کمک برای ساخت مدیر wallpaper

yaser1

Active Member
سلام
من یه چیز جمع و جور میخوام درست کنم که با اجرا روی سیستم کاربر، از روی wallpaper اون عکس بگیره و یه عکس کوچیکتر که من بهش دادم رو روی اون تصویر مونتاژ(الصاق) کرده و سپس این تصویر جدید رو به جای والپیپر(کاغذ دیواری) برای کاربر نصب کنه

من پلاگین برای کاغذ دیواری پیدا کردم. الان میتونم یه عکس بهش بدم که کاغذ دیواری رو عوض کنه، اما اونی که میخوام رو نمی تونم. کسی میتونه کمک کنه یا نمونه بده؟

پیوست ها

• wallpaper.zip
    97.1 کیلوبایت · بازدیدها: 75

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
این یکی از مثالهای برنامه ی AutoIt هست، تقریباً چیزی هست که بنظر میرسه شما انتظار دارید، میتونید رو این مورد کار کنید، به احتمال زیاد به نتیجه خواهید رسید.

پیوست ها

• Emboss.rar
    339.4 کیلوبایت · بازدیدها: 82

yaser1

Active Member
سلام
اینکه با mmb نوشته نشده!

سورسشم هست اما بلد نیستم

nevercom

منم عرض کردم که به زبان AutoIt Script هست، اگه این مثال رو کامل کنین میتونین از اون در MMB استفاده کنین !
اگر هم میخاین با MMB باشه، چیزی که الان به ذهنم میرسه اینه که شما پنجره ی برنامتون رو بندازین رو دسکتاپ و با پلاگین ScreenShot ازش عکس بگیرین، یا چیزی شبیه به این...!

yaser1

Active Member
سلام

1- چه جوری تمام برنامه های در حال اجرا را مینیمایز کنم تا بتونم از کاغذ دیواری دسکتاپ عکس بگیرم؟

2- آیا راهی بجر این برای اینکار وجود داره؟

yaser1

Active Member
سلام
کسی میدونه چطور میشه تصویر زمینه جاری ویندوز رو ( که معمولا چند برنامه هم رویش باز شده) گرفت، یه تصویر روش مونتاژ کرد و بعدش به عنوان والپیپر نصب کردش...

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
پلاگین لازم دارید یا اگر به صورت یه برنامه هم در پروژتون Embedded کنیدش مشکلی نداره ؟
میخواهید 1 عکس رو روی عکس پشت زمینه ی دسکتاپ بچسبونید و به عنوان Wallpaper بزاریدش ؟

Silver Soft

این برنامه رو براتون نوشتم ، فایل اجرایی به همراه فایل INI رو باید در کنار پروژتون بزارید و نام عکس دوم و مختصات قرار گیریش رو در فایل ini وارد کنید و برنامه رو اجرا کنید ، خودش باقی کارها رو انجام میده .

عکس ها باید Bmp یا jpg باشند .

پیوست ها

• Merg Pic.rar
    240.8 کیلوبایت · بازدیدها: 47

yaser1

Active Member
سلام
ممنون. سورسش رو نگذاشتید. اونو لطف می کنید؟

Silver Soft

این هم سورس که با دلفی نوشته شده ...

پیوست ها

• Merg Pic.rar
    255.1 کیلوبایت · بازدیدها: 15

yaser1

Active Member
سلام
ممنون

فقط متوجه نمیشم شما که میدونی این تالار مال mmb است چرا پس نمونه با دلفی ارائه می کنید؟ یا حداقل از اولش نمیگید با دلفی نوشته شده؟

nevercom

خب هم بنده و هم ایشون هم اشاره کردیم که باید از برنامه های کمکی استفاده کنید، برای اضافه کردن یک واترمارک با mmb دوراه بیشتر نیست، یا استفاده از پلاگین و یا استفاده از یک برنامه جانبی که با یک زبان دیگه که قدرت انجام اینکار رو داره، که ایشون از روش دوم استفاده کردن.
اینکار صرفاً با خود mmb قابل انجام نیست.

yaser1

Active Member
سلام
ممنون از توضیح شما و زحمت ایشون.

1- از چه پلاگینی باید استفاده کرد؟

2-آیا من میتونم exe ایشون رو در پروزه ام استفاده کنم؟ چطوری؟

nevercom

این برنامه رو براتون نوشتم ، فایل اجرایی به همراه فایل INI رو باید در کنار پروژتون بزارید و نام عکس دوم و مختصات قرار گیریش رو در فایل ini وارد کنید و برنامه رو اجرا کنید ، خودش باقی کارها رو انجام میده .

عکس ها باید Bmp یا jpg باشند .
طبق توضیحات ایشون باید نام عکسی که میخاین روی Wallpaper دسکتاپ بندازین و مختصات قرار گیری اون عکس روی کاغذدیواری رو در فایل INI کنار برنامه وارد کنید و بعد برنامه رو توسط دستور Run اجرا کنید، اینطور که ایشون گفتن باید برنامه ی جانبی و فایل INI کنار هم باشن.

در ضمن تا حالا به پلاگینی بر نخوردم که توانایی انجام اینکار رو داشته باشه.

Silver Soft

فقط متوجه نمیشم شما که میدونی این تالار مال mmb است چرا پس نمونه با دلفی ارائه می کنید؟ یا حداقل از اولش نمیگید با دلفی نوشته شده؟

آدم میاد ثواب کنه ... ، دوست عزیز من که تو پست اولم گفتم :
پلاگین لازم دارید یا اگر به صورت یه برنامه هم در پروژتون embedded کنیدش مشکلی نداره ؟
اگر با خود MMB بود که نمیگفتم پلاگین یا برنامه رو Embedded کن ، خودم از اول سورس رو بهت میدادم .
در ضمن از آیکن فایل هم معلوم هست که با دلفی نوشته شده ...

silvercover

کاربر متخصص
سلام
ممنون

لطفا کمی محترمانه تر برخورد کنید. اینجا همه دوستان دارن با محبت و دوستی به هم کمک می کنند.:rose::rose:

yaser1

Active Member
سلام
من برخوردم محترمانه بود. اگه اینطور نبود نمی نوشتم ممنون!
من واقعا فقط سئوال کردم.
مضاف بر اینکه از همون پست ایشون که برنامه رو گذاشتن هم تشکر کرده ام و از کسی طلبکار نیستم. همون موقع که خودشون حتماً دیده اند

از توضیح جناب Golden soft هم ممنونم. مشکل از کمبود اطلاعات من بود

جدیدترین ارسال ها

بالا