کمک برای دانلود

سلام بزرگواران با معرفت
برای من یک مشکل در مورد دانلود فایل پیش امده که خیلی خیلی منو نگران و اشفته کرده
ببینید دوستان
من میخواهم یک فایل 95 MB را دانلود کنم و ان فایل هم در سایت Rapidshare اپلود شده و باید اول برای دانلود این فایل 60 ثانیه صبر کنیم و بعد یک پسوورد را وارد کنیم تا بتوانیم فایل مورد نظر را دانلود کنیم ( حتما خیلی از شما بزرگواران تا حالا از این سایت چیزی دانلود کرده باشید )
حالا با این سرعت پایین اینترنت نمیشه این فایل را راحت دانلود کرد
من فکر کردم شاید بشه با نرم افزار DAP یا Download Manager این فایل را دانلود کنم تا وقتی که وقت نشد تا فایل را دانلود کنم بتوانم دانلود را Pause کنم و روز بعد ادامه دانلود کنم اما این ترفند هم کارساز نبود
ببینید عزیزان نمیشه این فایل را با این نرم افزارها دانلود کرد چون وقتی میزنیم رو دانلود بعد از 1 ثانیه پیغام میده که این فایل دانلود شده یا اینکه این جور فایلی وجود ندارد
حالا اگه در بین شما عزیزان کسی هست که بتوانه یا با همین نرم افزار ها یا با معرفی یک نرم افزار دانلود من را کمک کنه خیلی خیلی ازش ممنون میشم
امیدوارم من را بدون جواب نگذارید
ممنون و تشکر

bia2pc

Member
سلام دوست عزیز لینکشو بزارید تا من براتون یه جا دیگه آپلود کنم که بتونید با Dap دانلود کنید.

سلام دوست گرامی
با تشکر از کمکتون اما باید بگم که دانلود کردن من فقط یکی 2 تا نیست
من میخواهم حدودا 20 تا 50 تا فایل 90 یا 100 Mb را دانلود کنم و نمی توانم برای هر کدام مزاحم شما بشوم
اگه راهی هست جوری من را راهنمای کنید که برای همیشه از شر این موضل خلاص بشوم
ممنون

Salar

Active Member
شما اگه بخواید از نرم افزارهایی که در بالا ذکر کردید استفاده کنید باید حسابی را در آنجا باز گنید! ماهی چند یورو هست!

من خودم براحتی فایلها رو بوسیله Internet Download Manager دانلود می کنم!
فکر نمی کنم مشکل شما حل شدنی باشه...تا اینکه دارای حسابی شوید که به شما امکان دانلود نامحدود و ... رو بده!

با تشکر از جوابتون
ولی من منتظر میمانم تا ببینم عزیز دیگری میتواند کمکم کند یا نه
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا