کمک برای ترجمه

triton

کاربر فعال
[FONT=&amp]سلام[/FONT]​
[FONT=&amp]زمان زیادی هست که از انجمن و جمع دوستان دور بودم( ... ولی این دوری از مشکلات زندگی ناشی می شد و دست من نبود!) در هر صورت من برگشتم و سعی می کنم که پرقدرت تر از قبل در انجمن فعالیت کنم.[/FONT]​
[FONT=&amp]در اولین پست خودم هم کتابی که قسمتی از اون را ترجمه کردم (سه فصل و اندی!) را قرار می دهم ولی نه به صورت عمومی!!![/FONT]​
[FONT=&amp]اول اجازه بدهید که کتاب را معرفی کنم: [/FONT]Foundation ActionScript 3.0 AnimationMaking Things Move​
[FONT=&amp]من خودم دوبار این کتاب را از اول تا آخر خوندم و برای کسی که می خواند توی اکشن اسکریپت پیشرفت کنه این کتاب می تونه سکوی پرش قویی باشه(همون طور که برای من بود)[/FONT]​
[FONT=&amp]در هر صورت من سه فصل اول اون(که از لحاظ ترجمه ای خیلی هم کسالت بار بودند) و قسمتی از فصل چهار اون را ترجمه کردم و به دلیل وجود مشغله هایی که توی زندگی دارم فکر نمی کنم بتونم این ترجمه را کامل کنم ... پس تصمیم گرفتم که داشته های خودم را با کسایی من را در انجام این کار کمک کنند شریک بشوم.[/FONT]​
[FONT=&amp]پس کسانی که حداقل 10 (ده) صفحه ترجمه کمک کنند می تونند از ترجمه های قبلی هم بهره ببرند.[/FONT]​
[FONT=&amp]کسانی که تمایل به انجام این کار دارند می تونند پیغام خصوصی بدهند تا در مورد شماره ی صفحات ترجمه ای هماهنگی های لازم انجام بشه و پس از انجام ترجمه کلیه مطالب به صورت یه فایل [/FONT]pdf[FONT=&amp] برای شخص فرستاده می شود.[/FONT]​
[FONT=&amp]اگه سوال دیگه ای هم هست می تونید همین جا مطرح کنید.[/FONT]​

جدیدترین ارسال ها

بالا