کمک برای ساخت یک میانبر یا لانچر برای بازی دلخواه توسط mmb

yeki_be_name

New Member
[font=&quot]با سلام خدمت مدیران و دوستان عزیز[/font][font=&quot].
[/font][font=&quot]بنده به یک مشکل حاد در نرم افزار مولتی مدیا[/font][font=&quot] [/font][font=&quot]برخوردم که خواهش دارم عزیزان هر کسی که میتونه به من کمک کنه[/font][font=&quot].
[/font][font=&quot]من یک مجموعه بازی 5 تایی دارم که خوب به طبع هرکدام دارای پوشه خود فایل اجرایی خود هستند اما من میخوام تمام این 5 تا بازی رو با پوشه هاشون در یک پوشه مشخص قرار بدم و برای اجرای این 5 بازی یک میانبر یا یک لانچر یا همون اتوران خودمون بسازم.از عزیزان خواهش دارم به من روش این کار رو بگن چون فکر میکنم نیاز به کد نویسی هم داره بنده کمی ناوارد هستم به کدنویسی.من میخوام در این لانچر 5 باتون داشته باشم که اسم این 5 بازی باشه.و کاربر با کلیک بر روی هر کدام همون بازی براش اجرا بشه.همچنین این لانچر طوری طراحی بشه که در هر سیستم و درایو متفاوت کاربران مختلف راحت اجرا بشه و آدرس رو به صورت خودکار از سیستم کاربر شناسایی کنه.لطفا کمک کنید[/font][font=&quot]
[/font][font=&quot]منتظر پاسخ گرم شما عزیزان هستم[/font]

amin2dpr

Well-Known Member
دوست عزیز این پروژه شما بسیار ساده است

فقط کافی که به تعداد بازیهاتون Text Button ایجاد کنی و کد

کد:
Run("C:\Game.exe","")

زیر را داخل هر کدام بنویسی و بجای C:\Game.exe آدرس بازی تو بدی

در ضمن پیشنهاد می کنم یک سری به این پست بزی آموزش MMB هستش

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=123477&highlight=آموزش

yeki_be_name

New Member
سلام دوست عزیز از پاسختون ممنونم اما شما سوال من رو متوجه نشدین.اگر من آدرس بازی رو تو درایو خودم بدم فقط تو سیستم خودم جواب میده و تازه اگر پوشه بازی رو حتی تو سیستم خودم از درایوی به درایو دیگه جا به جا کنم دیگه بازی از لانچر اجرا نمیشه من میخوام جوری باتون بدم و لانچر رو طراحی کنم که در هر صورتی همراه با بازی باشه و با هر جابه جایی سازگار باشه و تو هر سیستم با کاربرای متفاوت هم جواب بده.به نظر این کار یک کد نویسی نیاز داره من نیاز به اون کد نویسی و روش دارم
منتظر پاسخهای گرم شما هستم.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
در انجمن یا راهنمای خود MMB یا کتاب جامع فارسی MMB، کلمه ی "<SrcDir>" رو جستجو کنید

yeki_be_name

New Member
سلام و عرض ارادت خدمت مدیر عزیز
عزیز دل من تو انجمن که چیزی پیدا نکردم.راهنماشم در دسترسم نیست عزیز اگر امکان داره اینجا برای من یک توضیح در حدی که این مشکلم مرتفع بشه بدید.واقعا از صبر و وقتی که گذاشتید و میزارید سپاسگذارم.
منتظر پاسخ های گرم شما هستم.

nevercom

فرض کنید فایل کامپایل شده ی شما در مسیر D:\MyFiles\App\MyApp قرار داره، حالا ماکروی <SrcDir> دقیقاً همین مسیر رو بر میگردونه
یعنی مسیری که برنامه ی شما از اونجا داره اجرا میشه.
مثلاً اگه فایل Music.mp3 کنار فایل اجرایی قرار داره، مسیر دسترسی بهش این هست:
کد:
<SrcDir>\Music.mp3

yeki_be_name

New Member
سلام و عرض خسته نباشید استاد عزیز.ببینید استاد آدرس فایل یکی از این بازیها به طور مثال این هست
D:\Farm Frenzy Collection\Farm Frenzy\farm.exe
الان این باید چه جور وارد شه تا درست در بیاد و در کجا باید وارد بکنم در برنامه اگه میشه دقیق توضیح بدین برام.راستش من این آدرس رو این طور نوشتم ابتدا باتون رو قرار دادم بعد تو قسمت اکشن ها گزینه Run Program رو انتخاب کردم و بعد کد رو به صورت زیر وارد کردم
<SrcDir>\Farm Frenzy Collection\Farm Frenzy\farm.exe
اما بعد از اجرا اخطار میده که چنین فایلی رو ویندوز پیدا نمیکنه.تکرار میکنم این یک فایل لانچر یا میانبر برای یک مجموعه بازی هست نه برای قرار گرفتن در سی دی یا دی وی دی
منتظر پاسخ گرم شما عزیز دل هستم.

nevercom

دلیلش این هست که وقتی در حالت Designer (از داخل خود MMB) برنامه رو اجرا میکنید، <SrcDir> محل نصب MMB رو برمیگردونه
برای اینکه تست کنید یا فایل رو کامپایل کنید و بعد تست کنید، یا از منوی Tools -> Designer Settings گزینه ی Run external player from location رو انتخاب کنبد و مسیری که فولدرها در اونجا قرار دارن رو انتخاب کنبد (در اینجا \:D)

yeki_be_name

New Member
سلام مدیر عزیز و خوبم خسته نباشید.دوست عزیز کاری که شما گفتید رو انجام دادم اما این کار فقط باعث شد داخل خود برنامه mmb که تست میکنم درست عمل کنه اما وقتی کمپایل میکنم اخطار میده دیگه فکر کنم که اگه پوشه بازی جابه جا هم بشه کامل بره تو اخطار دادن.من عکس اخطاری که میده رو ضمیمه میکنم.احساس میکنم گیر کار منچیزه دیگه ای هست.یا این روش که داریم انجام میدیم درست نیست.لطفا راهنماییم کنید استاد ارجمند.منتظر پاسخ گرم شما هستم.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    413.4 کیلوبایت · بازدیدها: 6

yeki_be_name

New Member
سلام استاد یه مسئله دیگه که همین الان خودم متوجه شدم تو عکس اینه که من آدرس رو اینطور میزنم
farm frenzy collection\farm frenzy
اما همونطور که در عکس مشاهده میکنید تو اخطار آدرس رو اینطور زده
farm frenzy collection\farm frenzy collection\farm frenzy
مشکل از کجاست به نظرتون عزیز

yeki_be_name

New Member
مشکل فکر کنم در همین موضوع باشه استاد آدرس Farm Frenzy Collection رو دوبار تو اخطاری که میده زده در حالی که من آدرس رو این میدم
farm frenzy collection\farm frenzy
اگر عین همین آدرس که من میدم رو برگردونه حله.

yeki_be_name

New Member
با تشکر از همه دوستانی که وقت گذاشتن و راهنمایی کردن به خصوص استاد عزیز و ارجمند.بالاخره خودم با سر و کله زدن با این اسب چموش تونستم مشکل رو حل کنم.یه اشکال ریز تو کارم بود که موفق به شناسایی اش شدم و مشکل مرتفع شد.از همه شما عزیزان به خاطره وقتی که گذاشتین ممنونم.در پناه حق شاد و سربلند باشید.

Shahim

Active Member
مشکل فکر کنم این بود که شما توی پوشه farm frenzy collection فایل اجرایی رو گذاشته بودید

nevercom

یک جایی در هارد دیسکتون یک فولدر بسازید بنام CD
تمام فولدر ها ی حاوی بازیها رو کپی کنید داخل اون فولدر CD
فایل اجرایی رو پس از کامپایل درون فولدر CD ذخیره کنید.
یعنی فایل اتوران و فولدر Farm Frenzy Collection هردو داخل فولدر CD قرار دارن.

حالا میخاید یک فایل بنام Game.exe رو از فولدر Farm Frenzy Collection اجرا کنید، اینجوری آدرس دهی کنید:
کد:
<SrcDir>\Farm Frenzy Collection\Game.exe
حتماً آدرس رو اشتباه نوشتید

<SrcDir> یعنی: مسیری که فایل اتوران از اونجا در حال اجراست، حالا رو هر سیستمی و یا تو هر فولدری که باشه مشکلی ایجاد نمیشه، چون مسیر رو خود برنامه پیدا میکنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا