کمک برای ساخت یک مدیا پلیر با فلش

omrdabakhte

Member
سلام دوستان
من از فلاش چیز زیادی سر در نمیارم و فقط میتونم با سویچ کار کنم و آلبوم عکس و ... که با همون افکت ها هستش کار کنم.الان میخوام از شما خواهش کنم که به من یاد بدید چه جوری میدونم یه مدیا پلیر که یه موزیک رو بهش بشناسونیم و دو دکمه پلی و استوپ براش بذاریم و یه کپی رایت هم پایینش راستش من یه سایت خدماتی برای وبلاگ نویسا دارم. و تا الان کد های موزیک رو با اچتمل برای کاربرا قرار می دادم اما خوب چیز خوبی نبود.چون زمان زیادی برای لو.د موزیک سپری می شد و هم کپی رایت رو عوش می کردند بعضی ها...! حالا می خوام شما به من کمک کنید که بتون اینو بسازم.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما در انجمن سرچ كن در موردش زياد بحث شده

موفق باشيد

omrdabakhte

Member
خوب دوستان من جستجو کردم اما چیزی پیدا نکردم خوب کمک کنید ما هم دعا می کنیم شما رو
چی کار باید بکنم با سویچ میشه یا باید با mx بسازم؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما توسط Component هاي فلش مي تونيد اين كار رو انجام بديد

موفق باشيد

omrdabakhte

Member
نه میخوام یاد بگیرم.
Component چی هست حالا؟
من یکم سر در میارم . مثلا با برنامه selecto کار کردم.از این مدیا پلیر آماده داشت.آهنگ هم گذاشتم.اما سریا برنامه رو نداشتم وبعد از ذخیره کردن شکل نا مناسبی پیدا می کرد.اگه کرک اون برنامه هم دارین ممنون میشم.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

براي كرك يا سريال هر برنامه اي اين آي دي رو در ياهو Add كنيد و سپس درخواست كرك يا سريال برنامه رو بكنيد

موفق باشيد

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

وقت ياري كرد برات نمونه مي سازم

موفق باشيد

FSystem

New Member
دوست عزيز فكر مي كنم با كمك يك كامپوننت كه خودم ساختم كارت راه مي افته نياز به هيچ اسكريپت نويسي هم نداره روش كار:
..:: فايل swc رو در آدرس C:\Windows\Program Files\Macromedia\Flash8\en\Configuration\Components\Media - Player 6 - 7\ كپي كن بعد از تو فلش از گزينه ي window پانل Component رو باز كن و از پانل باز شده بر روي علامت ((به اضافه)) در گوشه ي Media - Player 6-7 كليك كن و Movie Controller رو به استيج بكش و در جاي دلخواهت بگذار !
تمام شد...
(راستي اگه اينو واسه صدا مي خواهي صدا رو stream كن و به اندازه ي طول مدت صدا Key Frame درج كن)
لينكي كه كامپوننت رو دانلود كني:
http://www.fsystem.cjb.net/moviecontroller.rar
اميدوارم در استفاده از اون به مشكلي بر نخوري اگه تو فلش حتي يكم هم وارد باشي ميبيني كه كار با هاش فوق العاده ساده است

FSystem

New Member
دوست عزيز فكر مي كنم با كمك يك كامپوننت كه خودم ساختم كارت راه مي افته نياز به هيچ اسكريپت نويسي هم نداره روش كار:
..:: فايل swc رو در آدرس C:\Windows\Program Files\Macromedia\Flash8\en\Configuration\Components\Media - Player 6 - 7\ كپي كن بعد از تو فلش از گزينه ي window پانل Component رو باز كن و از پانل باز شده بر روي علامت ((به اضافه)) در گوشه ي Media - Player 6-7 كليك كن و Movie Controller رو به استيج بكش و در جاي دلخواهت بگذار !
تمام شد...
(راستي اگه اينو واسه صدا مي خواهي صدا رو stream كن و به اندازه ي طول مدت صدا Key Frame درج كن)
لينكي كه كامپوننت رو دانلود كني:
http://www.fsystem.cjb.net/moviecontroller.rar
اميدوارم در استفاده از اون به مشكلي بر نخوري اگه تو فلش حتي يكم هم وارد باشي ميبيني كه كار با هاش فوق العاده ساده است

جدیدترین ارسال ها

بالا