کمک برای تغییر تصویر پیش زمینه ویندوز در فلش

onlymhb

Active Member
[کمکککککککککککککک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سالم دوستان عزیر، همگی خسته نباشید ...
من یه پنل ساختم که شامل یکسری امکانات هست.
این پنل که ابعادش 400x400 هست Set کردم Background ویندوز تمامی کامپیوتر های توی شبکه شرکت هستند.
حالا میخوام که بدون اینکه از طریق ویندز Background را عوض شود (چون وقتی از توی شبکهBackground برای سیستمهاset می کنیم این قابلیت در سیستمها غیر فعال می شود) با استفاده از فلش فوق تصاویر background را عوض کنم (بهتر است خود کاربر هر سیستم پیش زمینه را انتخاب کند)، لازم به ذکر است نمی توان تصاویر را داخل فلش Import کرد زیرا امکان راست کلیک از کاربر در Desktop وبندوز گرفته میشود (چون فلش فوق باید تمام صفحه باشد)

اینم مشکل ما

CMAX

Member
فکر هوشمندانه ای است آفرین

شما باید برای این سیستم یه پنل برای جستجوی عکسها و البته جزی از همان صفحه اصلی بسازی و یک باتن
ت این پنل رو باز کن بعد اینکه باید یک فولدر رو به همین پنل بدی تا عکسها رو از اون لود کنه و بعد عکسها رو طی یک چیدمان به یوزر نشان دهد وقتی یوزر رو عکس مورد نظر کلیک کرد اون عکس لود شود

اما یه روش دیگه که به نظر من بهتره
2 تا باتن یکی برای عکس بعدی یکی برای عکس قبلی توی صفحه اصلی بساز و یه فولدر عکس بریز کنار خود SWF
حالا شروع کنیم

این ها رو باید بسازی
یک MC بساز تو صفجه بک گراند وبزار تو 0و0 و اسمش MC
باتنهای bt_Next و bt_Prev برای عکسها

و عکسها رو نامشون رو بزار 1 تا n.jpg

حالا این کد رو کپی کنید تو فریم اول :

کد:
/*////////////////////////CMAX -----22:31 | 2007/01/31 /////////

01 - creat 1 BT name it bt_Next
02 - creat 1 BT name it bt_Prev
03 - creat 1 Mc name it mc

////////////////////////// First Create The Above items  ///////*/

var noPic:Number = 10;
////////This Set The Number of Pics ,  rename pics  to  1.jpg ---> 10.jpg
var curPic:Number = 0;
var arPic:Array = new Array();
var l = 0;
while (l<noPic)
{
	l++;
	arPic.push(l+'.jpg');
}
function Load(s:String)
{
	var mcl:MovieClipLoader = new MovieClipLoader();
	mcl.loadClip(s, _root.mc);
}
bt_Next.onPress = function()
{
	if (noPic>curPic)
	{
		curPic++;
		Load(arPic[curPic]);
	}
};
bt_Prev.onPress = function()
{
	if (0<curPic)
	{
		curPic--;
		Load(arPic[curPic]);
	}
};
Load(arPic[curPic]);

//////////////////////////CMAX -----22:31 | 2007/01/31 /////////

tafrehzan

Member
میتونی با استفاده از برنامه Mmb کد عکس رو به رجستری اضافه کنی تا عکس پشت زمینه عوض بشه

onlymhb

Active Member
CMAX و Tafrehzan عزیز واقعا دستتون درد نکنه

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CMAX جون میدونی واقعا مشکل شش ماهه من رو حل کردی، سواد ما که به اندازه ای نیست که بتونیم کمک دوستان بکنیم ولی خداییش دستت درد نکنه ایشالا بتونم یه جایی کمکتون کنم

onlymhb

Active Member
سلام دوباره:)

متاسفانه من نتونستم تصاویر رو لود کنم(اول یک نکته بگم: فایلی که توسط ویندوز برای پیش زمینه ها ست میشود فایل HTML است که خود فلش هنگام Publish کردن درست میکنه)

حالا حدس می زنم مشکم به دو صورت زیر باشد:
1- یه MC دارم که کلیه امکاناتی که کفتم داخل اون هست و اونم تو فریم 0
2- فولدری که فایلهای پیش زمینه در داخل اون هست(همانطوری گفتید نام تصاویر از 1 تا n می باشد) و نام اون هست Pic.

کلیه کد ها رو در فریم اول قرار دادم، و MC که گفتید با همان نام و زیر MC اصلی قرار دارم

اگه خوب توضیح ندادم ببخشید

tafrehzan

Member
کد های نوشته شده توسط Cmax رو تو همون فریم کپی کن
راستش من قبلن یه همچین چیزی نوشته بودم
آرشیومو جستجو کردم پیدا نشد :(
دقت کن که عکسها در همان قسمتی باشند که فایل فلش قراردارد

onlymhb

Active Member
کد های نوشته شده توسط Cmax رو تو همون فریم کپی کن
راستش من قبلن یه همچین چیزی نوشته بودم
آرشیومو جستجو کردم پیدا نشد :(
دقت کن که عکسها در همان قسمتی باشند که فایل فلش قراردارد

tafrehzan عزیز
خیلی ممنون، امتحان میکنم و نتیجه را اعلام می کنم...

CMAX

Member
سلام

ببخشید من این چند وقت این تاپیک رو ندیدیم

اما مشکل شما رو فکر کنم بتونم حدس بزنم

ببین دو.ست من وقتی یک فایل HTML یک Swf را لود می کند از آن به بعد فایل فلش از چشم این HTML به دنیا نگاه می کند
یعنی اینکه باید تمامی فایلهایی که بدون آدرس دهی و یا با آدرس دهی به یک فولدر لود می شوند آدرسشان نسبت
به این فایل HTML باشد

مثلا اگر شما فایلهای عکس را از فولدر PIC برای SWF تعریف کردید فایل های عکس باید کنار HTML و داخل فولدر
Pic باشد swf می تواند هر جا که بخواهی باشد و فقط باید ادرس رو در فایل HTML عوض کنی اما عکسها آدرس دهیشان
باید بر اساس فایل HTML باشد

مگر اینکه از آدرس دهی مطلق استفاده کنی

سعی کن عکسها رو بزاری کنار HTML و امتحان کن فایل شما سنگین بود من بی خیال DL شدم
اگه مشکل حل نشد یک فایل سبک از کارت بزار تا نگاه کنم

امید وارم کمک کرده باشم

موفق باشی

tafrehzan

Member
فایل رو دیدم به نکات CMAX توجه نکرده بودی !!!

خب میرسیم به فایل شما مووی کلیپی که با نام mc ساختی درست ولی باید به اون تو قسمت properties این نام رو میدادی فقط الان کافیه روی mc کلیک کن properties رو بزن و mc رو توی صفحه moviclip بنویس
مشکلت حل میشه راستی کارت خیلی زیبا بود فایل های قرآنی که نوشته بودی برای جایی داری درست میکنی ؟ اگه کامل شد میتونی یه نسخشو هم به ما بدی

راستی فایلت رو رو درست کردم فقط مشکلش همون نام ام سی بود که درست کردنش راحته
اگر باز هم مشکلی داشتی بگو درخدمتیم
د منظور CMAX این بود که این دگمه ها را در همان root بسازی ولی باز هم مشکلی نیست

onlymhb

Active Member
فایل رو دیدم به نکات CMAX توجه نکرده بودی !!!

خب میرسیم به فایل شما مووی کلیپی که با نام mc ساختی درست ولی باید به اون تو قسمت properties این نام رو میدادی فقط الان کافیه روی mc کلیک کن properties رو بزن و mc رو توی صفحه moviclip بنویس
مشکلت حل میشه راستی کارت خیلی زیبا بود فایل های قرآنی که نوشته بودی برای جایی داری درست میکنی ؟ اگه کامل شد میتونی یه نسخشو هم به ما بدی

راستی فایلت رو رو درست کردم فقط مشکلش همون نام ام سی بود که درست کردنش راحته
اگر باز هم مشکلی داشتی بگو درخدمتیم
د منظور CMAX این بود که این دگمه ها را در همان root بسازی ولی باز هم مشکلی نیست

ممنون از کمکتون
من دارم سعی میکنم که تعداد اون احادیث، آیه های قرآنی و نکات آموزنده رو به 365 برسونم و تا به این تعداد رسید حتما لینکشو میزارم تا بتونی ازش استفاده کنی

در مورد اون فلش هم تو شرکت امتحانش میکنم و نتیجشو حتما اطلاع میدم

onlymhb

Active Member
از کلیه دوستان متشکرم، کد فوق کار کرد و تصاویر را لود کردم
منتها اینجانب می خواستم تصویر پیش زمینه ویندوز تغییر کنه، اشکالی نداره حالا باید اندازه ی استیج فلشم رو به اندازه کل صفحه ویندوز تغییر بدهم. منتها با این رویه همانطور که در قسمتهای قبل شرح دادم امکان راست کلیک بر روی پیش زمینه ویندوز از کاربران گرفته می شود به همراه اینکه رزولوشن ویندوز هر اندازه ای که باشه، باید یک جوری اندازه پیش زمینه فلشم(mc که ساخته شده و تصاویر در آن لود می شوند) آتوماتیک تغییر کنه و اندازه رزولوشن ویندوز شود

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازم با این وجود که دوستان چیزی یاد دادند بسیار بسیار متشکرم، امیدوارم همه گی در کلیه کارهاتون موفق باشید.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بالا