کمک برای ساختن گالری عکسی با 50 عکس و بصورت ... لطفا راهنمایی کنید

meshkiposh

New Member
من میخوام 50 تا عکس در گالری عکسم باشه .....و نمیخوام عکس ها رو دونه دونه وارد کنم و بچینم و برای هر عکس هم یه متن به صورت جداگانه بنویسم ...... با توجه به اینکه متن هایی که بکار میبرم = " عکس شماره 1 " " عکس شماره 2 " الی " عکس شماره 50 "هست و نام عکسهایی هم که بکار میبرم برابر = pic 1 , pic 2 الی pic 50 هست ===>
میخوام عکس ها رو با یه حلقه لود کنم 1- میشه این کارو کرد دیگه ؟ 2- بعد از لود شدن چطور میشه با برنامه نویسی چیدمان عکسها رو در برنامه تنظیم کرد ؟ به طوری که به مثلا 5 ردیف چیده بشن؟؟؟
یا برای اینکه بخوام 50 تا عکس در یک گالری و با رفتن موس روی هر عکس ، عکس در همون نقطه بزرگ بشه و متنی مختص هر عکس چسبیده به همون عکس ( در زمانی که موس روش هست ) نمایش داده بشه ، چه راهی رو پیشنهاد میکنید که منطقی تر و حرفه ای تر و همراه با برنامه نویسی باشه ؟ ( این راه که نقطه x عکس رو بگیره و با عرض عکس بزرگ شده جمع بکنه تا text box رو در اونجا نشون بده خوبه ؟ چطور میتونم اینو در action scrip بنویسم ؟ )
لطفا در صورت عملی شدن این امر در macromedia flash 8 ساختار کلی حلقه ها و دیگر موارد برنامه نویسی رو برام بذارید و کلا راهنمایی کنید که چطور اینکارو انجام بدم .....من تاحدی با c++ و vb آشنایی دارم اما در این زمینه نه
توجه داشته باشید که من برای پروژه درس گرافیک کامپیوتری میخوام
بسیار سپاسگذارم و خواهش میکنم سوالات و توضیحاتم رو کامل بخونید ( البته میدوتم وقتش رو ندارید اما خواهش میکنم تند اما کامل بخونید تا بهتر بتونید کمکم کنید)
خیلی ممنونم

BioDread

Banned
ببین دوست من
کمتر کسی پیدا میشه که بخواد تمامی سوالا تتو جواب بده!
تمامی این موارد که میخوایی رو من تو گالریم نوشتم و لینک که خراب بود رو درست کردم میتونی الان دانلود کنی
درضمن این گالری با adobe flash هست نه micromedia
ان گالری تا بینهایت عکس پشتیبانی می کنه!
انو دانلود کن و کد هارو ببین اگه مشکلت حل نشد سوالاتتو تک تک بپرس!

meshkiposh

New Member
ببین دوست من
کمتر کسی پیدا میشه که بخواد تمامی سوالا تتو جواب بده!
تمامی این موارد که میخوایی رو من تو گالریم نوشتم و لینک که خراب بود رو درست کردم میتونی الان دانلود کنی
درضمن این گالری با adobe flash هست نه micromedia
ان گالری تا بینهایت عکس پشتیبانی می کنه!
انو دانلود کن و کد هارو ببین اگه مشکلت حل نشد سوالاتتو تک تک بپرس!
درسته .. اون پروژه شما رو هم دانلود کردم ولی فکر کنم با اکشن اسکریپ3 نوشته شده دیگه درسته ؟ چون من میخوام با اکشن اسکریپ 2 کار کنم ، یعنی باید پروژه ای به صورتی که گفتم با Action scrip 2 بسازم

آخرین ویرایش:

meshkiposh

New Member
الان این سوالو دارم
من میخوام 50 تا عکس در گالری عکسم باشه .....و نمیخوام عکس ها رو دونه دونه وارد کنم و بچینم و برای هر عکس هم یه متن به صورت جداگانه بنویسم ...... با توجه به اینکه متن هایی که بکار میبرم = " عکس شماره 1 " " عکس شماره 2 " الی " عکس شماره 50 "هست و نام عکسهایی هم که بکار میبرم برابر = pic 1 , pic 2 الی pic 50 هست ===>
میخوام عکس ها رو با یه حلقه لود کنم 1- میشه این کارو کرد دیگه ؟ 2- بعد از لود شدن چطور میشه با برنامه نویسی چیدمان عکسها رو در برنامه تنظیم کرد ؟ به طوری که به مثلا 5 ردیف چیده بشن؟؟؟ اصلا با Action scrip 2 میشه این کارو کرد ؟

BioDread

Banned
ببین اصلا برای اینکه بخوایی در as2 عکس هارو به قدرت مانرو خوب لود کنی از کلاس MovieClipLoader استفاده کنی
که من آموزشش رو تو انجمن دادم میتونی ان فایل رو دانلود کنی ببینی

اصلا ان آموزش تمامی سوالات تورو داده
حتی شماره عکس و غیره ...

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=113683

البته هنوز آموزش دو قسمت اصلی رو ندادم
ولی ان فایل رو ببین
جوابت تو ان هست!

meshkiposh

New Member
ببین اصلا برای اینکه بخوایی در as2 عکس هارو به قدرت مانرو خوب لود کنی از کلاس moviecliploader استفاده کنی
که من آموزشش رو تو انجمن دادم میتونی ان فایل رو دانلود کنی ببینی

اصلا ان آموزش تمامی سوالات تورو داده
حتی شماره عکس و غیره ...

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=113683

البته هنوز آموزش دو قسمت اصلی رو ندادم
ولی ان فایل رو ببین
جوابت تو ان هست!
خیلی ممنون عزیز ، لطف کردی .....

بالا