم افزار مشکلی نداره اما بحث تعصبی راجع بهش و زیر سوال بردنه توانایی های همدیگه جز ایجاده کدورت هیچ نتیجه ای ندارهدوست جانها ^.-
با اجازه تاپیک رو قفل می کنم ..و در ضمن هر گونه توهین به کاربر و مدیر توی انجمن ها خلاف قوانین مجید آنلاین استش...و امیدبارم دوباره چنین بحثی رو از شما دو نفر حداقل شاهد نباشم چون همونطور که گفتم نه ار کاربر فعال انجمن همچین انتظاری میره نه از عضو قدیمی انجمن ها...
همینا دیگه..شما دو تا که آواتارتون هر دو کاراکتره یک شخصیت استش که دیگه نباید این بحث های پیش پا افتاده رو بکنید ^.^ خیلی وقت پیش قرار بود بجثه تعصبی در مورده نرم افزارها توی انجمن ممنوع اعلام بشه..فکر کنم باید بیشتر پیگیره راه انداختنه این قانون باشم :دی
در ضمن لطفن ازین ببعد اگر پستی زده شد که باعث ناراحتی شد، تنها با زدنه دکمه ی "گزارش به مدیر" اون رو گزارش بدید...اینکه خودتون بحث رو ادامه بدید جز دلخوری از طرفین هیچ سوده دیگه ای نداره
بازم از هر دوتون پیشاپیش تشکر می کنم که قراره ازین به بعد به همدیگه و قوانینه انجمن احترامه بیشتری بذارید و امیدبارم همیشه ی همیشه موفق باشید:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا