کمک برای انیمیت کردن دوتا توپ

hamidroosta

Active Member
سلام خدمت دوستان
من میخواهم دوتا توپ را انیمیت کنم
جنس یکیش توپ سنگی باشد ویکی هم جنسش بادی باشد
داخل انجمن که میگشتم تاپیک های زیادی وجود داشت مخصوصا یکیشون که آموزش انیمیت از پایه بود
به هرحال من الان چند تا ر فرنس هم دارم هرچه این رفرنس ها را میبینم باز تو مخم نمیره که این دوتا توپ را با چه سرعتی وچندتا کلید براشون قرار بدهم که خوب بشه
حالا دوستان عزیز من این دوتا توپ را چطور انیمیت کنم؟؟
کی میتونه راهنمایی های بیشتر ودقیقتری بهم کنه
راستی در مایا میخواهم انیمیت کنم هرچند نرم افزار مهم نیست

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
خوب دوست عزیز کاری که تو باید بکنی اینه که خوب ببینی، هر قدر هم استادی داشته باشی که نکات رو بهت بگه تا خوب نبینی موفق نمیشی.

شما اول باید ببینی نقاط اصلی حرکت جسمت کجاس، مثلا کلید اول شروع حرکت، کلید دوم لبه پرتگاه، کلید سوم مکان فرود و بعدی بالا پریدن و بعدی پایین افتادن دوباره و و و ... تا از حرکت به ایسته.
خوب گوی سنگین با سرعت یعنی فاصله کمتری بین فریم ها این مسیر رو به پایین سقوط میکنه ولی توپ بادی با زمان بیشتر ، توپ سنگین با تعداد و ارتفاع کمتر بعد برخورد با زمین به بالا و پایین می افته ولی توپ بادی با تعداد فاصله و زمان بیشتر، و البت حرکت بیشتر تو مسیر افق.

توی توپ سنگین شتاب های ابتدایی و انتهایی شدت زیادی دارن (( منظور از شدت سرعت نیست منظور اغراق و تفاوت با حرکت میانی هست))، مثلا موقع سقوط توپ سنگین شروع حرکت از پرتگاه با مکس زمانی و مکانی بیشتر اتفاق می افته و در میان و آخر حرکت سرعت به شدت از شروع حرکت متفاوت و بیشتره یا برای از حرکت ایستادن تو افق خیلی کند و تو مصافت کم توپ از حرکت می ایسته در صورتی که حرکت قبل سرع نصبتا بیشتری داشته ولی توپ بادی مصاف بیشتری رو زی میکنه تا از حرکت بایسته و روند کندی حرکت تو طی زمان بیشتری اتفاق می افته، دقیقا برعکس توپ سنگین.

حالا مشکل تو دقیقا کجاس؟

جدیدترین ارسال ها

بالا