Fa کمک برای ساختن چند کد در mmb

سلام آقایون چندتا سوال دارم.
1. میشه از کدهای جاوا اسکریپت در mmb استفاده کرد؟ اگه نه پس چطور میشه یه چیزی رو دنبال موس حرکت داد؟

2. چطور میشه برای این کد تعریف کرد که اگر آهنگ تمام شد برو آهنگ بعدی؟ و اگر به آخر رسید بره از اول؟ درضمن هر کاری میکنم موزیک توی پوشه رو براش معرفی کنم نمیشه.

کد:
x = RND(4) + 1
path$ = '<SrcDir>\\' + CHAR(x) + '.mp3'
AudioOpen("path$")
AudioPlay()
برای سوال آخرش این کار رو کردم.

کد:
path$ = '<SrcDir>\new folder\new folder\\' + CHAR(x) + '.mp3'

3. چطور میشه یک عکس رو به شکل لود شدن صفحات وب که از بالا به پایین باز میشه رو توی mmb پیاده سازی کرد؟

4. چطور میشه آهنگها رو توی یک لیست باکس قرار داد و با کلیک بر روی هر آهنگ اجرا بشه؟! واسه قرآن میخوام.

5. چطور میشه volumeup و volumedown رو به یک اسکرول معرفی کرد؟

6. چطوری میشه به برنامه گفت که چندتا شی که مخفی هستند رو به فاصله زمانی مثلاً 200 میلی ثانیه از هم نمایش داده بشن؟ من هر کاری کردم همه با هم Show میشن از ScriptTimer هم استفاده کردم نشد.

فعلاً همین مشکلات رو دارم. :green:ممنون میشم کمک کنید.

آخرین ویرایش:

Member
1- مستقیم نه ولی در HTML بله
2- از لیست ها استفاده کن
3-مگه حجمش چه قدره؟ به هر حال کمتر از 1 ثانیه لود میشه
4- این راه حل رو دارم اگه میخوایی بهت میفروشم
5- بسته گی دا ره که اسکرول رو چه جوری ساختی. برای seek bar سرچ کن
6- از چند تایمر استفاده کن یا بعد از ظاهر شدن شی ازش به یه تایمر دیگه دستور بفرست یا دستورت رو شرطی کن با یه متغییر

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
2. چطور میشه برای این کد تعریف کرد که اگر آهنگ تمام شد برو آهنگ بعدی؟ و اگر به آخر رسید بره از اول؟ درضمن هر کاری میکنم موزیک توی پوشه رو براش معرفی کنم نمیشه.
یادمه یک نمونه مانند همین چیزی رو که میخواین برای یکی از دوستان درست کرده بودم الانم هرچی گشتم نیافتم.
4. چطور میشه آهنگها رو توی یک لیست باکس قرار داد و با کلیک بر روی هر آهنگ اجرا بشه؟! واسه قرآن میخوام.
خوب میتونید نام آهنگها رو تو ListBox بریزین و تو رویداد On Selection ایتم انتخاب شده رو بگیرین و اون رو به آدرس پوشه آهنگها بچسبونید و به AudioOpen بدین اگه خواستین میتونم یک نمونه براتون قرار بدم.
4- این راه حل رو دارم اگه میخوایی بهت میفروشم
اینی که دوستمون خواستن خیلی سادست دیگه راه حل چی . ضمنا اینجا محل کسب و کار من یا شما نیست.

Member
اینی که دوستمون خواستن خیلی سادست دیگه راه حل چی . ضمنا اینجا محل کسب و کار من یا شما نیست.
شما تعداد کاربرانی که حتی حاظر نیستن هلپ برنامه رو بخونن و میان سوال می پرسن رو شمردید (این تاپیک نه)
من یاد گرفتم که اگر همین سوال رو 20 دفعه هم جواب بدم یاز هم میان و میپرسن پس من و شما داریم اینجا کار میکنیم
و متاسفانه من بیشتر از وقتی که میبایست اینجا تلف میکنم پس باید فکر هزینه هام رو بکنم. ببخشید من آدم کثیفیم!

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
شما تعداد کاربرانی که حتی حاظر نیستن هلپ برنامه رو بخونن و میان سوال می پرسن رو شمردید (این تاپیک نه)
من یاد گرفتم که اگر همین سوال رو 20 دفعه هم جواب بدم یاز هم میان و میپرسن پس من و شما داریم اینجا کار میکنیم
و متاسفانه من بیشتر از وقتی که میبایست اینجا تلف میکنم پس باید فکر هزینه هام رو بکنم. ببخشید من آدم کثیفیم!
بله در مورد اینکه کاربران حاضر نیستن هلپ رو بخونن و مدام سوالاتی رو میپرسن که قبلا مطرح شده و جواب گرفته شده کاملا درسته ولی اینکه چون اینجا وقتمون رو تلف میکنیم پس باید به فکر هزینه هامون هم باشیم خیر باهاتون موافق نیستم چون من و شما به اختیار خودمون به انجمن سر میزنیم و میخوایم به دوستان کمک کنیم و هیچ اجباری نیست پس جناب Nevercom هم باید هزارتا راه درامد از انجمن رو برای خودشون درست کرده باشن - ضمنا من اینرو نگفتم که شما اینطور به خودتون بگین من این رو گفتم چون کسب درآمد از این انجمن خلاف قوانینه وگرنه برای من چه فرقی میکنه که شما از این انجمن پول در بیارین یا نه :-?

آخرین ویرایش:

بله در مورد اینکه کاربران حاضر نیستن هلپ رو بخونن و مدام سوالاتی رو میپرسن که قبلا مطرح شده و جواب گرفته شده کاملا درسته ولی اینکه چون اینجا وقتمون رو تلف میکنیم پس باید به فکر هزینه هامون هم باشیم خیر باهاتون موافق نیستم چون من و شما به اختیار خودمون به انجمن سر میزنیم و میخوایم به دوستان کمک کنیم و هیچ اجباری نیست پس جناب nevercom هم باید هزارتا راه درامد از انجمن رو برای خودشون درست کرده باشن - ضمنا من اینرو نگفتم که شما اینطور به خودتون بگین من این رو گفتم چون کسب درآمد از این انجمن خلاف قوانینه وگرنه برای من چه فرقی میکنه که شما از این انجمن پول در بیارین یا نه :-?

البته با حرف هر دوتون موافقم. اما میخواید باور کنید یا نه باید بگم که من آدمیم که اگه موردی رو گشتم پیدا نکردم یا چیزی نفهمم حتماً سوال میکنم. محض اطلاع من هر چقدر توی انجمن گشتم به جز یه سوال که در این تاپیک درجش نکردم. بقیه رو پیدا نکردم و اما در مورد هلپ برنامه هم باید بگم چیزی که جواب این سوالات من رو بده, پیدا نکردم شما اگر پیدا کردید بذارید. تا من قائع بشم , صدا البته با درج آدرس.

در مورد فروش کد هم خیلی ممنون ترجیح میدم اصلاً چنین چیزی رو یاد نگیرم.
به هر صورت از ایکه جواب دادین ممنون و سپاسگذار. موفق باشید.

m javad

کاربر متخصص
یه مثالی توی خود بیلدر وجود داره که الحق کامله
یه نگاهی بهش بندازین بد نیست. میتونه خیلی کمکتون بکنه
C:\Program Files\Multimedia Builder498\Samples\MMBamp_src\mmbamp_27_01_04.mbd
موفق باشید

ممنون سورس خوبی بود برای ولوم. البته دوست عزیز (pis) هم راهنمایی خوبی کردن. یه چیزایی پیدا کردم که اونها هم مناسب بودن.

جدیدترین ارسال ها

بالا