کمک برای ساخت یک پنجره popup

فلش رو چقدر قبول دارید؟

• کم

رای: 0 0.0%
  • متوسط

• زیاد

• خیلی زیاد

رای: 6 100.0%

• مجموع رای دهندگان
    6
وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.
از اساتید محترم خواهشمندم بنده رو در این راه کمک کنند. من دارم یه کار آموزشی ساده برای خودم میسازم(تجربی) که می خوام توی اون از یه سری پنجره پاپ آپ استفاده کنم .که یه سری راهنمایی در مورد اون قسمت رو نشون بده.

اگه میتونید کمک کنید...

:sad:

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست من معمولا توی نظر سنجی ها از عالی میان به ضعیف نه از ضعیف به بسیار عالی منم روی همین حساب فکر کردم پایینی خیلی کمه.کلا فلش رو قبول ندارم .به شما پیشنهاد می کنم از مولتی مدیا بیلدر استفده کنید

BioDread

Banned
منم پیشنهاد میکنم درباره فلش نظر نده چون جزو برنامه هاس سخت هست و با روحیه شما سازگار نیست

////////////////////

منظورت اینکه اگر روی دکمه ای کلیک شد ان پنجره بیاد؟

لطفا زبانی که باهاش کار میکنی هم بگو!!!

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست من نیازی نیست شما به من در مورد فلش بگید . من 3 سال با فلش کار می کردم و الان 2.5 ساله که به فلش دست نزدم. چون به نظرم جالب نیست و فقط گاهی زیبایی می تونه داشته باشه. چند سال پیشم با دوستم رضا براتی یه سایت به اسم FeatDesign.ir داشتیم که مرجع فلش بود. پس نیازی نیست به من بگی فلش سخته یا آسون .موفق باشی

BioDread

Banned
میدونی چرا 2.5 ساله بهش دست نزدی؟
همون طور که گفتم سخته!!!

تو داری دانشتو با داشتن یه سایت نشون میدی

:lol:

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست من هیچ سختی توی این نرم افزار وجود نداشت .من کاریو انجام می دم که وقتی تمومشد از انجامش لذت ببرم اما فلش اصلا این احساس رضایت رو بهم نمی داد و برای همین کنارش گذاشتم.اما php رو الان 5 ساله کار می کنم و 3 سال به طور حرفه ای شروع کردم. به نظرت php و MySql و JavaScript مشکل تره یا فلش؟ این تجزیه تحلیلت اصلا حرفه ای نبود. من دانستهامو با داشتن یه سایت نشون نمی دم .محتوای سایت مهم بود که شما هیچ وقت اون رو ندیدید. محتوای اون سایت دانسته هامو نشون می داد.اون سایت رو روزنامه جام جم و مجله خانواده سبز و اخبار 20.30 معرفی کردن بخاطر محتواش نه بخاطر اسمش . در ضمن یاد بگیر با رعایت ادب صحبت کن
بیش از اینم می خوای بدونی بیا پیغام خصوصی . اسپم زدن خلاف مقرراته .موفق باشی
احمد کازرونی

BioDread

Banned
اگه واقعا کارت حرفه ای بود تو مجید آنلاین دنبال بنر زدن برای مردم نبودی

گاهی اوقات فلش از هر زبان دیگه ای هم سخت تر میشه نمونش pv3d
در ضمن فلش میتونه با تمام اون مواردی که گفتی کار کنه (فکر کنم اینو همه بچه های اهوازم بدونن)

با تو داری دانشتو توسط نوشته شدن تو یه مجله نشون میدی؟ (آلبته اینو شما میگین که نوشتن)

من معمولا تو هر سایتی نمیرم - حتما سایت جالبی نبوده که نرفتم

من همین طوری حرف میزنم بی ادبم خودتی

تو دوست داشتی پ خ بده
موفق هم هستم

ویکتور بایودرد

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اينجا فكر كنم يكي يك سوالي پرسيده !!!؟؟؟

نه گفته كه شما چي بلديت يا بلد نيستيد !!!

لطفا از دادن پست اسپم خودداري كنيد

در مورد سوال شما دوست عزيز لطفا قبل از زدن تاپيك يه سرچ در انجمن بكنيد در مورد پاپ آپ قبلا بحث شده

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
گه واقعا کارت حرفه ای بود تو مجید آنلاین دنبال بنر زدن برای مردم نبودی

گاهی اوقات فلش از هر زبان دیگه ای هم سخت تر میشه نمونش pv3d
در ضمن فلش میتونه با تمام اون مواردی که گفتی کار کنه (فکر کنم اینو همه بچه های اهوازم بدونن)

با تو داری دانشتو توسط نوشته شدن تو یه مجله نشون میدی؟ (آلبته اینو شما میگین که نوشتن)

من معمولا تو هر سایتی نمیرم - حتما سایت جالبی نبوده که نرفتم

من همین طوری حرف میزنم بی ادبم خودتی

تو دوست داشتی پ خ بده
موفق هم هستم

ویکتور بایودرد
واقعا جالب بود. ببین انجام دادن کار های کوچیک نشونه بلد نبودن نیست این نکته اول .دوما شما خیلی خودتو دست بالا گرفتی .سوما زمانی که شما هنوز فکر نکنم اندازه الانه پر مدعا بودید سایت رسمی شادمهر عقیلی و سایت رسمی شیلا رو بنده به صورت فلش طراحی کردم.یاد بگیرید هیچ وقت در مورد کسی که نه میشناسیدش نه باهاش آشنایی داری صحبتی نکن
به این آموزش یه نگاه بنداز
http://majidonline.com/page.php?page=content&op=cntshow&code=322
سال 85 برای دوستم پی اچ پی هاشو نوشتم. شما اون موقع با Action نویسی کار کرده بودید؟ سال 85 چقدر در مورد فلش اطلاعات داشتید؟ واقعا توی رفتارت تجدید نظر کن. اینم می گم که بدونی سایت صدا و سیمای خوزستان رو بنده کار کردم هر دوش رو هم اونی که روی اینترانت هست و فول فلش طراحی شده و هم اونی که روی اینترنت هست. جناب حرفه ای یکم سعی کن رفتارات هم حرفه ای باشه . همه چیز به زبون نیست دوست من .سعی کنید شخصیت خودتون رو هم حفظ کنید .اگر قصد شما تمسخر هست بگید که جوره دیگه ای با شما برخورد کنم.
موفق باشید
بازم از دوستان معذرت می خوامکه اسپم زدم بنده به ایشون گفتم می خوای ادامه بدی بیا پیغام خصوصی اما ظاهرا ایشون اهمیتی ندادن .بازم معذرت می خوام از دوستان

BioDread

Banned
فکر کنم اگه یه بچه هم بره تو شهرستان بهش میدن سایت یه ارگانی رو طراحی که(کار تو شهرستان ملاک نیست)

من حرفه ای نیستم فقط یه چیزای از فلش میدونم که شما نمیدونی و همین باعث شده شما از فلش خوشت نیاد

شادمهر کیه شیلا چیه؟ میگم میخوایی یه سر بیایی تهران بهت نشون بدم بهرام رادان و محل دفن شکیبایی و ...

من از فلش 6 شروع کردم یعنی چند سال پیش؟

من شخصیتم مستقیما ربط به طرف مقابلم داره

به تو پیشنهاد میکنم دیگه راجع به فلش نظر ندی چون تو و شرستان تونو و کل دانشتو توش جا میگیره و کلی باز جا داره

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
کر کنم اگه یه بچه هم بره تو شهرستان بهش میدن سایت یه ارگانی رو طراحی که(کار تو شهرستان ملاک نیست)
شما تلاش کن ببین توی درب ورودی صدا و سیما رات می دن که بخوای بری داخل طراحی کار پیش کش.در ضمن من 2.5 ساله فلش کار نمی کنم.دست بالای دست زیاده دوست من.نمونه کار های رضا رو ببینی دیگه هیچی نمی گی.در ضمن فکر نکن چون توی تهران زندگی می کنی کارتون از همه بهتره.نه اصلا این درست نیست.کاش یه مسابقه فلش برگزار می کردن بعد می دیدین کی برنده می شه.در مورد طراحی وبم همین طور الان دو ساله داره برگزار می شه هر دوسالش دوست عزیزم نبی کرمعلی زاده از اهواز نفر اول شده. شما وقتت رو صرف فلش کن.کمی هم ادب یاد بگیر من با کمال احترام با شما صحبت کردم اما ظاهرا شما این چیز ها رو درک نمی کنید.و می گید بستگی به شخصیت طرفم داره .دیگه این بحث و ادامه نمی دم. امید وارم همیشه موفق باشید. و در رفتار و برخوردتون تجدید نظر کنید و به صرف اینکه چیزی رو بلد هستید خودتون رو برتر و بهتر از بقیه نبینید.هنر آدم ها اینه که چیزی رو که بلده به جاش استفاده کنه ازش نه اینکه به دیگران فخر بفروشه ومسخره کنه. در ضمن فلش 6 یک سال بعد از زمانی که بنده فلش کار می کردم اومد. موفق باشید.

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
در مورد این پستی هم که گذاشتی شما گذاشتی بچه بودنت رو نشون دادی که مثل بچه ها در صدد ثابت کردن این هستی که بلدی یه چیزی رو.این y تر تر منظورشون سایت یاهو ترور هست سایت مدیر قسمت برنامه نویسی سایت. پیش نهادم اینه که کمی روی رفتارت کار کن .موفق باشی

BioDread

Banned
شنیدم قبلا تو سایتتون سوالات نهایی خرداد رو میزاشتین؟ :lol:
شنیدم سایتتون شاهکاره طراحی بوده :lol: :lol: :lol:

ببینم زدن بنر های 5 هزار تومنی جواب گوی خرجتون نیست؟

الانم احتمالا شماره های خاله های اهواز رو توش میزارین نه؟

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
شنیدم قبلا تو سایتتون سوالات نهایی خرداد رو میزاشتین؟ :lol:
شنیدم سایتتون شاهکاره طراحی بوده :lol: :lol: :lol:

ببینم زدن بنر های 5 هزار تومنی جواب گوی خرجتون نیست؟

الانم احتمالا شماره های خاله های اهواز رو توش میزارین نه؟
وقتشه که شما اخطار بگیرید . کمی شعور هم چیز خوبیه. بی شعور. در ضمن سوال امتحان نهایی گذاشته نمی شد.
سوالات امتحان نهایی توی این سایته.
Sair.ir که روزی 15000 بازدید داره. شما هم بجای تمسخر بهتره یه فکری به حال شخصیتت بکنی.

BioDread

Banned
در مورد این پستی هم که گذاشتی شما گذاشتی بچه بودنت رو نشون دادی که مثل بچه ها در صدد ثابت کردن این هستی که بلدی یه چیزی رو.این y تر تر منظورشون سایت یاهو ترور هست سایت مدیر قسمت برنامه نویسی سایت. پیش نهادم اینه که کمی روی رفتارت کار کن .موفق باشی
ان کسی که این پست رو داد میدونی کیه؟
پس دیگه راجع به فلش صحبت نکن

آوازه کارهای چرت و پرتتون از زمان های قدیم بوده به من از حرفه ای بودن صحبت نکن

y ترتر باشه یا گنده تر از ان (تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها)

آخرین ویرایش:

BioDread

Banned
وقتشه که شما اخطار بگیرید . کمی شعور هم چیز خوبیه. بی شعور. در ضمن سوال امتحان نهایی گذاشته نمی شد.
سوالات امتحان نهایی توی این سایته.
Sair.ir که روزی 15000 بازدید داره. شما هم بجای تمسخر بهتره یه فکری به حال شخصیتت بکنی.
حقیقت تلخ بود؟

تو از فلش چیزی نمیدونی این بلاهم سرت امد

نزار بقیه سابقه تونو بیرون بیارم؟

درضمن انکار نکن
سوالات رو انجا میزاشتین!
واقعا هدف از این کار چی بود؟

بی شوعور هم خودتی که امدی تو انجمن فلش میگی فلش خوب نیست!!!

آقایون ممنون که به سئوال بنده جواب سریع و راهنمایی های سریحی دادید ....
واقعا نمی دونم چه جوری تشکر کنم.

در جواب ahvazcity باید بگم من حدودا با تمامی نرم افزار هایی که شما گفتید کار کردم ولی فلش رو از نسخه 4 تا الان کار کردم.البته به صورت آماتور و نیمه حرفه ای (ساخت کلیپ ونما آهنگ). الانم که در خدمت شما هستم شخصا فلش رو بیشتر از مولتی مدیا بیلدر و پی اچ پی هر کوفت و زهرمار دیگه ای قبول دارم ولی آقایون هدف از این تایپیک و مبحث کمک گرفتن و کمک کردن به همدیگه هست نه اینکه بیای بگی من فلان کار رو تو کدوم شهر انجام دادم. اگه بخوام از این سری کار ها نام ببرم باید یه 400 تا 500مورد رو اسم ببرم که هر کدوم دست کمی از سایت شما ندارند ولی چیزی که هست من دنیای فلش رو دنیای تازه ای دیدم و میخوام با اون به حد عالی برسم و از اون به عنوان اسطوره نرم افزارها نام ببرم. شاید زیاده روی کنم ولی بنده کمی و تا حدی با نظرbiodread موافقم. بازهم عاجزانه کمک می خوام تا منو در این باره کمک کنیدبرام فرقی نمی کنه اکشن اسکریپت چند باشه ولی سه باشه با توضیحات بهتره!!!!!!!!1http://forum.majidonline.com/member.php?u=61486

دوست عزیز آقای کازرونی شما که ادعا می کنید با فرهنگ و هنر آشنایید و دوستان گردن کلفت وارد به کار و همشهری دارید باب اطلاع می گم فلش ام ایکس یا فلش 6 حدود 4 تا 5 سال شاید کمی بیشتر یا کمتر اومد. فقط کافیه قبل از گفتن هر جمله و کلمه ای در مورد اون فکر کنی کافیه از سی اس چهار بگیری شروع کنی به عقب شمردن و انگشتاتو جمع کنی میبینی حداقل یه مشتت جمع میشه.(مواظب باش جایی نخوره:d)بعد به ازائ هر ورژن یک سال رو حدودی حساب کن میبینی بیشتر از دو سه سال میشه!!!
و باز دوست عزیزم بسیار شرمسار و خجالت زده هستم که این رو از شما میپرسم ولی شما که رشته mmbکار می کنی تو انجمن فلش چیکار میکنی ؟ نظری که دادی مهترم ولی ولک تو رو چه به این کارا!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا